kajo - norvic je zijuca legenda nasho timu a je to od teba nepekne, ze o tom nevies.kajo píše:a co takto norvic alebo kastan?

Ale teraz vazne: Kto chce seriozne tipovat v buducej sezone ma u nas dvere otvorene. Novacikov zvlast povzbudzujem.
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kajo - norvic je zijuca legenda nasho timu a je to od teba nepekne, ze o tom nevies.kajo píše:a co takto norvic alebo kastan?
zlomil si mi srdiecko a ja som to myslel naozaj vaznekelemantia píše:kajo - norvic je zijuca legenda nasho timu a je to od teba nepekne, ze o tom nevies.kajo píše:a co takto norvic alebo kastan?A janik, nie si dost dobry pre nas tim.
![]()
![]()
![]()
Ale teraz vazne: Kto chce seriozne tipovat v buducej sezone ma u nas dvere otvorene. Novacikov zvlast povzbudzujem.
To nebolo od teba pekne kekerekekekelemantia píše:kajo - norvic je zijuca legenda nasho timu a je to od teba nepekne, ze o tom nevies.kajo píše:a co takto norvic alebo kastan?A janik, nie si dost dobry pre nas tim.
![]()
![]()
![]()
nejde o to ale tak clovek chce pomoct ak nemate clena a ja som sa rozhodol dat moje miestovi Peteovi. ale ako chcete je tu potom nuda nic sa nedeje ziadne vymeny nic.norvic píše:kajo-je to odpustene![]()
derryl-kelemantia len zabrdal tak isto ako janik.....snad nemoze vazne hovorit, ze ako GM sam seba vymeni...byt jeho spoluhracom spochybnim jeho lojalitu k timu
Janik, sorry ked som sa ta dotkol. Ja som si myslel, ze to myslis zo srandy, tak som aj zabrdol do teba, ale ked to myslis aspon trosku vazne, budem velmi rad, ked prides. Ale urcite nesuhlasim, aby si bol v dvoch timoch. Akukolvek spolupracu s terajsim timom budes musiet ukoncit.janik píše:nejde o to ale tak clovek chce pomoct ak nemate clena a ja som sa rozhodol dat moje miestovi Peteovi. ale ako chcete je tu potom nuda nic sa nedeje ziadne vymeny nic.norvic píše:kajo-je to odpustene![]()
derryl-kelemantia len zabrdal tak isto ako janik.....snad nemoze vazne hovorit, ze ako GM sam seba vymeni...byt jeho spoluhracom spochybnim jeho lojalitu k timu
lepsi je ten v ktorom vies robitSenátor Palpatine píše:Mam dotaz: Kterej photoshop je lepsi?
Ten co mas ty, nebo CS2 (Ten mam ja)?
A jak to delas ze to tak dobre vypada? (Kdyztak mi napis ss...diky moc)