chceli sme vam to pôvodne supnut pod vanocny stromecekWildCelt píše:polovica zakladnej casti, ale uz naozaj by ste mohli urcit kolko timov pojde do playoff![]()
ale ked uz ste taki nedockavi
v prvom rade sme museli poriesit situaciu okolo WC chceli sme vam to pôvodne supnut pod vanocny stromecekWildCelt píše:polovica zakladnej casti, ale uz naozaj by ste mohli urcit kolko timov pojde do playoff![]()
v prvom rade sme museli poriesit situaciu okolo WC čo krútiš očami čo my máme s tým?WC sa zrušili my nie,bože kedy už prestanete s týmito trápnimi vecami ohladom náscepi píše:chceli sme vam to pôvodne supnut pod vanocny stromecekWildCelt píše:polovica zakladnej casti, ale uz naozaj by ste mohli urcit kolko timov pojde do playoff![]()
v prvom rade sme museli poriesit situaciu okolo WC
KH
vysledkom by teda malo byt 7 postupujucich do PO, pricom 1 tim po zakl. casti z oboch. konf. sa automaticky kvalifikuje do 2.kola, ak sa nemylim, je to v podstate totozne s predchadzajucou sezonou
hmmm, to sme nedali do pravidiel ?WildCelt píše:co rozhoduje pri rovnosti bodov na konci zakladnej casti
A tim bol desiaty a druhy, ma teda 12 bodov, priemer miest 610. miesto – 1 bod ; 9. miesto – 2 body ; 8. miesto – 3 body ; 7. miesto – 4 body ; 6. miesto – 5 bodov ; 5. miesto – 6 bodov ; 4. miesto – 7 bodov ; 3. miesto – 9 bodov (7+2) ; 2. miesto – 11 bodov (9+2) a 1. miesto – 14 bodov (11+3)
Nechci rejpat a i tento problém vcelku chápu, ale zkrátka KTL momentálně ztrácí úplný význam!arek píše:Ohlund ma problemy s pocitacom.:Mike:. píše:kde vázne vyhodnocování?a my ostatni nemame subory potrebne k vyhodnocovaniu. Ale dnes vecer to mozno Joe urobi rucne, bude dobre si to ale skontrolovat, ci to spravne spocital
zastupcom som mal byt ja, ziadal som uz davnejsie ohlunda, aby aj mne poslal tie subory na vyhodnocovanie, zial neposlal :ja_neviem: no a takto to dopadlo.Dawe4 píše:Nechci rejpat a i tento problém vcelku chápu, ale zkrátka KTL momentálně ztrácí úplný význam!arek píše:Ohlund ma problemy s pocitacom.:Mike:. píše:kde vázne vyhodnocování?a my ostatni nemame subory potrebne k vyhodnocovaniu. Ale dnes vecer to mozno Joe urobi rucne, bude dobre si to ale skontrolovat, ci to spravne spocital
Pokud se nemýlím tak nejsou vyhodnoceny nějaké tři, čtyři dny a nikdo z nás neví tedy jak na tom ten náš tým je. Nevím jestli mám tipovat v klidu a tutovky nebo riskovat. Prostě všechno je to v mlze.
Chápu že tento problém může nastat, ale sakra proč není alespoň určen jeden nástupce za Ohlunda? Takhle to opravdu nemá moc smysl. A myslím, že nemluvím jenom sám za sebe.
A když už si tady stěžuji tak by mi jenom zajímalo kdy mi přijdou ceny.Taky po nich nijak zvlášť extra neprahnu, ale kdyby přišli určitě by potěšili.
:frajer2:
v tom prvom bode sa do tych bodov rataju zo zapasovych kol len tipovacie body alebo vsetky bodyarek píše:PORADIE KRITERII, KTORE ROZHODUJU O UMIESTNENI PRI ROVNOSTI BODOV NA KONCI ZAKLADNEJ CASTI:
1. Celkový počet bodov získaný vo všetkých kolách
2. Porovnanie vzájomných zápasov
3. Priemer umiestnení z jednotlivých kôl
vsetkyWildCelt píše:v tom prvom bode sa do tych bodov rataju zo zapasovych kol len tipovacie body alebo vsetky bodyarek píše:PORADIE KRITERII, KTORE ROZHODUJU O UMIESTNENI PRI ROVNOSTI BODOV NA KONCI ZAKLADNEJ CASTI:
1. Celkový počet bodov získaný vo všetkých kolách
2. Porovnanie vzájomných zápasov
3. Priemer umiestnení z jednotlivých kôl