Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Určitě souhlasim....
Jj, souhlasim, i když si myslim že to nebude mít žádný vliv :D
som za to aby sa mohlo vymienat uz pocas draftovania.
arek píše:som za to aby sa mohlo vymienat uz pocas draftovania.
aj mne sa to zda lepsie, ako az na konci draftu.. ved sa tot u napise a kazdy si novych hracov uz zaradi so supisky
Som za vymienanie uz pocas draftu, ale proti nahradnemu brankarovi.
Lukas33 píše:39. Obrázek Eric Staal C - 6 mil. (10 mil.)
toto bol môj vyber pre 2 kolo :x a pre dalsie kola mi padol uz aj Streit :roll:
Jestli mi někdo sebere hráče, tak končím, páč když už někoho vyberu, nebude se mi chtít hledat dál :lol3:
Zas tolik oblíbenců tam nemám :x
The Thrasher píše:Jestli mi někdo sebere hráče, tak končím, páč když už někoho vyberu, nebude se mi chtít hledat dál :lol3:
Zas tolik oblíbenců tam nemám :x
tak podla Tvojho vyberu z uvodneho elite kola by si mal mat tych oblubencov habadej :D
malo by sa vymienat..ved uz aj tak je to nespravodlivy system ze niektory vybera 30. niekto 1.
malo by sa to povolit..
btw uz sa doriesilo , co potom ked budu supisky?
bude to vobec na nieco dobre..?
ta hra by mohla fungovat..ved co to je si pozriet statistiku na nahl.com a spocitat body hracov z timu..
Môžu sa vymieňať aj drafty? Napr. tretie kolo za desiate?
Ne v poradi draftu se bordel delat nebude.

shit
maro píše:malo by sa vymienat..ved uz aj tak je to nespravodlivy system ze niektory vybera 30. niekto 1.
malo by sa to povolit..
btw uz sa doriesilo , co potom ked budu supisky?
bude to vobec na nieco dobre..?
ta hra by mohla fungovat..ved co to je si pozriet statistiku na nahl.com a spocitat body hracov z timu..
Ja by som to spočítaval, keby nás bolo okolo päť, tak by to bolo :good:.
kanter píše: Ja by som to spočítaval, keby nás bolo okolo päť, tak by to bolo :good:.
ja som myslel vsetci 30..inak to nema zmysel..
maro píše:
kanter píše: Ja by som to spočítaval, keby nás bolo okolo päť, tak by to bolo :good:.
ja som myslel vsetci 30..inak to nema zmysel..
Pochybujem, že sa to bude chcieť všetkým spočítavať :).
ved to nemusia robit kazdy den..raz za tyzden staci
Se na to můžu :censored: Richards, Getzlaf, Staal, Carter fuč. To si nemusím ani dělat předběžný plány, když mi takhle všichni seberou hráče na prvního centra. To asi dopadne tak, že snad draftuju Dopitu :D
dejf píše:Se na to můžu :censored: Richards, Getzlaf, Staal, Carter fuč. To si nemusím ani dělat předběžný plány, když mi takhle všichni seberou hráče na prvního centra. To asi dopadne tak, že snad draftuju Dopitu :D
Si mal brať centra v prvom kole, nie v treťom :smile03:.
Co řešite, nezapomente na Yahoo Manager :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=3500 :thumbsup:
dejf píše:Se na to můžu :censored: Richards, Getzlaf, Staal, Carter fuč. To si nemusím ani dělat předběžný plány, když mi takhle všichni seberou hráče na prvního centra. To asi dopadne tak, že snad draftuju Dopitu :D
plány si podľa mňa robíš skoro zbytočne, týmto spôsobom bude môcť každý vybrať z toho čo je ešte aktuálne a vsádzať tak troška na šťastie,že v ďalšom kole bude hráč ktorého si mieniš vybrať ešte voľný. Ja napr. netvorím team nabytý hviezdami, beriem to ako zábavu a skúsim vytvoriť zostavu, ktorá by vyhovovala mojím predstavám s perspektívou do budúcna.
výsledok bude ale obmedzený možnosťami, niektorých hráčov tam jednoducho mať určite nebudem, lebo po nich siahne niekto iný
:?
inak začal som riešiť tie hodnotenia, ale vzápätí som si to aj rozmyslel, troška mi blbne net a hlavne zatia veľmi nie je čo hodnotiť. Takže ja sobne si ešte troška počkám a hodnotiť budem neskôr, až prebehne viac kôl.
ivan23 píše:inak začal som riešiť tie hodnotenia, ale vzápätí som si to aj rozmyslel, troška mi blbne net a hlavne zatia veľmi nie je čo hodnotiť. Takže ja sobne si ešte troška počkám a hodnotiť budem neskôr, až prebehne viac kôl.
Stejne muzes u vetsiny lidi menit hlasy tak to je jedno :)
Pokud tu nebude mitchelito az bude na rade tak nemejte strach ivan nebo ja za nej hrace vyberem :wink: ted se na chvili zdrzime u Bluesmana :yes:
leo píše:ted se na chvili zdrzime u Bluesmana :yes:
Ale ráno tu bol online. Práve vtedy, keď vyberal maro :!:
leo píše:Pokud tu nebude mitchelito az bude na rade tak nemejte strach ivan nebo ja za nej hrace vyberem :wink: ted se na chvili zdrzime u Bluesmana :yes:
už som mu poslal sms...
stejně se seknem u Mischelita44, ten už tu nebyl 3 dny :D
painkiller píše:stejně se seknem u Mischelita44, ten už tu nebyl 3 dny :D
Pozri si predchádzajúce dva-tri príspevky :).
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS