!!! Vynikající výsledek !!! Porazit ptáky ohniváky to se opravdu musí ocenit.
Skvěle zabodoval Skorpion
norvic i arek také mistrovské výkony
Být v takovém týmu je paráda
GO GO BLUE ANGELS
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
eeej tak to sme sa pekne vysvihli zabojovali sme a nakoniec budeme bojovat o celkove prvenstvo
dnesnu noc mame volno ale na zajtra uz musime byt pripraveny. Caka nas velke finale proti Army Men
Zajtra absolvujeme individualnu pripravu na zapas:
norvic -
skorpion -
excelent -
arek -
Cize ja budem trenovat zdvihanie pohara. :biglol:
PODME ANJELI
este pred turnajom som si tipol v ankete ze to vyhraju Army Men tak snad nebudem mat pravdu
dnesnu noc mame volno ale na zajtra uz musime byt pripraveny. Caka nas velke finale proti Army Men
Zajtra absolvujeme individualnu pripravu na zapas:
norvic -
skorpion -
excelent -
arek -
Cize ja budem trenovat zdvihanie pohara. :biglol:
PODME ANJELI
este pred turnajom som si tipol v ankete ze to vyhraju Army Men tak snad nebudem mat pravdu
Ze strany AM máte podporu, taky hrajeme finále s vámi, ať už ty dohady dopadnou jakkoli :frajer2:arek píše:vobec nemam chut ani natipovat. Od zaciatku turnaja sa pri zhode bodov rozhodovalo podla vzajomneho zapasu. A kvoli kajovej staznosti, ktora vlastne ani nebola staznost, maro zmenil celu tabulku. Je to smiesne.
Natipujem to ale beriem to tak ze hrame finale s AM :frajer2:
Gratulujem k zisku 1 miesta na Elite Trophy. : Podávali ste skvelé vyrovnané výkony počas celého turnaja a zaslúžene ste ten turnaj vyhrali. :pivo3: Tak to poriadne oslávte a pripravte sa na náročné súboje v KTL. :frajer2: Onedlho to šialenstvo začne a na oslavy už nebude čas.
pani mozeme si zablahozelat, vyhrali sme turnaj Elite Trophy
je mi jedno ze oficialne to tak nie je, pretoze nepovazujem za seriozne pozmenit pravidla den pred finale.
Nasu moznu ucast v buducom rocniku tohto turnaja budem este velmi zvazovat.
Myslim si ze v tejto sezone mame velmi silny tim a v KTL mozeme pomyslat na najvyssie priecky :frajer2: ale nerobme si zas velke oci uz na zaciatku a budme radsej skromnejsi a pojdeme v sezone pekne krok za krokom
je mi jedno ze oficialne to tak nie je, pretoze nepovazujem za seriozne pozmenit pravidla den pred finale.
Nasu moznu ucast v buducom rocniku tohto turnaja budem este velmi zvazovat.
Myslim si ze v tejto sezone mame velmi silny tim a v KTL mozeme pomyslat na najvyssie priecky :frajer2: ale nerobme si zas velke oci uz na zaciatku a budme radsej skromnejsi a pojdeme v sezone pekne krok za krokom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé