joman a norvic dnes skvele, dostali ste nas na 2.miesto . Na chacharov stracame 10 bodov, este dve kola...na prve miesto to uz nevidim, tak aspon druhe udrzme.
Inak norvic skvele ze si na 1. mieste v individual .Drzim palce aby si to vyhral
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
dnes nas zachranili arek s doktorom.....ale FB sa zase dostali pred nas o bod
Dnes je posledny den a poriadna davka zapasov. Takze tipujte akoby vam islo o zivot. Musime ziskat aspon o dva body viac ako vtaci-ohnivaci
arek, diky....ale ja by som skor bral variantu, ze po dnesku by sme sa dostali aj pred chacharov a ja by som spadol v individualke hoci aj na 20. miesto
Dnes je posledny den a poriadna davka zapasov. Takze tipujte akoby vam islo o zivot. Musime ziskat aspon o dva body viac ako vtaci-ohnivaci
arek, diky....ale ja by som skor bral variantu, ze po dnesku by sme sa dostali aj pred chacharov a ja by som spadol v individualke hoci aj na 20. miesto
Nakoniec sme to zvladli podla ocakavani . S touto sezonou som spokojny, aj oproti minulej sme sa zlepsili .
Samozrejme gratulujem norvicovi k 1.miestu v individualke. Celu sezonu nas tahali hore prave jeho vykony.
J0manovi a doktorovi som dal zmluvy na 1 kolo. J0man bol v tomto kole uz lepsi, v buducom uz dufam ze pride jeho stara forma
Skoda, ze mne tie tri dni nesiel net. Podla % som mobol byt priblizne v TOP 15.
Zmluvy som uverejnil tu:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 773#p79773
Mimochodom, nas byvaly clen kelemantia isiel do timu BB, ktory je vo vychodnej konferencii, takze sa ho nemusime bat
Dufam ze som na nic nezabudol, drzim palce v dalsom kole pani.
Samozrejme gratulujem norvicovi k 1.miestu v individualke. Celu sezonu nas tahali hore prave jeho vykony.
J0manovi a doktorovi som dal zmluvy na 1 kolo. J0man bol v tomto kole uz lepsi, v buducom uz dufam ze pride jeho stara forma
Skoda, ze mne tie tri dni nesiel net. Podla % som mobol byt priblizne v TOP 15.
Zmluvy som uverejnil tu:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 773#p79773
Mimochodom, nas byvaly clen kelemantia isiel do timu BB, ktory je vo vychodnej konferencii, takze sa ho nemusime bat
Dufam ze som na nic nezabudol, drzim palce v dalsom kole pani.
ty nas klubovy umelec. Vidim splnas nasu taktiku do bodky, a to je davat ostatnym naskok nech si uzivaju tam vpredu. Ale nemal by si tak ocividne, toto ti nikto neuveri, ze netrafis ani jeden zapas.j0man píše:ľudia ja som umelec, všetky zápasy som tipol presne naopak
Ale po takom piatom kole by sme mohli uz ist naplno, nemyslite?
tiež mám ten pocit, ale teraz by ma nezobrali ani do môjho materského FF Debilsjanik píše:asi ti nieje sudene byt anjel a radsej si mal ostat u ohnivakov
niečo také sa stalo aj u nás na FutbalFóre (tam robím tipovačku ja), z osem zápasov dal chalan sedem X a jednu jednotku a bolo to presne naopak
no...hmm....chcel by som napisat par riadkov, ale nejak tazko to ide
JE TO TAKE ZLE, ZE TO UZ ANI VTIPNE NENI
Neskutocne, ako sme zaspali zaciatok tohto kola. Jednoznacne posledni a to este s takou obrovskou stratou
Ani mne to nejde tak, aby som potiahol tim trosku vyssie, ale hlavne...traja tiperi BA sa hrcia na konci individualnej tabulky....nevidane cosi
Treba zabojovat chlapci....skuste taku taktiku tipovania, ze najprv date tipy ktore si myslite, a potom ich vsetky obratite
....teraz vazne....musime zdvihnut hlavy, inac sa na nas bude smiat cela KTL
JE TO TAKE ZLE, ZE TO UZ ANI VTIPNE NENI
Neskutocne, ako sme zaspali zaciatok tohto kola. Jednoznacne posledni a to este s takou obrovskou stratou
Ani mne to nejde tak, aby som potiahol tim trosku vyssie, ale hlavne...traja tiperi BA sa hrcia na konci individualnej tabulky....nevidane cosi
Treba zabojovat chlapci....skuste taku taktiku tipovania, ze najprv date tipy ktore si myslite, a potom ich vsetky obratite
....teraz vazne....musime zdvihnut hlavy, inac sa na nas bude smiat cela KTL
no mame teda riadnu krizu. Ale tak raz to muselo zastihnut aj nas. A lepsie ked mame krizu teraz ako keby v playoff. No nie? A nejake bodiky sme nazbierali uz v prvych dvoch kolach, tak ked nam toto unikne, tak nam to hadam tak neublizi.
Minule som nenatipoval lebo som si myslel ze som natipoval
Minule som nenatipoval lebo som si myslel ze som natipoval
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé