Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
skorpion na hrad pekna trefa chudaci Knights, s delenym druhym naj vykonom dna prehrali
Skorpi skocil individualke z 20. na 2. miesto, to si zasluzy nejake premie j0man 13. miesto, taktiez krasa.
stale nie sme na PO pozicii, takze v dalsich kolach musime pridat a dobehnut stratu. V tejto chvili sa s nami luci Hinault Bohuzial si v tejto situacii nemozme dovolit mat v time hraca, ktory netipuje pravidelne. Preto som ho nahradil volnym tiperom jojuskom, na ktoreho som dostal dobre referencie. Tipuje pravidelne a este k tomu uspesne, v 2. kole obsadil 19. priecku. Tak vitaj medzi nami jojusko
A do nich anjeli
Skorpi skocil individualke z 20. na 2. miesto, to si zasluzy nejake premie j0man 13. miesto, taktiez krasa.
stale nie sme na PO pozicii, takze v dalsich kolach musime pridat a dobehnut stratu. V tejto chvili sa s nami luci Hinault Bohuzial si v tejto situacii nemozme dovolit mat v time hraca, ktory netipuje pravidelne. Preto som ho nahradil volnym tiperom jojuskom, na ktoreho som dostal dobre referencie. Tipuje pravidelne a este k tomu uspesne, v 2. kole obsadil 19. priecku. Tak vitaj medzi nami jojusko
A do nich anjeli
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé