Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

kanter ty si sa nejak poponahlal. ja by som predpokladal ze sa k tomu vyjadri aspon leo, kedze tuto sutaz zorganizoval.

a ked uz tak tam musi byt rozpis komplet az do posledneho kola, nie iba dalsie kolo.
debil píše: a ked uz tak tam musi byt rozpis komplet az do posledneho kola, nie iba dalsie kolo.
Neboj, večer do dokončím :).
co vy to tu riesite :eek2:
co k tomu dodat: ja by som sa bez draftov zaobisiel...robim polievocku z toho, ake mam dostupne ingrediencie :roll: ak mi niekto vyfukne hraca, co uz, stale sa najde alternativa..dokonca, ti co tahaju este aj po mne, maju poniektore vybery daleko kvalitnejsie, ako ti co tahali daleko vpredu...takze ja osobne sa bez pripadneho draftu, ci trejdu zaobidem a ak uz ma byt, tak nech nejde o cirkusovy draft ako nam ho tu poniektori predviedli :roll:

v prvom rade netreba zabudat na to, ze ide o hru, ale ako spominal debil, ak uz sme sa do nej pustili, bolo by fajn, ak by sa riesila tak trosku serioznejsie...minulu sezonu sa na yahoo, nasli asi traja useri, ktori to postupom casom neriesili a uz to nebolo ono, muselo sa cakat ci to pustia niekomu inemu a len sa to zbytocne natahovalo..v novej sezone sa odclenia zrnka od pliev a uz to pôjde

ti ktori teraz tuto hru istym spôsobom bojkotuju nech idu s prepacenim do prdele...ti ktori ju chcu hrat, dohrat a chytila ich, tak na to len doplatia..tak pouvazujte pani, nevraviac o leovi, ktory do toho vlozil nemalu davku usilia...
proste zbytocne to nekomplikujte, udrzme to v jednoduchej rovine
Hosi pro ty co to nepochopili....vymenovat se muzou jen hraci ne kola a pokazde ve stejnym poctu na obou stranach (1 za jednoho,2 za 2,vic za vic).Proto se tema jmenuje VYMENY HRACU.
Včera sme mali s leom dlhú diskusiu, v ktorej som bol ja za to, aby sa mohli meniť aj drafty a leo bol za to, aby sa nemohli. Nakoniec to skončilo takto: Hráč sa môže vymieňať iba za hráča, nie za draft. Ale ak chcete, tak môžete vymieňať aj hráča za draft, ale bude to neoficiálna výmena. Oficiálnou sa stane až vtedy, keď draftujete hráča a potom napíšete do určeného topicu (Král draftu - výmeny hráču), že ste urobili výmenu.

Ak budete vymieňať hráča za draft, tak mi to pošlite PM-kou, ja potom napíšem do Král draftu - přehled kol.

Príklad: 175. Obrázek - Dado (Draftovaný hráč pôjde do CBJ výmenou za Phila Kessela)

P.S. Dúfam, že som to zrozumiteľne vysvetlil :).
ale nechapem jedno, vymeny hrac(i) za draft(y) nie su povolene, lebo by to bolo vraj neprehladne, no tieto neoficialne vymeny su povolene, a to uz akoze nie je neprehladne, ja myslim, ze omnoho viac :eek2:
Je to trochu zajímavý že ve hře Král draftu, se nemůžou měnit drafty :roll: ale to už je vedlejší.
Na druhou stranu si myslim, že výměna kola předem oznámená by byla lepší a hlavně přehlednější. Protože jak
už sem psal, do výměny je to neoficiální výměna a nikdo o tom neví, takže když já potom hráče, podle výběru
někoho jiného, vyberu a on mi pak řekne že si to rozmyslel a už ho nechce. Tak nikomu nemůžu potvrdit, že
sem byl výměně dohodnutý.
Pokud vím, tak normálně v NHL to neni tak, že když si týmy vzmění hráče a drafty, tak pak když mu vyfoukne
hráče, tak výměna neplatí, to je blbost, o tom ta výměna drfatů právě je.
S tim, že když budu mít v týmu drahýho borce a budu ho chtít vyměnit dejme tomu za dva průměrný levnější
hráče, tak to podle těchto pravidel nepůjde, páč bych to byla výměna 1 za 2. Jenže abych výměnu "vyrovnal"
tak přihodím i nějaké pozdější kolo v draftu. To se dá říct jako kdybych si koupil tiket na sportku, vsadil a když
bych nevyhrál, chtěl peníze zpátky.
Já sem prostě za výměnu draftů, páč to dokáže dobře vyvažovat obchody, a myslim si, že by to bylo
přehlednější, kdyby se výměna hráče za draft ohlásila předem, jako právoplatná výměna a zapsalo se to do
přehledu kol, to si myslim byl dobrý nápad.
painkiller to rozpisal presne tak, ako si to aj ja myslim :yes:
Ja som tiež za výmeny draftov, lenže som musel ustúpiť, lebo by som v 6.kole draftoval iba raz :(.
painkiller píše:...kdyby se výměna hráče za draft ohlásila předem, jako právoplatná výměna a zapsalo se to do
přehledu kol...
Ja som napísal, že ak bude niekto meniť hráča za draft, nech mi to napíše a ja do přhled kol napíšem toto: Draftovaný hráč pôjde do ... tímu výmenou za ..., ale to by bola iba neoficiálna výmena. Oficiálnou výmenou, ktorá sa zapíše do výmeny hráčov, sa stane až vtedy, keď sa draftuje hráč (s tým ja nesúhlasím).
No tak sa stalo to, čo som písal už včera.Kráľ draftu skončil. :-(
Kua, pokracujem , len kvoli tomu, aby sa Deanovi nesplnila jeho predtucha :twisted:
zoberte si niekto môj tím.Alebo ho vyškrtnite zo súťaže.Ja končím,nemienim čakať ako sa chlapček vyspí a nechať sa vydierať každé kolo.Takú hru hrať nebudem. :bitka3:
Ste vtipní, ako som uz davnejsie povedal, nasrali ma tie sproste pravidla mna nahle zrusenie vsetkych mojich vymien. Je trapne, ze sme si nemohli tych hracov vymenit spat, a nema to ani logicke vysvetlenie :lol2: . Dado, do mojho charakteru sa ty starat nemusis, ja som s nim spokojny, takisto neviem ako vydieram Deana, ked sa na mna cakalo mozno 2 hodiny :lol2: a tiez ako budete pokracovat ked vas bude 29 :D LOL
Este jedna vec pre tych, ktori sa tu do mna obuvaju :D : Skuste ist niekolko stran dozadu v tejto diskusii, tam oznamil kanter, a aj kajo, ze koncia, sranda do nichoho z nich ste nerypali :D Ste vtipni :)
btw: AKo som precital v chate, vy si fakt myslite ze som cely den pri pocitaci, kedze sa na mna cakalo a vy ste vraveli , ze naschval neberiem ? :lol2: yeye , HF is my life :D :D Nic ine nemam na robote...
Ty ozaj myslíš, že ti to zhltneme aj s navijákom ,ako sa z toho snažíš vykecať?Najskôr si tu rozohral show s kanterom okolo výmien hráčov za drafty,potom ked z toho bol nakoniec chaos a leo ich musel zrušiť, si sa správal ako malý chlapec, ktorému vzali obľúbenú hračku a vypisoval si ako tú hru kašleš,nikdy si ju vlastne nechcel hrať a draftovať nebudeš ...Kanter chybu pochopil, priznal si ju a takéto veci tu nevystrájal ako ty.To kvitujem. :thumbsup: Potom došla rada vo výbere na teba a ty si v pokeci hneď napísal DIDI draftovať nebude,už to tu oznámil a nemal si sa k tomu, aby si to spravil.Deň predtým ma napadlo vyskúšať, ako vážne to myslíš s tým koncom a tak som napísal do pokecu, že draft zrejme skončil a včera som to napísal aj tu a čakal na tvoju reakciu, keď som videl ,že tu stále si.Chytil si sa na udicu a snažil sa byť vtipný a napísal Dean zachránil draft :D To mi len dokázalo, že sa snažíš byť len v centre pozornosti a byť za každú cenu vtipný. :? Ale ja nebudem každé kolo trpnuť, čo zase vymyslíš a čím na seba budeš chcieť zase upútať pozornosť.Kedže za danej situácie není isté, že sa táto hra vôbec dohrá, nemám v nej chuť pokračovať.
Tak, s hrou som sa rozhodol skoncit po tych /podla mna / nezmyselnych opatreniach, ale to som rozpisal uz minule. Vcera som moje rozhodnutie zmeni, lebo som nechcel aby tato hra zanikla achcel som hrat dalej, ale ako vidim, tak niekomu tu prekazam... Ak ti Dean tak strasne vadim, tak ma mozte vymenit napr za Nabbyho, a Dean moze pokracovat.
Mne nevadíš ty, ale tvoje správanie, v tejto konkrétnej hre.Proti tebe osobne nič nemám.Môžem s niečim nesúhlasiť a predstavovať si pravidlá ináč ,ale nemusím kvôli tomu ohovoriť celú hru a vyhrážať sa koncom v nej.Keby si včera nepísal do pokecu, že nedraftuješ, ale miesto toho tak urobil, nič by som nepísal.Ani takto si to nepísal, že to mieniš dohrať do konca a nebudeš už plynulosť hry svojim správanim narušovať.Ak si priznáš chybu a napíšeš ,že to mieniš dohrať do konca, čím nebude ohrozená existencia hry, môžme na celú vec zabudnúť a pokračovať ďalej.Berieš? :wink:
Tak priznávam svoju chybu, a síce to nerobím často, ospravedlnujem sa za ten cirkus, co som tu urobil. Krále Draftu mienim dohrat do konca, ved uz len kvoli leovi, ktory si dal s tym velku namahu :) :serus:
kolko timov este nema brankara :?: nechce sa mi to pozriet :roll:
To kvitujem. :thumbsup: Ludí ktorý si vedia priznať svoju chybu mám rád. :thumbsup: Tak to už poďme dohrať do konca, keď už pre nič iné ,tak kvôli leovi, ktorý si s tým dal toľko námahy aby to fungovalo. :thumbsup:
WildCelt píše:kolko timov este nema brankara :?: nechce sa mi to pozriet :roll:
Myslím, že už je draftovaných asi 20 brankárov.
Leooo. Čo si mi spravil :verysad: :verysad: :verysad: Carcillo bol v tom zozname na predposlednom, či poslednom mieste a ty mi ho vydraftuješ medzi prvými. Prečo si to urobil? Veď som ti vravel, že draftuj v tom poradí, akom sú. Takto sa mi to posralo. :cry: :cry:
Rád by som vedel, prečo leo vymazal ten sumár kôl, čo som napísal.

P.S. Odteraz už nebudem nič písať :beee: .
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES