Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Dado píše:kanter nerad prehrava
To je pravda :D.
Dado píše:fandi vsetkym timom rovnako
To je tiež pravda.
Dado píše:chce byt najlepsi, chce mat najlepsi prehlad v NHL
Najlepši nie :D.
Dado píše:kanter si potom zacal uvedomovat, ze tieto jeho kroky veduce k ziskaniu pozornosti a vyvolanie zaujmu s prekvapenim su zle a nevytvoria najlepsi tim
Ja tu nepotrebujem získať pozornosť :).

P.S. Ja som sa rozhodol, že skončím a rešpektujte to :). Stále neviem, čo máte proti mne, však náhradu za mňa máte...
KD nehraju, ale obcas mrknu jak to probiha. Jsou tu lidi kteri to berou jako zabavu a potom i taci kteri jsou tim primo posedli, ze paine :lol:
Ke kanterovi asi jen takto: Taky jsem mel 15 a mel jsem svoji hlavu, ale kanter to je eso :cool: a yzy mu slusne slape na paty. Nevim proc skoncil, duvody zna jen on sam, ale jestli je to tim ze tato hra neprobiha podle jeho predstav, tak pak jsem zvedav co bude delat kdyz v 1.kole KTL neziska jeho tym ani bod :roll: Ale to jsou jen spekulace, treba chce opravdu jen zaujmout a to se mu zatim hooodne dari. Zvlast ty trislove nic nerikajici prispevky nemaji chybu :clap: :lol2:

takych chalanov, akym je pain, by som chcel mat v hokejovom time! tak to ma byt... a co sa tyka yzyho a kantera, tak sa mi zda, ze horsi je ovela yzy, kanter uz pomaly rastie, ale este ma svoje "zadrhy". btw. nespravime anketu? :D
Chcem poprosiť painkiho či lea ,aby mi zmenili cap hit po tých výmenach s Engandom.Stále tam mám zlú sumu.Tá prava je 42.71.Dakujem.
Stále nechápem, prečo tu rozoberáte iba mňa. Ja som skončil preto, lebo ma to prestalo baviť :!: Je to ťažké pochopiť :?: PRESTALO BAVIŤ :!: :!: :!:
Selly8 píše:Ke kanterovi asi jen takto: Taky jsem mel 15 a mel jsem svoji hlavu, ale kanter to je eso :cool: a yzy mu slusne slape na paty. Nevim proc skoncil, duvody zna jen on sam, ale jestli je to tim ze tato hra neprobiha podle jeho predstav, tak pak jsem zvedav co bude delat kdyz v 1.kole KTL neziska jeho tym ani bod Ale to jsou jen spekulace, treba chce opravdu jen zaujmout a to se mu zatim hooodne dari. Zvlast ty trislove nic nerikajici prispevky nemaji chybu :clap: :lol2:
Golden Knights nedostali v KTL ešte licenciu, takže neviem, či sa tam vôbec dostaneme :).

P.S. Môžeme to nechať už tak :?: Radšej sa zaoberajte hrou :smile03:.
kanter píše:Stále nechápem, prečo tu rozoberáte iba mňa. Ja som skončil preto, lebo ma to prestalo baviť :!: Je to ťažké pochopiť :?: PRESTALO BAVIŤ :!: :!: :!:
Selly8 píše:Ke kanterovi asi jen takto: Taky jsem mel 15 a mel jsem svoji hlavu, ale kanter to je eso :cool: a yzy mu slusne slape na paty. Nevim proc skoncil, duvody zna jen on sam, ale jestli je to tim ze tato hra neprobiha podle jeho predstav, tak pak jsem zvedav co bude delat kdyz v 1.kole KTL neziska jeho tym ani bod Ale to jsou jen spekulace, treba chce opravdu jen zaujmout a to se mu zatim hooodne dari. Zvlast ty trislove nic nerikajici prispevky nemaji chybu :clap: :lol2:
Golden Knights nedostali v KTL ešte licenciu, takže neviem, či sa tam vôbec dostaneme :).

P.S. Môžeme to nechať už tak :?: Radšej sa zaoberajte hrou :smile03:.
Kanter, veď môžem aj ja odstúpiť a budeš mať pokoj :good:
yzy daj pokoj, ostavas hrat, mam s tebou daku dohodu
Joe S. píše:yzy daj pokoj, ostavas hrat, mam s tebou daku dohodu
Nj, ale po dohode môžem robiť čo chcem, nie? :D
Jedna otázka: Čo bude po tom, keď skončí draft :?:
kanter píše:Jedna otázka: Čo bude po tom, keď skončí draft :?:
Pokoj...
yzy19 píše:
kanter píše:Jedna otázka: Čo bude po tom, keď skončí draft :?:
Pokoj...
Hlavně od vás dvou... :D
_________
:lol: c.
:lol3: :cool: sry za spam, ale neodolal som :clap:
Tak ted si zakanteruju :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
maro, maro :D :D preco posilnujes vybery ostatnych userov :D
Dado píše:John Tavares, vyber v 10. a 12. kole :arrow: Obrázek
Jeff Carter, Alex Tanguay, vyber v 20. kole :arrow: Obrázek
byt fandom timu ktoreho si GM, tak :bitka3: :D ta to horsia vymena ako z casu na cas riesia v Tampe :lol2: no zaklincoval si ma tou vymenou :D
painkiller píše:Nicklas Bäckstrom :arrow: Obrázek
Joe Thornton :arrow: Obrázek
:eek2: pustit BigJoea "len" za Backstroma..?..co si sisi :D za to by si kludne mohol pytat hraca navyse, ci draftove pozicie...
a mne koho podarujes.. ? :lol3:
kajo píše:Z 2 na 4. Ze by nieco take urobil, kanter, to by som cakal..ale ze ty? Hlavne ten trade Jeffika.. :thumbsdown: :scare:
Čo tu je zas o mne. Vy ma nenecháte, že :?:

P.S. Taký trejd by so ja neurobil :smile03:.
yzy19 píše:Patrik Eliáš :arrow: Obrázek
11. kolo draftu,12. kolo draftu, 13. kolo draftu :arrow: Obrázek
Takato vymena nemoze byt. Vzdy musi byt 1-1, 2-2,.. atd. Cize maro musi este nieco prihodit..
kajo píše:
yzy19 píše:Patrik Eliáš :arrow: Obrázek
11. kolo draftu,12. kolo draftu, 13. kolo draftu :arrow: Obrázek
Takato vymena nemoze byt. Vzdy musi byt 1-1, 2-2,.. atd. Cize maro musi este nieco prihodit..
Opravím, ďakujem za upozornenie.
v niektorych topicoch by ste mohli aj zahlasovat: vid Nabby, ci BF
cepi píše:v niektorych topicoch by ste mohli aj zahlasovat: vid Nabby, ci BF
No třeba u BF mi hlasovat nejde. Předtím to šlo, ale nyní jsem mu chtěl změnit známku a už mi to nenabízí odeslat hlas.
Už sem tam zapl změnu hlasu :thumbsup:
Mno.. tak podle mích nejnovějších propočtů, by mi měl vyjít cap space úplně v pohodě ať v následujících kolech udělam cokoliv... takže jestli chce někdo uvolnit místo... rád mu s tim pomůžu ;))))
Jak tak koukam, ani zlatá medaile z MS po jedné průměrné sézoně nepřitáhla vaší přízeň.... A to že předminulou sezónu to byl pro mnoho lidí bůh a ještě před tim spolehlivý náhradník..... Holt s jeho trošku obtloustlým oblyčejem nezískal příliš sympatií :cry: :cry:

Vzal bych si ho já... 4 250 000 neni moc velká platová zátěž, ale udělat z něj zase dvojku, to bych mu udělat nemohl a Evgeni je Evgeni.....
prave som si pozrel temu vymeny hracov a....neprehanate to uz s tymi vymenami?
Mě se taky zdá :? mě se zdá že jsou ty výměny opravdu jen z nudy :D některé pochopím za cílem posilnit mužstvo nebo získat oblíbence, ale některé mi přijdou naprosto zbytečné :eek2:
Mna musite pochopite zdedit po niekom tim je blbe preto menim ,a aj tak ja medzi tych co tu spominate asi moc nepatrim
Chester píše:Martin Biron :arrow: Obrázek
13. kolo draftu Rangers :arrow: Obrázek
maro píše:Sheldon Souray + Chuck Kobasew + 21.kolo :arrow: Obrázek
Patrik Elias + Petr Sykora + 13.kolo :arrow: Obrázek

milos ma dva vybery v trinastom kole alebo vymenil jeden draft 2x :?: :hmm:
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS