bojovali sme ako sa dalo, ale vyhrat sa podarilo korytnackam...
V poslednej casti som dokonca studoval aj analyzy zapasov a tipovanie slo horsie ako obycajne, co dodat...
snad len ze som rad ze som bol clenom takeho tradicne rodinneho teamu ako blue angels a tesim sa na rozluckovu oslavu.
Uz dlhsie som avizoval svoj odchod "do dochodku" po tejto sezone, skoda ze sa nepredlzil aspon o par tyzdnov.
Blue Angels prajem vela uspechov a trofeji do dalsich rokov a taktiez by som bol rad ak by este vela rokov vydrzala ta tipovacka a forum ktore sme tu spolocne rozbehli. Moje srdce je odteraz modre
go angels!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Taak chalani a vsetci fanusikovia BA, mam pre vas zlu spravu!
Nakolko od septembra az do januara som na 90% v zahranici, tak zial nebudem moct tipovat a pravdepodobne ani navstevovat toto skvele forum. Teda buducu sezonu sa budete musiat zaobist bezomna. Dufam, ze arekovi sa podari udrzat pri zivote tento tim a popripade s nim dosiahnut vacsie uspechy ako tento rok.
A zaroven, vyzyvam kohokolvek, kto by rad robil tabulky buducu sezonu, a vie, ze to bude moct robit, nech sa mi ozve. Podmienkou su ochota a mat nainstalovany excel 2003 alebo lepsi, vsetko ostatne ja vysvetlim ak bude treba. Ten dotycny by si to mohol nanecisto odskusat pocas MS 2008, tak preto to vravim takto skoro.
Nakolko od septembra az do januara som na 90% v zahranici, tak zial nebudem moct tipovat a pravdepodobne ani navstevovat toto skvele forum. Teda buducu sezonu sa budete musiat zaobist bezomna. Dufam, ze arekovi sa podari udrzat pri zivote tento tim a popripade s nim dosiahnut vacsie uspechy ako tento rok.
A zaroven, vyzyvam kohokolvek, kto by rad robil tabulky buducu sezonu, a vie, ze to bude moct robit, nech sa mi ozve. Podmienkou su ochota a mat nainstalovany excel 2003 alebo lepsi, vsetko ostatne ja vysvetlim ak bude treba. Ten dotycny by si to mohol nanecisto odskusat pocas MS 2008, tak preto to vravim takto skoro.
Zdravim anjelov zo studeneho Svedska!
Len sa nenechajte vytacat chvastunmi z ostatnych timov. Rok 2009 bude rokom modrych anjelov. Povedala mi to skandinavska Teodora. Inac, aby ste si nemysleli, ze tu len tak zahalam, tak hladam mladych nadejnych talentov pre nas tim BA zo zahranicia. Javia sa tu 2-3 potencialni mladenci. Ako spravny skaut budem situaciu monitorovat nadalej. :frajer2:
Tak sa drzte v novej sezone, a vsetkym vytrite zrak. Hlavne tym vydryduchom z Mighty Bulls a Ice Cats.
Len sa nenechajte vytacat chvastunmi z ostatnych timov. Rok 2009 bude rokom modrych anjelov. Povedala mi to skandinavska Teodora. Inac, aby ste si nemysleli, ze tu len tak zahalam, tak hladam mladych nadejnych talentov pre nas tim BA zo zahranicia. Javia sa tu 2-3 potencialni mladenci. Ako spravny skaut budem situaciu monitorovat nadalej. :frajer2:
Tak sa drzte v novej sezone, a vsetkym vytrite zrak. Hlavne tym vydryduchom z Mighty Bulls a Ice Cats.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé