tak na vás nám bude hádam stačiť aj celaskon
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Gratulacia. Ked uz sme nemali vyhrat my tak som rad ze ste to boli prave vy a specialne Wildcelt - za to co si vsetko v uvodnych rocnikoch na KTL odmakal bol priam skandal ze ho titul az do tejto chvile obchadzal. A arek zase KTL udrzuje v chode poslednych X rokov, bez neho by uz davno ziadna KTL nebola, tak nemam problem dopriat tu radost aj jemu a ostatnym clenom timu... len to nemuselo byt prave na nas ukor no to trosicku mrzi, nebudem klamat ze nie
tak si to uzite
tak si to uzite
Dakujeme.
Ja zaroven dakujem svojim spoluhracom za pravidelne tipovanie, timovu spolupracu a ochotu chodit na discord
Sme na konci sezony, ktora sa pre nas dost dlho nevyvijala moc veselo, ale na jej konci sme mali najlepsiu formu a najviac stastia.
V predchadzajucich sezonach sme vypadavali v Game 7, tak je to taka pekna naplast. (zmurk zmurk Swift Foxes)
Vidime sa zas v oktobri, pojdeme za obhajobou
Ja zaroven dakujem svojim spoluhracom za pravidelne tipovanie, timovu spolupracu a ochotu chodit na discord
Sme na konci sezony, ktora sa pre nas dost dlho nevyvijala moc veselo, ale na jej konci sme mali najlepsiu formu a najviac stastia.
V predchadzajucich sezonach sme vypadavali v Game 7, tak je to taka pekna naplast. (zmurk zmurk Swift Foxes)
Vidime sa zas v oktobri, pojdeme za obhajobou
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé