tlačová agentúra Ončekáča © neposkytla bližšie informácie.Schwolco píše:ajaj co hovori lekarska sprava o arekovom zraneni?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
a zase prehra , so steelers A . Dnes to musime proti BF uz napravit. Vela bodov sa ocakava od jomana, ktory je vo forme . Pred zapasom nas tim mozno bude avizovat zmenu v zostave, snazim sa do timu ziskat nejakeho bitkara, kedze BF je banda tvrdych chlapov, ktory nam nic nedaruju neprijemny je hlavne Baffy takze povinnou vybavou na zapas bude leukoplast a ine obvazy
Pocuj arek chcem sa spytať či ešte zije Vás obavany bitkar Andorwic Kelemarek šak to bol najvacsi bitkar vsetkych cias pri zrode Ktlky, neraz aj nasich 10 ultras fanusikov zotrel jak malinu
Samozrejme jednym okom sledujem aj Vaše vykony a neušlo mi, ze po dlhych 2 rokoch stabilizacie v klube aj u Vás zacinate z novym zlozenim kedze Badhed je na protialkoholickom
Blue Angels držte sa v konferencii co najvyssie
Samozrejme jednym okom sledujem aj Vaše vykony a neušlo mi, ze po dlhych 2 rokoch stabilizacie v klube aj u Vás zacinate z novym zlozenim kedze Badhed je na protialkoholickom
Blue Angels držte sa v konferencii co najvyssie
dakujeme derryl ...
no hej badhed dopadol tak isto ako doktor
a jasne ze Andorvic Kelemarek este zije, ale momentalne je uvazneny kvoli pocetnym a opakovanym vytrznostiam na zapasoch. Nabuduci mesiac by uz vsak mal byt z chladku vonku . A pocul som, ze vo vazeni na sebe makal a nabral dalsie kila takze bude este obavanejsi
no hej badhed dopadol tak isto ako doktor
a jasne ze Andorvic Kelemarek este zije, ale momentalne je uvazneny kvoli pocetnym a opakovanym vytrznostiam na zapasoch. Nabuduci mesiac by uz vsak mal byt z chladku vonku . A pocul som, ze vo vazeni na sebe makal a nabral dalsie kila takze bude este obavanejsi
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé