Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Andy, nie nieje ked raz budem opakovat jednu a tu istu vec stale dookola tak raz sa ten vysledok proste otoci, jasne ze teraz maju sance 50:50 z pohladu tohto zapasu ale z celkoveho pohladu raz vitaz po zakladnej casti urcite postupi dalej a moze ale aj nemusi to byt v tomto zapase
Este pridavam timove statistiky za posledne, 6. kolo. Najma pre motivaciu Skorpiho, aby nasiel svoju stratenu formu.
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
Blue Angels
arek - 9 - 62 b - 23.40%
norvic - 14 - 104 b - 39.25%
Skorpion - 6 - 43 b - 16.23%
schwolco - 11 - 76 b - 28.68%
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
Blue Angels
arek - 9 - 62 b - 23.40%
norvic - 14 - 104 b - 39.25%
Skorpion - 6 - 43 b - 16.23%
schwolco - 11 - 76 b - 28.68%
Vitaj Coli u nas v time Verim ze budes skvelou posilou, arek do teba vklada velke nadeje
banner ako dava petrik asi cakat nemozes, ja tu tipujem uz rok a ziadny mi arek nespravil, ale ide to aj bez toho
inak nezabudnite natipovat, uz zajtra O SIEDMEJ zaciname!!! nie ze to dodrbeme hned prvy den
banner ako dava petrik asi cakat nemozes, ja tu tipujem uz rok a ziadny mi arek nespravil, ale ide to aj bez toho
inak nezabudnite natipovat, uz zajtra O SIEDMEJ zaciname!!! nie ze to dodrbeme hned prvy den
Nazdar Anjeli :frajer2: Tak čo tiež ste niekde zaspali ako my, že obaja sme na tom v PO rovnako? Chlapi ešte aj vy zabojujte aj my, ešte nič nie je stratené a ešte stále sa dá postarať o rozruch a prekvapenie. Dúfam, že aspoň jednému z náš sa podarí postúpiť do finále a keď už nie to tak to ešte natiahnuť, lebo sa mi zdá, že ani Vám v PO sa moc nedarilo po min. sezóny ak sa nemýlim či? Tak sa držte :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé