Tipujte Play-off NHL a MS v hokeji 2026 na https://www.tipovaci-liga.cz
PRIPOMIENKY, NAVRHY, NAPADY, OTAZKY A STAZNOSTI
toto nie su zapasove kola
sam si to petrik napisal, zapasove kola su to len z 10 percent
stratilo to naboj, ktory to malo
a nech mi nik nehovori, ze tim, ktory take kolo vyhral, vyhral nezasluzene a vdaka stastiu na rozpis kola, to ako keby tvrdim, ze tim co vyhra tabulkove kolo vyhral vdaka rozpisu NHL
riesenim by mohol byt navrat k staremu systemu so zmenenym bodovanim, zvyhodnenim lepsie tipujucich a naopak
sam si to petrik napisal, zapasove kola su to len z 10 percent
stratilo to naboj, ktory to malo
a nech mi nik nehovori, ze tim, ktory take kolo vyhral, vyhral nezasluzene a vdaka stastiu na rozpis kola, to ako keby tvrdim, ze tim co vyhra tabulkove kolo vyhral vdaka rozpisu NHL
riesenim by mohol byt navrat k staremu systemu so zmenenym bodovanim, zvyhodnenim lepsie tipujucich a naopak
Začínám toho tady mít plný zuby, tak už se ku*va ale dohodněte...¨arek píše:TT: ta tema tam nie je naviac, 2. kolo ma 20 dni. Uz je tam vsetko naporiadku.
->
petrik píše:je to mierne zavadzajuceskusim vysvetlit:
2. kolo ma 20 kalendarnych dni, ale jeden den z toho sa nehrali ziadne zapasy NHL, takze v ten den ani Ohlund neopravoval tabulky a teda tam bude mat na konci kola napocitanych len 19 dni...
v kazdom pripade dnes by malo 2. kolo koncit a zajtra zacina tretie - opat tabulkove
Tak potom prečo sú tu tie zápasové kolá? Dokonca si trúfam povedať, že tieto zápasové kolá sú viac tabuľkovejšie ako tie tabuľkové, kde sa počíta do stats výkon 2 najlepších tipérov, tu všetkých + pár úplne nepodstatných bodov, ktoré stratili svoj zmysel, keďže tvoria cca 9-10% z celkového počtu bodov.arek píše:no ved presne o tom to je. Tento rok uspeju v zapasovych kolach timy, ktore tipuju kvalitne, kdezto pominule roky to bolo o tom, kto mal viac stastia.
TT neviem co je na tom na nepochopenie. 2. kolo ma 20 dni, z toho jeden den bol volny, pretoze sa nehral ziadny zapas v NHL. Takze prakticky sa tipovali iba 19 dni, ale kolo trvalo 20 dni.
TF prepac ale uz nema zmysel to dalej vysvetlovat, ked nedokazes pochopit vyznam toho systemu a dokola nam podsuvas len svoje protiargumenty, ktore vieme naspamat. A kde si vzal, ze tu sa pocita vykon vsetkych tiperov?
TF prepac ale uz nema zmysel to dalej vysvetlovat, ked nedokazes pochopit vyznam toho systemu a dokola nam podsuvas len svoje protiargumenty, ktore vieme naspamat. A kde si vzal, ze tu sa pocita vykon vsetkych tiperov?
ale to je fakt blbostpetrik píše:je to mierne zavadzajuceskusim vysvetlit:
2. kolo ma 20 kalendarnych dni, ale jeden den z toho sa nehrali ziadne zapasy NHL, takze v ten den ani Ohlund neopravoval tabulky a teda tam bude mat na konci kola napocitanych len 19 dni...
v kazdom pripade dnes by malo 2. kolo koncit a zajtra zacina tretie - opat tabulkove
švolco píše:no treba si vybrat ci chceme atraktivitu alebo spravodlivost, aj ked slovo spravodlivost posobi pri tipovani dost smiesne
Ak si petrik myslis (alebo si to len chces mysliet :ja_neviem: ), ze toto zapasove kolo je rovnako atraktivne ako tie minule, tak si asi jediny. Vravim, mne by zapasove kola nechybali...ale ak maju byt, som rozhodne za stare bodovanie. Toto tu je smiesne
V ten jeden volny den som tabulky a indi postov ešte raz s novym datumom, takže započítaných budem mať všetkých 20 dní.petrik píše:je to mierne zavadzajuceskusim vysvetlit:
Už som to opravil podla petrikovho rozpisu - 19/20. Steven tam mal rozpis na posledný den...WildCelt píše: btw, nema hrat dnes IC s BA![]()
![]()
aaaaaaaa - moja chyba, moja chybaWildCelt píše:ale to je fakt blbostpetrik píše:je to mierne zavadzajuceskusim vysvetlit:
v kazdom pripade dnes by malo 2. kolo koncit a zajtra zacina tretie - opat tabulkoveved timy DRK musia este odohrat 2 zapasy (2x9=18 a maju zatial 16), takze nemoze kolo koncit dnes
takze az zajtra nie a 3. kolo zacina vo stvrtok
3. kolo zacina zajtra (vo stvrtok)
problem je ze rozpis sa na poslednu chvilu este upravoval aby zohladnoval aktualny pocet teamov a pocet dni potrebnych pre zapasove kolo, ibaze stivi mal tipovacie temy pripravene uz predtym a po zmene rozpisu sme pozabudli to opravit - este raz sorry za chaosss (viac nas do komisie nezvolte, nechopni sme
v Eagles konferencii je jeden krasny priklad - team HKWildCelt píše:toto nie su zapasove kola![]()
sam si to petrik napisal, zapasove kola su to len z 10 percent![]()
stratilo to naboj, ktory to malo![]()
a nech mi nik nehovori, ze tim, ktory take kolo vyhral, vyhral nezasluzene a vdaka stastiu na rozpis kola, to ako keby tvrdim, ze tim co vyhra tabulkove kolo vyhral vdaka rozpisu NHL![]()
po starom systeme by boli prvy s 32 bodmi za vysledky zapasov KTL
v tabulkovom kole by boli 8. s iba 214 bodmi za tipovanie
tipuju na urovni najslabsich teamov konferencie, napriek tomu by mali kolo vyhrat, lebo mali pocas celeho kola stastie na superov ktorym sa prave v ten den nezadarilo? sorry ale to by podla mna uz nebola sutaz v tipovani potom, ale sutaz o najvacsieho luckera co sa tyka rozpisu zapasov KTL
v aktualnej tabulke (vcerajsej - dnesna v case pisania tohto prispevku este nie je) ich to stastie v rozpise posunulo z chvosta tabulky na viac ako solidne 4. miesto, takze ak niekto povie ze vysledky zapasov KTL uz v novom systeme nemozu ovplyvnit konecne umiestnenie teamu v tabulke tak tu ma jasny priklad ze mozu
petrik tak preco tie zapasove kola nzrusite uplne? ked vravite o nejakej "spravodlivosti" toto stale nie je spravodlive, HK by mal byt osmy a uz vobec to neni atraktivne lebo inak by sme boli prvi
a neviem ako to mate vo fantasy v nhl, ale v inych fantasy ligach je bezne ze sa hra zapasovym systemom a kto vyhra ma proste 3 body a vybrat si kvalitnych hracov do fantasy timu je urcite menej o nahode ako tipovanie vsetkych zapasov nhl
a neviem ako to mate vo fantasy v nhl, ale v inych fantasy ligach je bezne ze sa hra zapasovym systemom a kto vyhra ma proste 3 body a vybrat si kvalitnych hracov do fantasy timu je urcite menej o nahode ako tipovanie vsetkych zapasov nhl
chcete ab v tom bol poriadok, aby to bolo spravodlivé a každý to len ofrfle..! Zvolili sme si komisiu, tá to dala do nejakého formátu, ten je rovnaký pre všetkých, tak sa prispôsobte a nechajte ich to dokončiť. Ak sa vám tento systém nebude pozdávať, po sezóne ho zmeňte, ale zasa sa nájdu takí, čo im nebude sedieť a tak to bude nekonečný a bludný kruh :ja_neviem:
Je to predsa o zábave, tak to neberte tak tragicky...
Je to predsa o zábave, tak to neberte tak tragicky...
asi tolkoto k tomu:švolco píše:petrik tak preco tie zapasove kola nzrusite uplne? ked vravite o nejakej "spravodlivosti" toto stale nie je spravodlive, HK by mal byt osmy a uz vobec to neni atraktivne lebo inak by sme boli prvi![]()
mozno pre niekoho je atraktivne prave to ze aj so slabsim tipovanim sa da dosiahnut v zapasovom kole dobry vysledok, pre mna niepetrik píše: na druhej strane ale myslienku zapasovych kol podporujem, lebo su podla mna atraktivnym spestrenim zakladnej casti KTL. co ich vsak v mojich ociach robi atraktivnymi nie je fakt ze aj so slabym (slabsim) tipovanim sa da uspiet. pre mna je atraktivne to ze sa teamy KTL stretavaju vo vzajomnych zapasoch, snazia sa jeden druheho porazit, cim podla mna vznika vyborna atmosfera zdravej rivality - hecovacky, podpichovania, atd.
fantasy NHL je ina sutaz, neporovnaval by som to
co sa spravodlivosti jednotlivych typov vyhodnocovania tyka, netvrdim ze toto je najlepsi a najdokonalejsi sposob. urcite ho vsak povazujem za "spravodlivejsi" ako ten stary.
zapasove kola by som nerad rusil lebo sa mi pacia (dovody su vyssie), dokonca by som si kludne vedel predstavit ze by cela ZC bola hrana zapasovym systemom ak by bol vyhodnocovany tak ako teraz alebo nejak podobne (cize aby vacsiu vahu mali tiperske vysledky a mensiu vahu vysledky zapasov KTL)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé