Si si vybral den . Dnes 3x 0. Zlomili mi vaz. Inak by som mal 10 z 12 bodov Nabuduce tipujem presne naopak ako tyNHLfanAVS píše:A DOST! STOP! RELOAD! Vidim, ze sa neoplatia riskantne tipy, davanie remiz a tak. Pomaly sa zo mna stava shutouter . Preto oddnes menim svoj styl hry, aby som sa zo stvrtej, dostal do lajny prvej! Lets go!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
organizacia talentov ako hovadko maro hlada talenty, smolko hlada talenty teraz som si spomenul, na 1 prihodu, ked sme my ako mestski srackovia cestovali pred casitym casom na dedinsky mejdan tak sme "vykrikovali" zatvarajte zeny okna, dvere blizia sa hladaci "talentiek"švolco píše: hladam talenty
takze talentarikovia, bacha na mara a smolka inak s tym skorpim a jeho neforme si ma smolko pobavil
dado sklanam sa pred tvojim vykonom
v odvete sa nam teda podarilo zdolat vtakov ohnivakov a bol to velmi kvalitny zapas, dokonca aj firebirds by so svojim poctom ziskanych bodov porazili vsetky timy, okrem blue flyers. Takze smola z ich strany . Ja s jomcom sme sa bodovo v zapase velmi nepresadili, ale za to sme sa sustredili na pastne suboje
teraz je na par dni pauza, ale my nezalahame, musim trenovat, lebo po pauze nas caka tazky dvojzapas s cicinkami
v odvete sa nam teda podarilo zdolat vtakov ohnivakov a bol to velmi kvalitny zapas, dokonca aj firebirds by so svojim poctom ziskanych bodov porazili vsetky timy, okrem blue flyers. Takze smola z ich strany . Ja s jomcom sme sa bodovo v zapase velmi nepresadili, ale za to sme sa sustredili na pastne suboje
teraz je na par dni pauza, ale my nezalahame, musim trenovat, lebo po pauze nas caka tazky dvojzapas s cicinkami
nazdar, nazdar hosani....tak ako sa dari?
letmym pohladom na tabulku umelcov som zistil, ze stale tak isto
Jedine financna situacia klubu sa zmenila, ked nam uz aj letusky zabezpecuju na palube lietadla. Pamatam sa na stare casy, ked lietadlo pilotovali samotni hraci....arek-pilot, doktor-kopilot a ja s j0manom sme museli rucne vysuvat podvozok pri kazdom pristavani
Tak smelo do nich MODRI ANDELE!
letmym pohladom na tabulku umelcov som zistil, ze stale tak isto
Jedine financna situacia klubu sa zmenila, ked nam uz aj letusky zabezpecuju na palube lietadla. Pamatam sa na stare casy, ked lietadlo pilotovali samotni hraci....arek-pilot, doktor-kopilot a ja s j0manom sme museli rucne vysuvat podvozok pri kazdom pristavani
Tak smelo do nich MODRI ANDELE!
to dnes boli ale blbe vysledky v NHL este ze sme MB zastihli v este vacsej antiforme aku mame my ale aj taka vyhra sa rata, mame 3 body a to je podstatne
all-star tipuju iba vybrani, supisku mozes vidiet tu http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3341
z nasho timu tipujem all-star iba ja.
all-star tipuju iba vybrani, supisku mozes vidiet tu http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=33&t=3341
z nasho timu tipujem all-star iba ja.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé