dnes arek vyborne . Mne to nejak nejde . Ale od buduceho tyzdna by som mal ist znova do prace (vid. starsi prispevok), takze este to so mnou chvilu vydrzte
vdaka skorpi. Vcera som chcel dat nuly na vsetky zapasy, skoda, ze som tak napokon neurobil, mali by sme o bod viac.
A skorpi, tak uz viem, preco sa mne vacsinou nedari....lebo vzdy tipujem z domu
Dnes proti WC povinne vitazstvo
Vdaka borci . Dnes sa tipuje individualne, len skoda, ze PMky som uz poslal, no nic. Zajtra to treba vydrzat a skoncit na tom druhom mieste. Prve to je uz trocha nerealne ale potom co nam vysiel dnesny den az takto tak je mozne vsetko
Na zaver snad iba ako norvic: tak hrr do nich anjeli!
Pardon kolegovia, ja este spim. Dnes sa normalne pocitaju body timu len sa nehraje zapas Takze by sa patrilo vymysliet nejaku extra ucinnu paradnu a este neviem aku taktiku Hadam bude lepsie ako naposledy
Nebolo to zle kolo, skoda toho jedneho bodu. Steven, gratulujem k prvemu miestu v individualke . Moje strely tentoraz dost vyrazne minali ciel, ale v buducom kole to bude lepsie
Posledne dni nam to nejak nejde, v tabulke sme velmi nizko a je jasne, ze musime zlepsit vykony. Nechceme predsa vianocne sviatky presediet na poslednych miestac
tie NHL vysledky su uplne mimo realitu
ale Steven, ty si ako odtrhnuty z retaze...ako keby si sa dohadoval s hracmi, ako to skonci
no ostatni sa musime vzchopit, lebo to nem dopadne dobre
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!