Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

ty vole až jako 29 beru jo :D:D kua nějake cheaty tu :D :D :D
čo keby niekto tomu thrasherovi zavolal? :D
Martin #27 píše:ty vole až jako 29 beru jo :D:D kua nějake cheaty tu :D :D :D
neboj sa pandolfa ti v prvom kole nikto nezobere.
debil píše:
Martin #27 píše:ty vole až jako 29 beru jo :D:D kua nějake cheaty tu :D :D :D
neboj sa pandolfa ti v prvom kole nikto nezobere.

hmm hlavně že si mi psal pm at ti ho nechám :verysad: :D
debil píše:
yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?
To nie, ale mám na to svoj systém, mám do predu určených hráčov a je logické, že keď si ho niekto vybere predomnou, tak ho vyškrtnem.
debil píše:
yzy19 píše:Ľudia, snáď nie ste tak sprostí, aby ste boli odkázaní na to, aby si každý robil zoznam. Veď to nezabije človeka, keď to bude pravidelne sledovať, tak bez problémov zistí, že je na rade a akí hráči boli už vybraní. Robíte z toho fakt zbytočnú vedu.
no ono to ma cosi do seba. zober si bude nejake desiate kolo. chces mi povedeat ze si budes pametat mena 300 hracov co boli doteraz vybrani?
Po kazdem kole shrnu hrace do jednoho seznamu staci?
leo píše:
debil píše:
Po kazdem kole shrnu hrace do jednoho seznamu staci?
ok. dobry napad
leo píše: Po kazdem kole shrnu hrace do jednoho seznamu staci?
Pre mňa vyhovujúci kompromis. :good:
Ale idem sa pripraviť na yzyho metódu. :D
No tak aspoň zjistim jak 29 lidí vidí hodnotu Phoenixkých hráčů (i s tim jak se hodí do týmu) ;))) ... dle toho jakej hráč bude kde vybranej ;))))
Wanic píše:No tak aspoň zjistim jak 29 lidí vidí hodnotu Phoenixkých hráčů (i s tim jak se hodí do týmu) ;))) ... dle toho jakej hráč bude kde vybranej ;))))
Mám v pláne niečo s Phoenix hráčmi :D, dakoho z obrany :good:
No já zatim žádnej plan nemam... představu jak má vypadat manštaft mam, takže budu vybýrat až na mě dojde řada, ale myslim že po moc hráčích z Phoenixu zrovna nesáhnu, dokud opravdu nebudou nejlepším východiskem.....
Dalsi mensi zmena a snad posledni....bonusy zapocitavat nebudu :wink:
Ok, a jak že je to s hráči, kteří sou mometálně UFA :?: Mám se řídit podle lonskýho platu :?:
painkiller píše:Ok, a jak že je to s hráči, kteří sou mometálně UFA :?: Mám se řídit podle lonskýho platu :?:
jj
a lidstrom je vprdeli :-(
debil píše:a lidstrom je vprdeli :-(
Máš ešte dostatok skvelých hráčov :).
Sašu si zatiaľ nikto nevybral. :32: :D
Taky hraju. Já mám Detroit Red Wings. Tedy pokud to nikomu nevadí. :D
pokud tebe nevadi ze vyberas posledny? :)
Ja už mám vybraných hráčov, ktorých draftujem v ďalších kolách, len dúfam, že mi ich nezoberiete :x.
Ja mam tiez vybratych :D Od hviezd az po neznamych hracov s malym platom, aby som sa zmestil :D
DIDI píše:Ja mam tiez vybratych :D Od hviezd az po neznamych hracov s malym platom, aby som sa zmestil :D
Na čo hviezdy :).
Ak to bola otazka tak na to, aby som mal aspon nejaku sancu tu hru vyhrat :D :frajer: Kde je ta Kika ??? ja vyberam hned po nej a onba tu akosi nechodi :bitka3:
DIDI píše:Ak to bola otazka tak na to, aby som mal aspon nejaku sancu tu hru vyhrat :D :frajer:
Nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa :wink:.
kanter píše:
Nie je dôležité zvíťaziť, ale zúčastniť sa :wink:.
To říkají jen poražení. :D
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES