Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

btw nove timy si mozu vytvorit aj svoje vlastne temy :yes: zatial len vo fore vznikajuce timy, pretoze este neboli zaradene do konferencii.
co som to tak zbezne zratal - nasa konferencia bude po 2 kolach fest vyrovnana... :thumbsup:
nechapem ako je to mozne ale kazde kazde kolo je konferencia eagles lepsia ako dark riders :eek2:
:!: :!: :!: POZOR :!: :!: :!:

zapas OTT-PHI zacina uz o 19:00 resp. 19:10
prosim kompetentnych, aby upravili nazov temy, aj zmenili povodny wildov prispevok ak sa zisti, ze realny zaciatok zapasu nesedi s tym, co napisal wildcelt. Clovek ked sa tam vsade pozrie rano, ze do deviatej ma cas natipovat a potom tesne pred deviatou zisti, ze uz je neskoro, tak by sa dalo polemizovat, ci to je jeho chyba :!: Nejdem sa hadat, chcem len upozornit do buducna, lebo moze sa stat, ze tieto body budu nejake dolezitejsie a vtedy sa o tom zarucene bude hadat! :wink:

Diky jozzimu, ktory jediny upozornil na zmenu, skoda, ze to bolo na malo viditelnom mieste.
norvic píše:Diky jozzimu, ktory jediny upozornil na zmenu, skoda, ze to bolo na malo viditelnom mieste.
najprv som rozmyslal, ze to hodim do temy Organizacia - Pripomienky a navrhy, ale zdalo sa mi zeby to tam bolo offtopic, tak som to napokon hodil sem...
v pravidlach predsa je paragraf, odsek, hlavicka, co sa tohoto tyka :D

inak nejake dni, ale len par, asi 3-5, boli take, kde nie je zaciatok vobec uvedeny, kedze nebol urceny
kedy sa konečne začne niečo robiť s miznúcimi príspevkami z fóra ( možno sa to netýka len tipovačky, ale tak tu " o niečo ide " v tých príspevkoch )?
TA, stalo sa nieco take v poslednej dobe?

Vedenie o tom nebolo informovane.

A doteraz nebol podany ziadny priamy dokaz, ze by prispevky zahadne mizli. To vsak neznamena, ze tomu neverim, pretoze uz nam tu len tak z nicoho nic zmizla aj jedna cela tema. Nemyslim si vsak, ze je to vec, ktoru by sme my dokazali vyriesit. Zrejme to bude nejaka chyba v kode phpBB.

Treba si kontrolovat, ci bol prispevok naozaj zaslany. Ja si to zvyknem v tipovacich temach niekedy kontrolovat aj 2x za den. (ked mas v danej teme prispevok, tak je pri ikone temy kruzok, takze nemusis prehladavat celu temu).
stalo sa mi to teraz - 2. hrací deň. Inak, stále čakám, až kým nenabehne príspevok a kým ho neuvidím. A odkedy zmizli nejaké príspevky Cathy, tak som si začal robiť screeny svojich tipov. Mám aj ten, ktorý sa tu stratil.
tak ho posli sem prosimta ako prilohu. Ak to bude v poriadku, tak tipy ti uzname :smile03:

Za cele vedenie sa ti ospravedlnujem, ale fuu vazne neviem preco to moze robit. Je vsak zaujimave, ze sa to stava viacmenej iba Cathy a tebe, od inych mame len velmi malo takychto staznosti, ak vobec mame :hmm:
ja s tymto nemam zatial ziadny problem :ja_neviem:
mne osobne sa to stalo 1.-krát. Cathy sa to už stalo viackrát. No pokiaľ som dobre čítal ( asi niekde tu na fóre ), tak aj u iných sa niečo také objavilo.

BTW doteraz som si pripadal ako paranoik, ale účel svätí prostriedky :
Obrázek

edit : pozerám teraz, že ten tipovací deň sme tak či tak tímovo prehrali, ale ide o princíp a puntíky do ind. tipovačky
V teme HK na začiatku 18. strany písal Dado že natipoval a ráno mal vo vyhodnotení n... tam spomenul aj TT že miznú príspevky a že si radšej robí screeny.
Arek mám to teda dodatočne uznať?
cepi píše:ja s tymto nemam zatial ziadny problem :ja_neviem:
ani mne sa to nikdy nestalo
TA, tvoje tipy budu dodatocne uznane.
Vyhodnotenie 2. dna + všetky individuálky aktualizované. Celkom ti tých 6b pomohlo.
ď. No je tam dosť husto, takže každý bodík sa ráta. Ale do konca kola ešte ďaleko.
maro píše:
Joe S. píše:no dnes najskor seriu predlzite, kedze štekajuce prachovky su na tom fest biedne, ale potom dalsie dni uz bude problem s udrzanim serie, mozno sa Vrabce vyhecuju a zdolaju vas
toto je KTL tu moze vyhrat aj hc polomka nad bostonom pozor na to :frajer2: :frajer2:
:dup:

:D
cepi píše:
maro píše:
Joe S. píše:no dnes najskor seriu predlzite, kedze štekajuce prachovky su na tom fest biedne, ale potom dalsie dni uz bude problem s udrzanim serie, mozno sa Vrabce vyhecuju a zdolaju vas
toto je KTL tu moze vyhrat aj hc polomka nad bostonom pozor na to :frajer2: :frajer2:
:dup:

:D
no a nie? ked aj v skutocnej nhl dostane boston latu od akejsi ottawy :biglol:
Zabava

Nahrali sme doterajsie udaje do simulatora najnovsej verzie hry "KTL 2010" .. a vysli nam tieto vysledky.. Takto by sa skoncila sezona..

..........................KONFERENCIA EAGLES...........................

1.kolo

Obrázek- Obrázek 4 : 1

Obrázek-Obrázek 2 : 4

Obrázek - Obrázek 3 : 4

2.kolo

Obrázek - Obrázek 4 : 2

Obrázek - Obrázek 4 : 2

3. kolo

..........................KONFERENCIA DARK RIDERS.......................

1.kolo

Obrázek -Obrázek 4 : 2

Obrázek - Obrázek 1 : 4

Obrázek - Obrázek 4 : 3

2.kolo

Obrázek - Obrázek 2 : 4

3 .kolo

Obrázek - Obrázek 4 : 3

finale:

Obrázek - Obrázek 2 : 4

:D :D :D :D :D
proti vysledku finale konferencie by sme podali protest :D
:good: :good: :good: :clap: :champions:
:clap: :good: az na to finale ktl
no sranda

a ked uz si trosku nacal to playoff maro, otazka na komisiu, plati, ze sa budu hrat serie na 5 vitaznych zapasov :?:
221 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO