Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

DIDI píše:Vies, teraz ti kazdy povie, ze to bude stihat a nakoniec draftuje hraca s trojdnovym meskanim... :frajer2:
Na tom niečo bude :wink:.
No podle mě časová flexibilita, je důležitá. Zvyšuje to důležitost a vyjímečnost každýho výběru, protože na další si počkáš třeba měsíc ;))))

ale btw. kdysi jsem hrál jednu hru (Evolution), kde byl přepočet vždy o půlnoci a hrálo se takhle třeba tři měsíce..... vedle toho ale běžel ještě jeden server pro "závysláky", kde byl přepočet každé 3 hodiny ....

Otázka je, byla by zábava hrát stejnou hru dvakrát :?:
Ja jsem pravidla napsal a nikdo proti nim nemel vetsi vyhrady....tahle hra je spis takove zpestreni HF....Proste se bude cekat Kika by mela byt uz dneska nebo zitra tu tak se dockate.Dyt je jedno jestli budete vybirat hrace dneska nebo za tyden cim dele budete cekat tim vic ta hra bude nabirat na obratkach :D Pokud nekoho cekani prejde tak za nej najdu nahradu :wink:
Jak napsal Wanic....ta hra se bude hrat jen jednou :yes:
Wanic:cetl jsem tvuj komik s tema bonusama....je to pravda ze se zapocitavaji do stropu i bonusy?Pokud jo tak jsem to nemel v pavidlech Krale draftu rusit :?
Myslim, ze sa nepocitaju...
leo píše:Ja jsem pravidla napsal a nikdo proti nim nemel vetsi vyhrady....tahle hra je spis takove zpestreni HF....Proste se bude cekat Kika by mela byt uz dneska nebo zitra tu tak se dockate.Dyt je jedno jestli budete vybirat hrace dneska nebo za tyden cim dele budete cekat tim vic ta hra bude nabirat na obratkach :D Pokud nekoho cekani prejde tak za nej najdu nahradu :wink:
To je pravda, ale je 19. kol, a když se v každém kole zdržíme cca o 2 dny, tak to je už víc jak měsíc navíc :?
Asi se zapocitavaji takze se budou zapocitavat i v Krali draftu :yes:
painkiller píše:
leo píše:Ja jsem pravidla napsal a nikdo proti nim nemel vetsi vyhrady....tahle hra je spis takove zpestreni HF....Proste se bude cekat Kika by mela byt uz dneska nebo zitra tu tak se dockate.Dyt je jedno jestli budete vybirat hrace dneska nebo za tyden cim dele budete cekat tim vic ta hra bude nabirat na obratkach :D Pokud nekoho cekani prejde tak za nej najdu nahradu :wink:
To je pravda, ale je 19. kol, a když se v každém kole zdržíme cca o 2 dny, tak to je už víc jak měsíc navíc :?
Uvidime jak bude probihat 1.kolo :wink:
Ja se zeptam tech starsich mazaku ti to budou vedet :D ne ze bych ti neveril DIDI ale jistota je jistota :wink:
Leo, tak som hladal, a zistil som, ze sa tie bonusy pocitaju do stropu, ale podla mna by bolo lepsie hrat bez nich, tj nepocitat ich to stropu, ale ty si organizator, rozhodni :yes:
Bonusi se 100 % počítají do stropu, ve Phoenixu je hráčů jež dostávají nějakej bonus hodně, a strop nám zatěžujou.... Když pomineš bonusy, tak hodně hráčů bude velmi levných... třeba u nás, Kyle Turris, budoucí center number 1 bere 700 000 s bonusama kolem 2,6... a to už je docela pak rozdíl....
Wanic píše:Bonusi se 100 % počítají do stropu, ve Phoenixu je hráčů jež dostávají nějakej bonus hodně, a strop nám zatěžujou.... Když pomineš bonusy, tak hodně hráčů bude velmi levných... třeba u nás, Kyle Turris, budoucí center number 1 bere 700 000 s bonusama kolem 2,6... a to už je docela pak rozdíl....
Rátajte aj bonusy, lebo mám z toho už pomaly opicu :ciga: :prines_pivo:
Prajem vám, nech sa vám v hre darí.
Wanic píše:Bonusi se 100 % počítají do stropu, ve Phoenixu je hráčů jež dostávají nějakej bonus hodně, a strop nám zatěžujou.... Když pomineš bonusy, tak hodně hráčů bude velmi levných... třeba u nás, Kyle Turris, budoucí center number 1 bere 700 000 s bonusama kolem 2,6... a to už je docela pak rozdíl....
Prave....Toews bere 0,85 a s bonusy 2,8 mega Kane dokonce 3,8....bonusy se pocitat budou 60 mega na 19 hracu je az moc :D
Mne to je jedno :D Takze kalkulacka do ruky a ideme spocitavat zakladny plat s bonusmi :beee:
Ja už začínam chytať stresy z tých vašich výberov. :D :D
lubo-86 píše:Ja už začínam chytať stresy z tých vašich výberov. :D :D
Jsi na rade :wink:
DIDI: !!!!! to siss dovolil dost vzít mi Pariseho :cry: :D
:D Keby som ti ho nevzal ja, tak niektoo iny urcite. Parise by necakal az na tvoj 29. výber :D :P Ale ak sa schvalia tie, vymeny, tak ti ho vymenim :D Mozno ....
Kto má Carolinu :?:
kanter píše:Kto má Carolinu :?:
Nikdo :lol2:
Preco sa pytas, kanter :?:
DIDI píše:Preco sa pytas, kanter :?:
Lebo o chvíľu by mala ísť Carolina, ktorú zatiaľ nikto nemá :).
tak sa preskoci normalka
Už zostávajú iba CAR, NSH, TOR a COL. Myslel som, že ešte viac je voľných. Snáď sa to ešte zaplní. Od Colorada nemá nikto záujem?
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS