Treba zarat hned od zaciatku.Chlapi dtzim palcearek píše:tak do novej sezony v trochu pozmenenej zostave. Ja, j0man a jojusko zostavame, ale do predcasneho dochodku odchadzajuceho Skorpiona som nahradil ayozom. Tak vitaj ayoz, snad sa ti bude u nas darit
Chodte natipovat a ideme na to tato sezona bude nasa
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ďakujem za uvítanie, snáď to bude úspešná spolupráca, zakončenáarek píše:tak do novej sezony v trochu pozmenenej zostave. Ja, j0man a jojusko zostavame, ale do predcasneho dochodku odchadzajuceho Skorpiona som nahradil ayozom. Tak vitaj ayoz, snad sa ti bude u nas darit
Chodte natipovat a ideme na to tato sezona bude nasa
Tak tento rok to nevyslo a je to prvykrat v historii KTL, co nie su Angels v PO. Velka skoda Zial je to z velkej casti moja chyba. Prve 4 kola sme tipovali prakticky v oslabeni. Ku koncu sa to po zmenach zlepsilo, no aj tak sme sa uz z posledneho miesta neprebojovali vyssie.
Dakujem vsetkym tiperom, ktori sa v tejto sezone zucastnili nasho boja.
V buducej sezone to napravime
Dakujem vsetkym tiperom, ktori sa v tejto sezone zucastnili nasho boja.
V buducej sezone to napravime
Blue Angels vstupuju uz do svojej 11. sezony. Azda po prvykrat v historii som vyrazne obmenil kader. Po nevydarenej sezone, ked sme skoncili posledni, som neponukol predlzenie zmluvy ziadnemu tiperovi. Tymto dakujem byvalym tiperom, najma jomanovi, za reprezentovanie anjelov
Uz to chcelo zmenu a preto som do timu priviedol tri nove osobnosti: Leciho, Walta a dannyho. Suskalo sa aj o prichode cepiho, avsak sme sa nedohodli na podmienkach zmluvy.
Leci je drzitel jedneho prstena KTL a my traja sme snad buduci Takze sme tam same hviezdy.
Vsetkych vas vitam a snad nam to spolu pojde.
Do toho anjeli
Uz to chcelo zmenu a preto som do timu priviedol tri nove osobnosti: Leciho, Walta a dannyho. Suskalo sa aj o prichode cepiho, avsak sme sa nedohodli na podmienkach zmluvy.
Leci je drzitel jedneho prstena KTL a my traja sme snad buduci Takze sme tam same hviezdy.
Vsetkych vas vitam a snad nam to spolu pojde.
Do toho anjeli
dík leci našťastie sme to ustáli, ale ten záver bol aspoň pre mňa riadne zbabraný.., (od 28.10. som na cestách a tak som to tipovanie len nahádzal a spoliehal sa na to, že to bude ok) no a dopadlo toleci píše:omlouvám se, že jsme to poslední kolo nenatipoval, nějak mi uniklo, že jsem tam ty tipy nedal, ale naštěstí to nevadilo a první kolo nakonec celkem suverénně zvlášť před Waltem
ja som ale nikdy nehral na individuálku, vždy pre team, aj preto som rád, že v kritických okamihoch zabral vždy niekto iný a to je dobre, dúfam že v tomto trende budeme pokračovať
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé