Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

chapem o co ti ide, ale napriek tomu si myslim ze rozdelenie do konferencii je pre KTL prospesne. vzajomna rivalita teamov vnutri konferencie ale aj medzi konferenciami navzajom dodava sutazi "sutazivu" atmosferu
Tá súťaživosť by sa tým prvým nápadom ešte viac zvýšila. Zopakujem to ešte raz. Pri takomto formáte, sú konferencie zbytočné. Nech sa aj v ZČ hrá viac zápasov medzi tímami s rovnakej konferencie. Vtedy budú amť konferencie zmysle.
Je zajimave ze tiperi, kteri se vyjadrili a jsou z DR konference jsou za ponechani konferenci, cim to asi bude :roll: Ze se letos tymum z E az na finale vice darilo je holy fakt, kteri si proste nekteri nejsou schopni pripustit. To ze to muze byt pristi rok uplne naopak je mi jasne jak facka a nedelalo by mi problem si to priznat. Letos mam proste smulu, v KTL na vychode a v NHL s Ducks na zapade :-(
TF: s tim se neda nez souhlasit!
petrik píše:najspravodlivejsi system pre KTL by bol - ziadne konferencie, ziadne PO, ziadne kola v ZC. iba jedna velka spolocna tabulka kde by sa zapisovali natipovane body za celu ZC. tak by sa najobjektivnejsie urcil "najlepsi" tim.
a body od vsetkych tiperov timu ratat si zabudol :D
Selly, ja uznavam, ze EK bola tuto zakladnu cast na tom bodovo podsatne lepsia, mozno koli tomu, ze padalo menej remiz, tiperi z DRK viac riskuju pri tipoch alebo ste boli lepsi, co v KTL znamena stastnejsi
ale koli tomu prehadzovat timy medzi konferenciami :?: ved si zoberte, rok co rok, snad v kazdej skutocnej americkej sutazi, ktora je vzorom pre KTL, su nefer postupujuci a nepostupujuci...

TF, ani by som nepovedal a co trebars COL alebo MIN, ty veru usetria, supli ich tam, kde su a urcite nie, aby usetrili na cestovani :D
to s tym rozdielnym poctom zapasov proti timom z tej a tej divizie nie je mozne, pokial nebude sutaz uzavreta, to iste plati aj o BYE
v minulej sezone bol system a mal byt aj tuto sezonu, skoda, ze ste to zmenili :-( 6 kol hrat v tabulke stale s tymi istymi timami, ved to je dost nudne, nie, 2 zapasove kola, s kazdym 1 zapas
malo to byt ako pred rokom, v kazdom kole s diviznymi, najvacsimi supermi, cize 6X, v 4 kolach s konferencnymi supermi a v 2 kolach s timami z opacnej konferencie, 1x s jednou a 1x s druhou jej diviziou, jedno zapasove kolo, so vsetkymi timami KTL, 1 zapas, v druhom 2x len s timami zo svojej konferencie
Tymy bych Wilde ani menit v konferencich nechtel, chapu ze vy co jste tu na HF uz hodne dlouho si chcete udrzet tradice derby zapasu. Ja osobne bych je nejradsi zrusil a hotovo :D Ale je to jen muj nazor a chapu ten tvuj i ostatnich.
s konferenciami by som neriesil nic, aj v NHL mame Vychodnu, Zapadnu a kedze tipujeme NHL zapasy chcem mat aj v KTL konferencie :) zrusenie divizii bude stacit

konferencia, ze ktora je slabsia, silnejsia... :roll: to ja absolutne neriesim...v buducej sezone sa to môze obratit... :frajer2:
ja by som skor videl moznosti ako KTL urobit viac "fair" napr. v zmene vyhodnocovania zapasoveho systemu - vratane PO
hovoril som to od zaciatku od kedy sa zapasovy system v ZC zaviedol, je to velmi jednoduche.

momentalne sa zapasovy system vyhodnocuje tak ze za vitazstvo su 3 body, za prehru 0, po predlzeni je to 2-1. v PO je to 1 "bod" za vitazstvo
vobec sa nezohladnuje "kvalita" tipov, cize kolko ktory tim ziskal tipovanim bodov, staci ze je to viac ako ma jediny konkretny super. casto teda nastava situacia ze team co natipuje napr. na 20 bodov prehra a neziska ziadne body a naopak team co v ten isty den natipuje na ovela slabsich 15 bodov proti inemu superovi vyhra a body ziska. to sa mi zda byt velmi skrivodlive pretoze okrem stastia v tipovani (o ktorom hlavne podla mna KTL je) musis mat este aj velku davku stastia v rozpise - t.j. aby si natipoval lepsie ako jediny konkretny super zo vsetkych, pricom vysledky ostatnych su totalne nepodstatne.

moje riesenie je velmi jednoduche: pocitat do vyhodnocovania zapasovych kol nielen body za "vitazstva" v zapasoch, ale aj normalne natipovane body ako v tabulkovych kolach.
t.j. ak by zapas skoncil napr. 25-22, vitazovi by sa zapocitalo 25+3 = 28bodov, porazenemu 22. ak by sa v ten isty den iny zapas skoncil 18-18 (28-26pp) zapocitali by sa teamom 18+2 a 18+1 bodov.
v praxi by to znamenalo ze aj ked by team s 22 bodmi svoj zapas prehral, v tabulke by bol pred obomi teamami co natipovali len na 18 bodov. pri sucasnom systeme by pritom bol posledny bez bodu.
taketo riesenie by podla mna zvysilo objektivitu vyhodnocovania zapasovych kol pricom by zostala zachovana ich atraktivita. za vysledky zapasov by sa v kole dalo ziskat cca do 50 bodov, co je podla mna dost na to aby to vyslednu tabulku ovplyvnilo - aj ked to pre konecne poradie nebude najdolezitejsie. najdolezitejsie by zostali natipovane body (za take 15 dnove kolo by sa dalo tipovanim ziskat cca 250 bodov + dalsich max. cca 50 za vysledky zapasov).
to znamena ze ak dobre tipujes, budes v tabulke vysoko aj ak by si mal smolu na rozpis a vacsinu svojich zapasov by si prehral

toto iste by sa dalo aplikovat aj na PO - nehralo by sa na vitazne zapasy, ale na to kto bude mat za cele kolo viac bodov (pocitane rovnakym stylom). to znamena ze by nestacilo len zapas vyhrat, dolezity by bol aj pocet ziskanych bodov, resp. bodovy rozdiel. jedno vitazstvo o 5 bodov by znegovalo 2 vitazstva o bod. (+5+3) = (+1+3+1+3). takto vyhodnocovane PO by sa hralo plny pocet dni na to urcenych (tuto sezonu bolo na kazde kolo urcenych 9 dni) a o postujucom by nebolo rozhodnute do posledneho dna, co by myslim si mohlo dokonca zvysit atraktivitu PO (okrem toho ze by to pravdepodobne bolo "spravodlivejsie")
a co ked v nabity den (sobota, 1 zapas serie) ziska trebars jeden tim 40 bodov a super len 16 a na druhy den napodobne :?: :?: :?:

s playoff by som asi nic nerobil, je atraktivne a ferove tak ako je

nariekanie, keby sme hrali proti tomu a tomu vyhravali by sme :thumbsdown: vzdy sa hra zapas od 0:0 a musis mat viac bodov ako super a mas rovnaku sancu ako on, nahrat maximum bodov po uhadnuti vsetkych tipov a ci vyhras 5x o bod a 4x o 10, to je jedno, ako nedavno povedal Ninaj, v playoff sa na skore nehra :D

EDIT

TAKE MA PLAYOFF BYT :!: :!: :!: :yahoo:
ked davas extremne pripady tak dam jeden aj ja. predstav si ze v PO serii vyhra jeden team 4 zapasy o 10 bodov a 5x prehra po predlzeni alebo po najazdoch.
prakticky ani jeden den nenatipuje horsie ako super, prave naopak, v sucte celeho kola bol na celej ciare lepsi a napriek tomu by mal vypadnut? to sa mi nezda velmi fair.

nemozete uplne vo vsetkom KTL porovnavat a pripodobnovat k realnemu hokeju. je tu totiz jeden velky rozdiel - v hokeji hraju teamy fyzicky proti sebe, okrem svojho vlastneho vykonu dokazu ovplyvnit aj vykon supera, skore je preto vzdy len relativnym vyjadrenim vykonov oboch teamov a nemusi vzdy realne odrazat vykon ktory to ktore muzstvo predviedlo (niekto moze cely zapas dominovat a prehrat 0:5)

v KTL sa muzstva v zapasoch stretavaju len virtualne, kazdy dokaze ovplyvnit len vysledok svojho teamu a nie superov proti ktorym "nastupuje" a vysledok je velmi presne a objektivne meratelny. podla mojho nazoru "lepsi" team z nejakej PO dvojice by bolo objektivnejsie urcit z celkoveho poctu bodov ktory dany team pocas kola nahral, ako z toho kolkokrat nahral viac bodov ako super. a este viac to podla mna plati v kolach hranych zapasovym systemom, ktore su s trochou nadsazky vrcholom "neferovosti" v KTL :D
petrik píše:ked davas extremne pripady tak dam jeden aj ja. predstav si ze v PO serii vyhra jeden team 4 zapasy o 10 bodov a 5x prehra po predlzeni alebo po najazdoch.
prakticky ani jeden den nenatipuje horsie ako super, prave naopak, v sucte celeho kola bol na celej ciare lepsi a napriek tomu by mal vypadnut? to sa mi nezda velmi fair.
YEAH BABY YEAH, TOTO JE PLAYOFF :wawe: 5X bol horsi, nie je o com, 5X prehral podla jasne vopred urcenych pravidiel

svajciari na MS vo futbale nedostali v roku 2002 ani gol a vypadli :?: :!: ANO, VYPADLI :shock:
cesi na MS 2004 v hokeji doma ani raz neprehrali v riadnom hracom case, ani v predlzeni a nemali medailu :?: :!: ANO, NEMALI :shock:

...

:D
uzavrime to tak ze je to vec vkusu :D
hadate sa tu o zbytocnostiach....petrik ma absolutnu pravdu, ze tie zapasy proti sebe su o stasti v tipovani a v rozlosovani zaroven, ze to nie je fyzicky hokej ktory dokazeme ovplyvnit, ale len cakanie na vysledok. Napriek tomu, je to atraktivne. Casto jednotlive timy taktizuju a prisposobuju svoje tipy tipom druheho timu. A tym padom, uz mozu mat menej bodov ako ostatne timy, lebo optimalizovali svoje tipy voci svojmu superovi. Ostatni nikoho nezaujimaju.
Okrem toho, petrik aj tvoj navrh ma trhliny na spravodlivosti. Ak si vezmes wildov priklad, ze sa stane 2x za kolo jednemu timu, tak uz zbytok kola stacia priemerne vysledky, lebo si vytvoril taky enormny naskok, ze sa urcite umiestni na vysokych poziciach. A pritom to bolo tiez len o slepej nahode, ze vysli akurat tie dva dni s vela zapasmi.
Cize z tohto pohladu som za ponechanie tohto zapasoveho systemu.
Aby som vsak prispel aj nejakym navrhom, tak si myslim, ze v pripade rovnosti bodov na konci kola by mohol rozhodovat celkovy pocet bodov nahratych v kole a nie vzajomny zapas. To by sa aj vlk mohol nasytit, aj koza ostat cela. :frajer2:
ked si predstavim ze by sa ten moj navrh zaviedol do praxe, myslim ze by to nijaku "dramaticku" zmenu neprinieslo. team co v sucasnom systeme vyhra seriu 5:0 by mal aj pri "alternativnom" systeme po 5 dnoch uz vyrazny naskok a s vysokou pravdepodobnostou by nakoniec postupil, ide len o to ze by postup nemal este uplne isty a tiez by sa lepsie vyjadril "rozdiel" medzi vykonmi oboch teamov.

teraz vidis vysledok 5:0 a pomyslis si - debakel, vitazny team bol asi minimalne o triedu lepsi
my sme s HK prehrali 5:0 a za tych 5 dni sme nahrali tusim iba o 7 bodov menej ako HK, co podla mna az o takej extremnej dominancii supera nesvedci... to bol len priklad a neuvadzam to preto ze sa jedna prave o moj team, nie som taky jesitny ze by som si nieco robil z prehry 0:5 aj ked mam pocit ze vysledok vyzera vzhladom na vyrovnanost zapasov kruto.

trufnem si tvrdit ze zavedenie mojho systemu by oproti sucasnemu systemu nezmenilo nic na postupujucom v seriach ktore skoncili 5:0, 5:1 alebo 5:2.
kde by to mohlo ovplyvnit konecneho postupujuceho su vyrovnane serie ktore skoncili vysledkami 5:3 alebo 5:4

ale ak aj nechame PO bez zmeny, ak by ma nahodou zvolili do komisie aj pre dalsiu sezonu, urcite sa budem snazit presadit zmenu vyhodnocovania zapasovych kol zakladnej casti tak ako som pisal par prispevkov vyssie
petirk, a co ked :D

1. den vyhras 17:14
2. den vyhras 20:18
3. den vyhras 24:19
4. den vyhras 23:22
5. den vyhras 24:21
6. den vyhras 8:6
7. den vyhras 14:12
8. den vyhras 29:28
9. den prehras 17:37

dost krute, sice extrem, ale krute :D
to porovnanie bodov sa hodi do zakladnej casti, playoff ma byt o niecom inom
WildCelt píše:petirk, a co ked :D

1. den vyhras 17:14
2. den vyhras 20:18
3. den vyhras 24:19
4. den vyhras 23:22
5. den vyhras 24:21
6. den vyhras 8:6
7. den vyhras 14:12
8. den vyhras 29:28
9. den prehras 17:37

dost krute, sice extrem, ale krute :D
to porovnanie bodov sa hodi do zakladnej casti, playoff ma byt o niecom inom
eee, ja by som pripocitaval aj 3 body za "vitazstvo" v zapase. cize v tvojom pripade by rozdiel pred poslednym dnom nebol 19-bodovy, ale 19+(6x3) cize az 37-bodovy ;)
tipovačka pre playoff NHL sa nekoná?
TA píše:tipovačka pre playoff NHL sa nekoná?
bude, resp. uz je :frajer2:
link :arrow: http://www.hokejforum.com/viewforum.php?f=158
Mám takú jednu otázočku, ako vlastne vznikla KTL?

Tak ma napadá, ako vlastne vzniklo HF? :)
Lukas33 píše:ako vlastne vzniklo HF? :)
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=12&t=1728&start=0
Nejak som vypadol z rebricka jednotlivcov v Masters. :unsure: Prosim o napravu. Dik.
Prepac Skorpi, zase som spravil chybu ja :scare: .. Uz tych jednotlivcov body radsej nebudem robit lebo este sa nestalo aby som to mal bez chyby :D .. Budem pocitat iba body tam to nieje az take caste :x .. Tak este raz prepac zajtra to ten kto bude robit tabulku hadam napravi, sorko :thumbsup:
Ospravedlňujem sa Skorpion. Si už tam, dodatočne som ťa tam pridal.
No problem Steven. :wink: Vdaka TF.
tipovačka MS 2010 vo futbale nebude?
221 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS