Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

maro píše:tak sa preskoci normalka
Alebo draftuje leo, a keď sa nájde niekto, kto by chcel Carolinu, tak bude draftovať až v druhom kole. Takto by sa to urobilo aj pri Nashville, Toronte a Colorade.
Neviem ci by to bol dobry napad, ale budis. Podla mna by sme mali tieto timy preskocit. Keby ich niekto chcel uz by sa asi prihlasil ;)
DIDI píše: Podla mna by sme mali tieto timy preskocit. Keby ich niekto chcel uz by sa asi prihlasil ;)
Přesně tak.
Zadny preskakovani ja nekoho najdu :wink:
A dovtedy co ? Budeme cakat ?
DIDI píše:A dovtedy co ? Budeme cakat ?
Tak mi pomozte nekoho sehnat a bude nas jeste dneska 30 :yes:
leo píše:
Medika, montreala a Chestera musíme presvedčiť :yes:.
kanter píše:
leo píše:
Medika, montreala a Chestera musíme presvedčiť :yes:.
Montreala nepresvedcuj toho tim zatezovat nebudem on mi vysvetlil proc se nezucastni a ja to pochopil ale medika s chesterem bysme mohli :-)
leo píše: Montreala nepresvedcuj toho tim zatezovat nebudem on mi vysvetlil proc se nezucastni a ja to pochopil ale tu babu s adminem bysme mohli :-)
ešte, že to tá "baba" nečítala ,to by ti dala. :D :lol2:
Dean píše:
leo píše: Montreala nepresvedcuj toho tim zatezovat nebudem on mi vysvetlil proc se nezucastni a ja to pochopil ale tu babu s adminem bysme mohli :-)
ešte, že to tá "baba" nečítala ,to by ti dala. :D :lol2:
Ja si ho splet s Freddie....od zacatku mam porad dojem ze medik je baba to je asi tim nickem no :D
Tak ja vezmem Predators.
Super, uz len Toronto a Carolina
Som za, ale pochybujem, ci to schvali leo :?
Dado píše:Podla mna by sa mali stanovit presne terminy vsetkych kol. Napriklad: 1. kolo - 1.8., 2. kolo 3.8., 4. kolo 5.8. a tak dalej. Uzivatelia by mohli vyberat hracov iba v ten jeden den do polnoci, pretoze takto cakat ako idiot, kym sa niekomu uraci prist a vybrat jedno meno... Bolo by to aj rychlejsie, pretoze takymto tempom to nema vyznam a zaujem rychlo upadne.
Ja by som to dal inak, ale iba tie dátumy. Napr. 1. kolo - 1. - 2.augusta, 2. kolo - 3. - 4. augusta...
Dado píše:Podla mna by sa mali stanovit presne terminy vsetkych kol. Napriklad: 1. kolo - 1.8., 2. kolo 3.8., 4. kolo 5.8. a tak dalej. Uzivatelia by mohli vyberat hracov iba v ten jeden den do polnoci, pretoze takto cakat ako idiot, kym sa niekomu uraci prist a vybrat jedno meno... Bolo by to aj rychlejsie, pretoze takymto tempom to nema vyznam a zaujem rychlo upadne.
Nic urcovat nebudu kazdy u HF nesedi 10 hodin dene a kdyz tu nebudou tak ja za ne vybirat nebudu....preskakovat se taky nebudou....
Ta hra se rozjede neboj....ted se to vlece protoze jsou prazky....
Leo, ale niekolko ucasnikov odradi, ze musia tolko dlho cakat, ale ako chces, je to tvoja hra.
ps: Obdobie dovoleniek bude cele leto, takze ta hra sa pretiahne, alebo zanikne ( do dufam nie)
DIDI píše:Leo, ale niekolko ucasnikov odradi, ze musia tolko dlho cakat, ale ako chces, je to tvoja hra.
ps: Obdobie dovoleniek bude cele leto, takze ta hra sa pretiahne, alebo zanikne ( do dufam nie)
Je to jen spestreni HF....proc je pro vas tak dulezite aby hra co nejdrive skoncila?Hrat se bude jen jednou....
Mne je jedno ake to bude dlhe, ale niektorych mozno odradi to dlhe cakanie ...
mozno by bolo fajn keby sme urcili presne datumy jednotlivych kol. Lebo co ak sa stane ze niekto kto bude na rade sa tu tyzden neukaze?

aj ivan by uz mohol prist, uz chcem vyberat :D
Mam otazku....komu bude vadit kdyz hra potrva do Vanoc?
Nevadilo by mi to, pokial by sme mali v tejto hre nejaky system ( napr. Dlzka trvania kola, vyberu, ...) Aby to bolo, ako pise dado, trocha zazivnejsie
Mne by to nevadilo.
Ale ako hovorí Dado, ak to má spád, je to zaujímavejšie. (včera napr. bola celkom živá diskusia v chate keď behom relatívne krátkej doby prebehlo 6 výberov) Mohol by sa stanoviť čas na 1kolo na tie 1-2 dni ako už niektorý spomínali. A ak by to niekto nestihol tak by sme ho preskočili a vyberal by keď by prišiel. Prípadne by v ďalšom kole vybral 2 hráčov. Na druhú stranu preskakovaním by trochu strácalo zmysel poradie v akom týmy draftujú.
DIDI píše:Nevadilo by mi to, pokial by sme mali v tejto hre nejaky system ( napr. Dlzka trvania kola, vyberu, ...) Aby to bolo, ako pise dado, trocha zazivnejsie
Tak dam na kazde kolo tyden....19 kol - 19 tydnu....to je do Vanoc....to ty na to?
Mno lidi a jak to jako bude vypdat, když 12 lidí vybere hráče a 13. nepřijde... až do konce týdne... co zbylých 17 týmů.. ty vybýrat potom jako nebudou?
Wanic píše:Mno lidi a jak to jako bude vypdat, když 12 lidí vybere hráče a 13. nepřijde... až do konce týdne... co zbylých 17 týmů.. ty vybýrat potom jako nebudou?
Vybírat šéfe ;-)
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS