Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Král draftu - diskuse
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
Přeskočit ho.. ale po jaký době ho přeskočit? ... Já nevim... já bych žádnej časovej termín nedával... a když jo... tak alespoň že pokud dotyčnej neodhlasuje do 2 dnů přeskočí se a může potom hlasovat kdykoliv dojdeleo píše:Proto chci aby mi kazdy dal cislo na mobil a ja bych z netu posilal sms....co byste navrhli vy?Preskocit ho?Wanic píše:Mno lidi a jak to jako bude vypdat, když 12 lidí vybere hráče a 13. nepřijde... až do konce týdne... co zbylých 17 týmů.. ty vybýrat potom jako nebudou?
Inak, čo keby sme St. Louis, Carolinu a Toronto presunuli až na koniec 
Vyzeralo by to takto
1.Columbus-kanter
2.Atlanta-ThrasherFan
3.Florida-dejf
4.NYI-Kika
5.Chicago-DIDI
6.Phoenix-yzy19
7.Tampa-painkiller
8.Pittsburgh-lubo-86
9.LAK-Lukas33
10.Washington-kisin
11.NYR-Dean
12.Minnesota-WildCelt
13.Edmonton-arek
14.Anaheim-Deco2508
15.Montreal-maro
16.Nashville-Bluesman
17.Calgary-debil
18.Boston-cepi
19.Buffalo-Fortune
20.Philadelphia-kajo
21.Vancouver-leo
22.Colorado-Dado
23.San Jose-Wanic
24.Dallas-ENGLAND-The3LIONS
25.Ottawa-danchez
26.New Jersey-Martin #27
27.Detroit-Jimi-70
28.St. Louis-ivan23
29.Carolina
30.Toronto
EDIT: Carolinu a Toronto by sme mohli vylúčiť.
Vyzeralo by to takto
1.Columbus-kanter
2.Atlanta-ThrasherFan
3.Florida-dejf
4.NYI-Kika
5.Chicago-DIDI
6.Phoenix-yzy19
7.Tampa-painkiller
8.Pittsburgh-lubo-86
9.LAK-Lukas33
10.Washington-kisin
11.NYR-Dean
12.Minnesota-WildCelt
13.Edmonton-arek
14.Anaheim-Deco2508
15.Montreal-maro
16.Nashville-Bluesman
17.Calgary-debil
18.Boston-cepi
19.Buffalo-Fortune
20.Philadelphia-kajo
21.Vancouver-leo
22.Colorado-Dado
23.San Jose-Wanic
24.Dallas-ENGLAND-The3LIONS
25.Ottawa-danchez
26.New Jersey-Martin #27
27.Detroit-Jimi-70
28.St. Louis-ivan23
29.Carolina
30.Toronto
EDIT: Carolinu a Toronto by sme mohli vylúčiť.
No, ale teraz si predstav, že bude situácia. Napíklad ja. Bol by limit týždeň - pondelok - nedeľa - ja som v škole na intráku a na intráku nemám net, čiže, som ôsmy, prvých sedem ľudí by draftovalo už v pondelok a potom by sa čakalo na mňa do soboty, a zase počas soboty a nedele by nemuseli byť prítomní všetci po mne, čo je pri 22 ľuďoch dosť pravdepodobné.leo píše:Ja proste stanovim na kazdy kolo tyden aby o tom kazdej vedel,kdyz nejaky kolo probehne rychlejc tak se to jen posune....taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou
Tak mu napíšeš hráčov a on ich vydraftuje za teba. To ste tak sprostí ľudia?lubo-86 píše:No, ale teraz si predstav, že bude situácia. Napíklad ja. Bol by limit týždeň - pondelok - nedeľa - ja som v škole na intráku a na intráku nemám net, čiže, som ôsmy, prvých sedem ľudí by draftovalo už v pondelok a potom by sa čakalo na mňa do soboty, a zase počas soboty a nedele by nemuseli byť prítomní všetci po mne, čo je pri 22 ľuďoch dosť pravdepodobné.leo píše:Ja proste stanovim na kazdy kolo tyden aby o tom kazdej vedel,kdyz nejaky kolo probehne rychlejc tak se to jen posune....taky bych byl rad kdyby mi ti co vi ze tu casto nejsou poslali cislo PMkou
No ja kvuli vasi neduvere ke me nebudu menit pravidlaThe Thrasher píše:Myslíš že někdo bude na netu rozdávat telefonní číslo jen tak někomu? Kde to žiješ?leo píše:Ja vam porad rikam at mi poslete PMkou cislo a budu vas z netu na mobil informovat a domluvime se
Veď nech ti pošlú zoznam hráčov, o ktorých majú záujem, aj náhradníkov za tých, o ktorých mali záujem a boli už vydraftovaní. A bude po všetkom.leo píše:No ja kvuli vasi neduvere ke me nebudu menit pravidlaThe Thrasher píše:Myslíš že někdo bude na netu rozdávat telefonní číslo jen tak někomu? Kde to žiješ?leo píše:Ja vam porad rikam at mi poslete PMkou cislo a budu vas z netu na mobil informovat a domluvime seKdyz se vam to nelibi tak si hold budete muset hlidat kdy budete na rade nebo mi poslete cislo a ja vam jen v nejvetsi nutnosti napisu a nejak se domluvime na tom koho chcete
Je to jen na vas ja ty cisla nebudu nikomu posilat ani si je nebudu psat do mobilu....Jen je budu mi ulozene tady na HF mezi PMkami
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé