Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Miroslav Satan
Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
jj arek dobre že si to pripomenul ...no a budeme mať dalsieho tisickara po Mikitovi a Bondroviarek píše:miro onedlho riesi 1000 zapasov v NHL
Len mam taku dilemu že čo ked sa stretne vo finale o SC PIT vs. DET komu budem držať palce...Šarkymu? Majovi? aj jeden si ho zaslúži aj druhý ..hmmm dilema mno nechajme sa prekvapiť ...či vobec bude PIT a DET vo finale heh ale bolo by to pekné a asik by som to doprial šarkymu ...ale sakra aj majovi lebo jemu to ušlo min. rok tesne ...jooooj obom by som ho doprial...juj strašna dilema
Kždy ma občas slabsie chvilky.lubo-86 píše:Ten Tvoj "Miro" s Crosbym bol a stálo akurát tak za to, aby ho dal do toho tretieho útoku.MICHELAND2 píše:Skoda ze Mirovi to moc nejde keby to dal trener an dva utoky Miro s Crosbym a sykora s malkinom bolo by dobre a nie aby bol miro vo 4 ci 3 utoku
Satan showing he still has gas left in the tank
"V Oilers mi povedali, ze potrebuju hokejistu a nie krasokorculiara."
Po Lillehammeri zacala Miromania. "Snad kazde dievca na Slovensku mi poslalo list. Mal som doma 2000 listov. Postarka bola velmi nahnevana, pretoze mala jedno vrece posty pre cele mesto a jedno vrece len pre mna. Nechcela mi uz potom dorucovat postu."
Skrateny clanok z nhl.com na hokej.sk
http://www.hokej.sk/spravy/?clanok=59533
Po Lillehammeri zacala Miromania. "Snad kazde dievca na Slovensku mi poslalo list. Mal som doma 2000 listov. Postarka bola velmi nahnevana, pretoze mala jedno vrece posty pre cele mesto a jedno vrece len pre mna. Nechcela mi uz potom dorucovat postu."
Skrateny clanok z nhl.com na hokej.sk
Skorpion píše:Satan showing he still has gas left in the tank
To ako povedal Miro Satan??
anoMICHELAND2 píše:Skorpion píše:Satan showing he still has gas left in the tank
To ako povedal Miro Satan??
(ja to doplnam videom; c.)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vF_LRVuhNa4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vF_LRVuhNa4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Slovenský reprezentant Miroslav Šatan odohral v drese Pittsburghu v zápase hokejovej NHL s Detroitom len 9 minút a 37 sekúnd, v prvej tretine sa na ľad dostal trikrát a zámorské médiá začali okamžite špekulovať o jeho údajnom napätom vzťahu s trénerom Penguins Michelom Therrienom, ktorý sa má zhoršovať.
Kouč tučniakov pre Pittsburgh Tribune-Review odmietol komentovať dôvody obmedzeného času Šatana na ľade. "Nehral veľa, to je pravda," poznamenal pre Tribune-Review Therrien. Zámorskí novinári Šatana zatiaľ k tejto téme nestihli osloviť.
Slovenský hokejista odohral v sezóne menej ako 10 minút iba vo dvoch zápasoch - okrem toho s Detroitom aj 3. januára s NY Rangers. V priemere v predchádzajúcich štrnástich dueloch odkorčuľoval okolo 15 minút, dal v nich však iba dva góly (pravdask)
Miro sa po prestupe k Pens vytesoval, podla mna sa bude este viac ak odtial vypadne...na strane druhej si treba zvykat, ze Mirova forma ma z roka na rok klesajucu tendenciu..
Kouč tučniakov pre Pittsburgh Tribune-Review odmietol komentovať dôvody obmedzeného času Šatana na ľade. "Nehral veľa, to je pravda," poznamenal pre Tribune-Review Therrien. Zámorskí novinári Šatana zatiaľ k tejto téme nestihli osloviť.
Slovenský hokejista odohral v sezóne menej ako 10 minút iba vo dvoch zápasoch - okrem toho s Detroitom aj 3. januára s NY Rangers. V priemere v predchádzajúcich štrnástich dueloch odkorčuľoval okolo 15 minút, dal v nich však iba dva góly (pravdask)
Miro sa po prestupe k Pens vytesoval, podla mna sa bude este viac ak odtial vypadne...na strane druhej si treba zvykat, ze Mirova forma ma z roka na rok klesajucu tendenciu..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé