A cudujem sa, ze flames este nemaju ani jeden hlas, zeby debil vazne hlasoval za Colorado?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
2. kvalifikacne kolo: DEADLINE dnes o 23:59!!!
Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.
kedze moji oilers sa do tohto kola nedostali, tak som musel pouvazovat komu dam svoj hlas. Rozhodol som sa pre habs, ktori su mi celkom sympaticky (okrem gaineyho :frajer2: ). A aj preto lebo ide o frankofonnu cast Kanady
A cudujem sa, ze flames este nemaju ani jeden hlas, zeby debil vazne hlasoval za Colorado?
sob 28. bře 2009 22:20
Jedine BLACKHAWKS!!!!!
Atlantaaaaaaaa. Tá ma ale prekvapuje. 7 hlasov. My to ešte vyhráme, lebo Atlanta nikomu neprekáža (okrem lúzerov z Tampy
). Síce nemáme taký početný fanklub ako Colorado alebo Detroit, ale v zásade ten kto nefandí Coloradu alebo Detroitu tak ich zväčša nenávidí. Preto vidím víťazstvo Atlanty reálne
. Super.
Já tam vidím 5 hlasůThrashersFan píše:Atlantaaaaaaaa. Tá ma ale prekvapuje. 7 hlasov. My to ešte vyhráme, lebo Atlanta nikomu neprekáža (okrem lúzerov z Tampy). Síce nemáme taký početný fanklub ako Colorado alebo Detroit, ale v zásade ten kto nefandí Coloradu alebo Detroitu tak ich zväčša nenávidí. Preto vidím víťazstvo Atlanty reálne
. Super.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé