Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No fuuu chalani, že by v KTL po cepikovcoch vybuchla druhá bomba a aj vy ste skončili po základnej časti? Už ked sa arek a švolco prihlásili do draftu,kukal som na to ako puk myslel som si,asi to chceli rozbehnúť,ked už sme ten draft pripravili,prihlásili sa len naoko,aby sa začali aj další chalani zapisovať do neho, ale teraz to vyzerá,že ho nakoniec aj absolvujete v reále. Skúste ešte zabojovať,držím palce,aby ste to v tej druhej časti poriadne odpálili a vybojovali si účasť v play off.
ak by to skoncilo tak, ako je to dnes, tak stale postupujeme ale spiders su za nami len o bodik, nemozme im dovolit postupit vyssie najlepsie bude, ak postupime vyssie my sami. Teraz nas caka priamy suboj o 8. miesto so Sharks a potom spominani Spiders Podme chalani, bojujemeDean píše:No fuuu chalani, že by v KTL po cepikovcoch vybuchla druhá bomba a aj vy ste skončili po základnej časti? Už ked sa arek a švolco prihlásili do draftu,kukal som na to ako puk myslel som si,asi to chceli rozbehnúť,ked už sme ten draft pripravili,prihlásili sa len naoko,aby sa začali aj další chalani zapisovať do neho, ale teraz to vyzerá,že ho nakoniec aj absolvujete v reále. Skúste ešte zabojovať,držím palce,aby ste to v tej druhej časti poriadne odpálili a vybojovali si účasť v play off.
kurnik, nejde to a nejde to
Tim musi byt vo vaznej krize, ked v polke kola ja som najuzitocnejsim hracom zatial...
Tímové štatistiky
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
Blue Angels
arek - 4 - 26 b - 20.47%
norvic - 8 - 51 b - 40.16%
Skorpion - 2 - 12 b - 9.45%
schwolco - 7 - 40 b - 31.50%
Tim musi byt vo vaznej krize, ked v polke kola ja som najuzitocnejsim hracom zatial...
Tímové štatistiky
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
Blue Angels
arek - 4 - 26 b - 20.47%
norvic - 8 - 51 b - 40.16%
Skorpion - 2 - 12 b - 9.45%
schwolco - 7 - 40 b - 31.50%
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé