mimochodom norvic vsetko najlepsie k narodeninam , skoro sme na teba zabudli
hlavne vela uspechov v KTL :biglol:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ooo, mile prekvapenie...dakujem, dakujem...oslava sa kona v nedelu po zapase, kedze v pondelok nemame ziadny zapas...bude tam alkohol, zeny, dufam, ze vy vsetci spoluhraci a samozrejme pozvany je aj porazeny super
A teraz vazne. Treba uznat, ze toto kolo nas tahaju Skorpion s arekom. Dufam, ze s excelentom coskoro pridame ruku k dielu. Setrime sa na tie najdolezitejsie zapasy na konci kola.
Tak hrr do nich anjeli
A teraz vazne. Treba uznat, ze toto kolo nas tahaju Skorpion s arekom. Dufam, ze s excelentom coskoro pridame ruku k dielu. Setrime sa na tie najdolezitejsie zapasy na konci kola.
Tak hrr do nich anjeli
Už už som veril,že vás porazíme arek ale tvôj oblúbený tím Edmonton ti pomohol a nás potopil.Vyrovnal 1 minútu a 2 sekundy pred koncom a vyhrávali sme tým pádom aj my ale boli taký šťastný,že sa im to podarilo,že si nechali 23 sekúnd pred koncom streliť 4 gol a tým pádom body ste získali vy.Takže dnes vám " dobrá forma" Edmontonu priniesla výhru.Arek gratulujem k výhre nad nami.No boli ste dnes šťastnejší.
vdaka dean vyhru nad vami si cenime, aspon sme si zlepsili nasu bilanciu zapasov proti timom z konf. Eagles v tomto kole.
norvic pekne stupas tabulkou a spole s tebou aj nas tim, forma graduje :wawe:
excelent farmu nemame, tak sa musis stale snazit u nas Neboj sa, ta forma raz uz musi prist
norvic pekne stupas tabulkou a spole s tebou aj nas tim, forma graduje :wawe:
excelent farmu nemame, tak sa musis stale snazit u nas Neboj sa, ta forma raz uz musi prist
Tak dnes sa konecne stastena obratila aj na nas. Ziadny oslnivy vykon a mame vsetky body. :frajer2:
Ale este nie je koniec, snad nam ta forma vydrzi.
A excelent, tvoje tipy maju vacsiu hodnotu ako si myslis. Vzdy sa pozeram nane, ci si dal remizy. Ak si dal, tak ja nedam ziadne, lebo nebudu. Ak si nedal remizy, tak ja nasackujem remizy, lebo urcite budu. Neboj, este pride tvoj cas, verim tomu. Pamatam sa, ze velakrat ked my sme boli na dne a tvoje vykony nas tahali hore, takze hlavu vzhuru kamarade.
Ale este nie je koniec, snad nam ta forma vydrzi.
A excelent, tvoje tipy maju vacsiu hodnotu ako si myslis. Vzdy sa pozeram nane, ci si dal remizy. Ak si dal, tak ja nedam ziadne, lebo nebudu. Ak si nedal remizy, tak ja nasackujem remizy, lebo urcite budu. Neboj, este pride tvoj cas, verim tomu. Pamatam sa, ze velakrat ked my sme boli na dne a tvoje vykony nas tahali hore, takze hlavu vzhuru kamarade.
aaa vyslo to, skoda, ze az po predlzeni. Ale podstatne je, ze sme vyhrali. Dokonca vyhrali aj GK nad MB takze MB na nas stracaju uz 4 body. Dnes sa nehraju ziadne zapasy KTL, ale v zavere kola nas caka dva velmi tazke zapasy najprv Attack Sharks a potom White Caspers.
Tak vela stastia anjeli
Tak vela stastia anjeli
Tak nas Colorado podrzalo. Je jedno, ze sme vyhrali az po predlzeni, ten jeden bod by nas nezachranil. Vychadza mi to tak, ze z dvoch dni potrebujeme jedno vitazstvo a mame druhe miesto. :frajer2: Mame stastie v tom, ze nasi tesni prenasledovatelia FB, MB, IC sa v poslednych kolach vzajomne pobiju, takze vsetci nas predbehnut uz nemozu. Teda mozme skoncit najhorsie stvrty, ale bodaj ho, my bojujeme o druhe miesto, tak hrrr do nich anjeli!.
Chcem tiež pochváliť vašu robotu v tomto hracom kole. Na začiatku ste síce veľmi neoslnili ale teraz ste v parádnej forme . Ste naozaj veľmi sympatický tím :smile03: . Zajtra hráme proti vám takže verím, že to bude napínavý súboj až dokonca. Síce už nám o nič nejde pretože prvé miesto nám už nezoberie nikto, iba keby sme dostali nejaký trest čo je také pravdepodobné akokeby ste by skončili posledný . Takže držím vám palce nech si to druhé miesto udržíte.
Napriek tomu: GO Sharks
Napriek tomu: GO Sharks
dobre si to spocital norvic, darmo, matfyz sa nezaprenorvic píše:Vychadza mi to tak, ze z dvoch dni potrebujeme jedno vitazstvo a mame druhe miesto. :frajer2: Mame stastie v tom, ze nasi tesni prenasledovatelia FB, MB, IC sa v poslednych kolach vzajomne pobiju, takze vsetci nas predbehnut uz nemozu. Teda mozme skoncit najhorsie stvrty, ale bodaj ho, my bojujeme o druhe miesto
Superov sice budeme mat tazkych, ale nasa momentalna forma je dobra, a mame na to vyhrat oba zapasy
Skorpi si vcera dokonca vzal individualne volno, asi sa psychicky pripravuje
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé