Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

WildCelt píše:teoreticky mozem podpisat aj Sakica a presvedcit ho v pokracovani karieri :?: :D
Dpc, o tom rozmýšľam celý deň aj ja :D, ale podľa čoho by som mu dal plat?
WildCelt píše:teoreticky mozem podpisat aj Sakica a presvedcit ho v pokracovani karieri :?: :D
Sakic zahodil hokejku takze asi ne :wink:
takze ani Gretzky :scare: :D
WildCelt píše:takze ani Gretzky :scare: :D
Ty mas napady Wilde :-D
leo urobil som ta moderatorom tejto sekcie, daj vediet ci ti teda funguje upravovanie prispevkov atd.
Leo nechceš zakládat pro každé kolo vždycky vlastní téma?
mozno tu bola rec ale mozem aj hracov z europy? a kde najdem ich platy?
Deco2508 píše:mozno tu bola rec ale mozem aj hracov z europy? a kde najdem ich platy?
Ano, můžeš, a pokud nenajdeš plat, tak se dává základní plat. Tak mi to bylo řečeno :-D
sakra, Dado mi vyfukol Tavaresa, o tom som uvazoval ako o druhom vybere :bitka3:
Když budu chtít hráče který byl v NHL pár let zpátky, mám dát plat z té doby?
The Thrasher píše:Když budu chtít hráče který byl v NHL pár let zpátky, mám dát plat z té doby?
Kdyz neni jeho plat znam tak novackovska smlouva 0,75 mil.
WildCelt píše:sakra, Dado mi vyfukol Tavaresa, o tom som uvazoval ako o druhom vybere :bitka3:
Už sa teším, keď si niekto zoberie Duchena, Hedmana, Kanea...
leo píše:
The Thrasher píše:Když budu chtít hráče který byl v NHL pár let zpátky, mám dát plat z té doby?
To platí i když plat z té doby znám, jo? OK, super :-)
ale bude aj tak hodnoteny ako upoteny tlsty dochodca co ledva korculuje podla sucasnej formy.
The Thrasher píše:
leo píše:
To platí i když plat z té doby znám, jo? OK, super :-)
Ne z te doby....ze soucasne :wink:
leo píše:
nj tak ak budem na rade mam par tipov ktorych urcite draftnem
Deco2508 píše:
leo píše:
nj tak ak budem na rade mam par tipov ktorych urcite draftnem
Aj ja draftujem niekoho z KHL :).
Zajimalo by me kdy chcete abych zavedl ty vymeny....uz ted nebo po skonceni draftu?
Až po skončení draftu bych to dal, ted ještě nikdo neví, jak jeho sestava bude vypdat :)
painkiller píše:Až po skončení draftu bych to dal, ted ještě nikdo neví, jak jeho sestava bude vypdat :)
Naprosto souhlasím!
leo píše:Zajimalo by me kdy chcete abych zavedl ty vymeny....uz ted nebo po skonceni draftu?
Tak bolo by to zaujímavé :), ale ja by som skôr dal výmeny draftových pozícií (7. kolo za 7.kolo, nie 7. kolo za 15.kolo :D).
painkiller píše:Až po skončení draftu bych to dal, ted ještě nikdo neví, jak jeho sestava bude vypdat :)
ja som vzdy za volny obchod. to nemoze nicomu uskodit. kto nechce netrejduje, kto chce trejduje. preco to obmedzovat? je na to nejaky relevantny dovod? prave naopak moze to priniest viac zabavy.
Chcete 20 kol?Abyste si vybrali i nahradniho brakare?
ja som za..je umenie vybrat aj kvalitnu dvojecku
maro píše:ja som za..je umenie vybrat aj kvalitnu dvojecku
Ja som tiež za :).
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA