Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Král draftu - diskuse
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
este niekto kto sa zdava timu..?
Fortune to mal na haku povedzme si na rovinu
s yzym sa este porozpravam..tutu hru ma rad, na to dam KD krk
dôvod, preco to vzdava? mozno tusim, chapem, ale tak snad to nie je az tak spatne
inak co som tu na chate kedysi zachytil, Dawe by sa (vraj)ihned nejakeho volneho timu chopil
Fortune to mal na haku povedzme si na rovinu
inak co som tu na chate kedysi zachytil, Dawe by sa (vraj)ihned nejakeho volneho timu chopil
nic v zlom kanter, ale nakopal by som Ta do prdelekanter píše:Tak pozerám, že okrem mňa skončil aj Fortune a Jimi.
Ja som skončil preto, lebo ma Král draftu prestal baviť.cepi píše:nic v zlom kanter, ale nakopal by som Ta do prdelekanter píše:Tak pozerám, že okrem mňa skončil aj Fortune a Jimi.
beriem, Fortune, ci Jimi k tomu nemali zrejme taky KD vztah aky by mali mat, ale tak ty ten hokej docela zeries, tak nerozumiem; riesit odznova nejaku zostavu, zhanat novych hracov, ked sa to tak uz rozbehlo
no nic Vasa vec, jedem dal
beriem, urcite nie si sam, ale tak aspon v ramci akejsi solidarity
k ostatnym clenom si to mohol v pohode dokopat..co by Ta to stalo..najskôr leo, pak pain si s tym dali kopec roboty a my sa im na to vy*erieme..ak by si bol na ich mieste, neviem ci by sa Ti to pacilo..ale je to Tvoje rozhodnutie, tak ako v pripade zvysnych odpadlikov, treba ho respektovat a poucit sa do buducna :frajer2:
Me to nebavi od zacatku, pridal jsem se aby vas bylo dost. Takze tohle je dost trapna vymluva chlapce...kanter píše:Ja som skončil preto, lebo ma Král draftu prestal baviť.cepi píše:nic v zlom kanter, ale nakopal by som Ta do prdelekanter píše:Tak pozerám, že okrem mňa skončil aj Fortune a Jimi.
beriem, Fortune, ci Jimi k tomu nemali zrejme taky KD vztah aky by mali mat, ale tak ty ten hokej docela zeries, tak nerozumiem; riesit odznova nejaku zostavu, zhanat novych hracov, ked sa to tak uz rozbehlo
no nic Vasa vec, jedem dal
Ja som pochopil, že on to hrá preto, aby nás bolo komplet, aj keď ho to nebaví. A preto je to podľa neho blbý dôvod, aby kanter končil.Chester píše:zase niekto nepochopil vsak yzyyzy19 píše:Ja viem, ale načo pletieš medzi koniec tvoj dôvod pre účasť v hre. To nie je podstatné.The Thrasher píše:Ja taky v draftu nekoncim
ChápemThe Thrasher píše:Ja konstatoval ze me to nebavi uz od zacatku a hraju, coz melo za ucel podotknout ze "nebavi me to" je trapna vymluva proc skoncit.yzy19 píše:Ja viem, ale načo pletieš medzi koniec tvoj dôvod pre účasť v hre. To nie je podstatné.
Kdyz nechapes, nereaguj...
ako TT ja sa vôbec cudujem ze si sa do tej hry zapojil
(podobne ako fortune napr.) predsa len futbal Ti je blizsi, co si potvrdil svojimi vybermi hned v uvodnych kolach
kanter to je iny pripad, to ze sa rohodol ukoncit hru z dôvodu "prestalo ma to bavit", ked ho to na zaciatku tak chytilo..pomlcim...tak bud nie je spokojny s hodnotenim ostatnych userov
neboli mu vyfukli hracov o ktorych mal zaujem
jasne ze mf, co sa toho vsetkeho tyka, ved nejde o nic, ale ako som bol byval spominal, kto sa uz na tu hru dal a necuvol hned v uvode (co by som snad pochopil) mal by ju dohrat, ani nie tak pre seba, ale pre lea ci paina..
kanter to je iny pripad, to ze sa rohodol ukoncit hru z dôvodu "prestalo ma to bavit", ked ho to na zaciatku tak chytilo..pomlcim...tak bud nie je spokojny s hodnotenim ostatnych userov
jasne ze mf, co sa toho vsetkeho tyka, ved nejde o nic, ale ako som bol byval spominal, kto sa uz na tu hru dal a necuvol hned v uvode (co by som snad pochopil) mal by ju dohrat, ani nie tak pre seba, ale pre lea ci paina..
Ja by som bral ten dôvod, že mu vyfúkli hráčov. Osobne by som tiež napísal to, že ma to prestalo baviť, lebo sa mi nechcú hľadať iní hráči. No pravda je aj v tom, že ma dosť často nahnevá, keď mi niekto zobere hráčov, s ktorými som rátal v základe. A preto nemám dosť často ani ja chuť hrať túto hru. Ale snáď to vydržím.cepi píše:ako TT ja sa vôbec cudujem ze si sa do tej hry zapojil(podobne ako fortune napr.) predsa len futbal Ti je blizsi, co si potvrdil svojimi vybermi hned v uvodnych kolach
![]()
kanter to je iny pripad, to ze sa rohodol ukoncit hru z dôvodu "prestalo ma to bavit", ked ho to na zaciatku tak chytilo..pomlcim...tak bud nie je spokojny s hodnotenim ostatnych userovneboli mu vyfukli hracov o ktorych mal zaujem
![]()
Tie hodnotenia boli väčšinou pozitívnecepi píše: kanter to je iny pripad, to ze sa rohodol ukoncit hru z dôvodu "prestalo ma to bavit", ked ho to na zaciatku tak chytilo..pomlcim...tak bud nie je spokojny s hodnotenim ostatnych userovneboli mu vyfukli hracov o ktorych mal zaujem
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé