Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

och pardon, na buduci tyzden v sobotu mi poslalo 2x tipy, su rovnake...vidno to podla casu odoslania...ospravedlnujem sa :frajer2:
vdaka za ceny :) Don Cherry potesil :thumbsup:

Přílohy

KEBY 8. KOLO KONCILO DNES, KONECNE TABULKY BY BOLI TAKETO... :)

............KONFERENCIA EAGLES........
.............................................B....
.. 1 . ......... DREXEL DRAGONS .......... .. 71 .
.------------------------------------------------.
.. 2 . ........... HOCKEY KENT ........... .. 69 .
.. 3 . ............ ARMY MEN ............. .. 63 .
.. 4 . ........... RED DEVILS ............ .. 63 .
.. 5 . ............. FALCONS ............. .. 63 .
.. 6 . ....... STRONG CROCODILES ......... .. 61 .
.. 7 . ............ STEELERS ............. .. 36 .
.───────────────────────────────────────────.
.. 8 . ......... KILLER HORNETS .......... .. 26 .
.. 9 . ......... WHITE CASPERS ........... .. 21 .
. 10 . .......... FIRE BIRDS ............. .. 17 .

.......KONFERENCIA DARK RIDERS........
.. 1 . ......... GOLDEN KNIGHTS .......... .. 75 .
.. 2 . ........... BLUE FLYERS ........... .. 74 .
.. 3 . ........... F4F KILLERS ........... .. 60 .
.. 4 . ........... BLUE ANGELS ........... .. 55 .
.. 5 . .......... EVIL INSIDERS .......... .. 47 .
.. 6 . ............. SPIDERS ............. .. 45 .
.. 7 . ........ PRIEVIDZA TURTLES ........ .. 45 .
.. 8 . ............ ICE CATS ............. .. 39 .
.. 9 . ............. SHARKS .............. .. 36 .
. 10 . .......... MIGHTY BULLS ........... .. 32 .

na vychode by bola zamotana situacia medzi trojicou timov AM, FA a RD. Za celu sezonu ziskali AM dosial 1887 bodov, preto by boli treti. RD a FA ziskali zhodne 1880 b, ale RD vyhrali vsetky 3 vzajomne zapasy s FA, preto by boli 4. a FA 5. Na zapade SP ziskali celkovo viac bodov ako PT (SP 1814, PT 1807), preto by boli na 6. mieste.

Dvojice pre 1. kolo playoff by boli nasledovne:

Hockey Kent - Steelers
Army Men - Strong Crocodiles
Red Devils - Falcons

Blue Flyers - Prievidza Turtles
F4F Killers - Spiders
Blue Angels - Evil Insiders
Dobre by to skoncilo :good: :)
no len do druheho kola po by to chcelo lahsieho supera nez duo RD-FA :-D
keby keby keby :fucker:
KEBY 8. KOLO KONCILO DNES, KONECNE TABULKY BY BOLI TAKETO... :)

............KONFERENCIA EAGLES........
.. 1 . ......... DREXEL DRAGONS .......... .. 73 .
.. 2 . ........... HOCKEY KENT ........... .. 71 .
.. 3 . ............ ARMY MEN ............. .. 63 .
.. 4 . ............. FALCONS ............. .. 63 .
.. 5 . ....... STRONG CROCODILES ......... .. 60 .
.. 6 . ........... RED DEVILS ............ .. 59 .
.. 7 . ............ STEELERS ............. .. 37 .
.. 8 . ......... KILLER HORNETS .......... .. 26 .
.. 9 . ......... WHITE CASPERS ........... .. 21 .
. 10 . .......... FIRE BIRDS ............. .. 17 .

.......KONFERENCIA DARK RIDERS........
.. 1 . ......... GOLDEN KNIGHTS .......... .. 77 .
.. 2 . ........... BLUE FLYERS ........... .. 71 .
.. 3 . ........... F4F KILLERS ........... .. 58 .
.. 4 . ........... BLUE ANGELS ........... .. 57 .
.. 5 . ............. SPIDERS ............. .. 46 .
.. 6 . .......... EVIL INSIDERS .......... .. 46 .
.. 7 . ........ PRIEVIDZA TURTLES ........ .. 45 .
.. 8 . ............ ICE CATS ............. .. 39 .
.. 9 . ............. SHARKS .............. .. 37 .
. 10 . .......... MIGHTY BULLS ........... .. 32 .

Na vychode ziskali po 63 bodov Falcons aj Army Men. V celkovom sucte bodov z celej sezony ziskali AM viac (1986), Falcons (1954). Na zapade ziskali po 46 bodov SP a EI. Spiders nazbierali za celu sezonu 1910 a Insiders 1884 bodov. Preto su Spiders pred nimi.
V 8. kole by skoncili na druhom mieste Drexel Dragons, pretoze vzajomny zapas s Hockey Kentom vyhrali (po predlzeni). Z rovnakeho dovodu by na zapade skoncili Blue Angels pred Evil Insiders.

Dvojice pre 1. kolo playoff by boli nasledovne:

Hockey Kent - Steelers
Army Men - Red Devils
Falcons - Strong Crocodiles

Blue Flyers - Prievidza Turtles
F4F Killers - Evil Insiders
Blue Angels - Spiders
švolco píše:keby keby keby :fucker:
keby keby keby, bolo by to inak :lol2:
ale dooobreee :D
Tak dvojice sú už jasné:

Hockey Kent : Steelers
Falcons : Army Men
Red Devils : Strong Crocodiles

Blue Flyers : Prievidza Turtles
F4F Killers : Evil Insiders
Blue Angels : Spiders

V poslednom 8. kole to bol u Eagles velmi tesný súboj o volného fleka do 2. kola, nakoniec rozhodol až vzájomný zápas že to získali draci.
Ale ja som to zistil až pred pár dnami že v zápasových kolách rozhoduje pri rovnosti bodov ten vzájomný zápas :oops: , až ked písal TF že je to podla abecedy... lebo ja som to naozaj mal podla abecedy :doh: . A dodnes som pri rovnosti bodov dával rovnaké umiestnenie aj pri zápasových kolách. Ale ked som sa nato spätne pozrel tak sa vlastne nič nestalo, v 2. kole mali rovnako bodov RD s FB a SC s KH, upravil som to podla vzájomných a RD aj SC stratili 1 pozíciu a teda aj 1 bod, naštastie to nemalo žiadny vplyv na celkovú tabulku a ani na tie priebežné, v 4. kole zhoda bodov nebola, v 6. sa hrali zápasy medzi konferenciami a tak zostali delené pozície lebo vzájomné zápasy neboli a v tomto 8. som to spravil už aj so vzájomnými. Takže všetko je už upravené a teraz to je správne a zhodou okolností práve RD a SC sú jedinými tímami, ktoré mali po základnej časti rovnaký počet bodov, skončili na 4. a 5. mieste takže tam je v podstate jedno kto má mať lepšiu pozíciu ale len pre poriadok som spočítal všetky ich body a RD mali o 24b viac (2036 : 2012), takže budú mať "výhodu" domáceho prostredia :-P .

A teraz ked mám dočasne slabší komp zistujem že tá celková tabulka individuálky a aj niektoré dalšie nevyzerajú najlepšie pri nižšom rozlíšení... až od 1280x1024 to vyzerá normálne, ale to už by mal mať dnes každý...
:buch:
na zapade vsetky serie 2:2 :cool:
arek píše:na zapade vsetky serie 2:2 :cool:
Na západe nič nové. :D
som zvedavy kto ako prvy upozorni na fakt ze teamy vsetkych clenov komisie postupili do 2. kola a ze za tym musi byt nejake sprisahanie... :D
Ale asi nieje to tipovanie len o štastí, zatial postupujú len favoriti, ale myslím že dnes to Insiders zmenia.

A ked dnes postúpia HK tak v konferencii Eagles budú v 2. kole rovnaké dvojice ako minulý rok :-O .
petrik píše:som zvedavy kto ako prvy upozorni na fakt ze teamy vsetkych clenov komisie postupili do 2. kola a ze za tym musi byt nejake sprisahanie... :D
Neboj dočkaj času ako husa klasu,TF sa momentálne musí sústrediť na boje v KTL,ale hned po postupe si myslím,do nás opäť rád rýpne. :D
Dean píše:Neboj dočkaj času ako husa klasu,TF sa momentálne musí sústrediť na boje v KTL,ale hned po postupe si myslím,do nás opäť rád rýpne. :D
Obrázek

:thumbsdown: ani ako vtip to neberiem.
ThrashersFan píše:
Dean píše:Neboj dočkaj času ako husa klasu,TF sa momentálne musí sústrediť na boje v KTL,ale hned po postupe si myslím,do nás opäť rád rýpne. :D
Obrázek

:thumbsdown: ani ako vtip to neberiem.
vieš ako mi to trhá žily,či to berieš či nie? :fucker: :hehe: nemyslel som to zle,bol to len vtip,ale to už je tvôj problém ako to berieš. :wink:
Dean píše:
petrik píše:som zvedavy kto ako prvy upozorni na fakt ze teamy vsetkych clenov komisie postupili do 2. kola a ze za tym musi byt nejake sprisahanie... :D
Neboj dočkaj času ako husa klasu,TF sa momentálne musí sústrediť na boje v KTL,ale hned po postupe si myslím,do nás opäť rád rýpne. :D
miloš, nerypne si :ja_neviem: teda aspoň nie po postupe, keďže nakoniec ich séria skončila veľkým prekvapkom
v 1. kole som zo 6 subojov spravne uhadol 4 postupujce timy (66.6 % uspesnot) :D

inak, v hre su zatial vsetci doterajsi vitazi KTL (EI, FA, DD, GK), co su 4 timy z 8. Takze mame 50% sancu na to, ze niekto sa stane dvojnasobnym vitazom KTL.
BA, BF, RD a ST tomu vsak budu chciet zabranit :yes:
1.kolecko prinieslo naozaj malo vidane dramaticke serie, samotne rozuzlenie nevynimajuc :thumbsup: v jednom pripade o postupujucom rozhodla golovka 20 sekund pred koncom zapasu....nasa seria vyznela vysledkovo jednozacne, ale samotny priebeh serie splnal podobne dramaticku zapletku....uvidime co nam prinesie 2.kolecko, v ktorom na seba narazia zaujimave 2jice :)
Zaujimave, ze kazda seria ma momentalne stav 4:2. Pytam sa, podari sa aspon jednemu timu, ktory prehrava seriu vyhrat? :ja_neviem: Ja dufam, ze aspon jednemu ano, v idealnom pripade nam :frajer2:
kajčo podarilo sa a boli sme to my.Ako jediný team z tých čo prehrávali po včerajšku 2:4 ostávame ešte minimálne 1 den v hre. :wave:
arek píše:
inak, v hre su zatial vsetci doterajsi vitazi KTL (EI, FA, DD, GK), co su 4 timy z 8. Takze mame 50% sancu na to, ze niekto sa stane dvojnasobnym vitazom KTL.
BA, BF, RD a ST tomu vsak budu chciet zabranit :yes:
v 2. kole sa predchadzajucim vitazom vôbec nedarilo a v boji o svoj 2. titul zostali uz len Insiders, ja myslim ze budeme mat znovu noveho vitaza...
paaani, finale konferencii ma iny nadych :cool: BA, EI, ST ci RD, dufam, ze viete na co narazam
221 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS