Parádní souhra mustangs nás sice předběhli,ale držíme špičku!!
DO TOHO ANGELS
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
dnes v noci to nebol prave najlepsi vykon, mnozstvo timov ziskalo viac bodov ako my. Ale udrzali sme sa na 3. miesto, co si myslim, ze je pre nas pekny vianocny darcek . Po vianociach nas cakaju uz len 4 tipovacie dni, to uz musime udrzat
Stastne a vesele anjeli
a neprejedajte sa
Stastne a vesele anjeli
a neprejedajte sa
Gratulujem k zisku 3 miesta z tohto kola, to 2 vám uniklo tesne, ale podávali ste skvelé výkony v tomto kole ,potvrdili nárast formy a môžte byť spokojný s robotou čo ste odviedli. :good:Ste môj najoblubejší tím vo vašej konferencii , všetci tu ste skvelý chalani ,areka si ako šikovného chalana a GM veľmi vážim,podržal ma vo vtedajších ťažkých chvílach na HF, za čo som mu vdačný a musím priznať ,že ked ma v minulej sezone lámal nech idem k vám do tímu, ťažko sa mi to odmietalo,kebyže som už nemal dohodnutý vznik nového tímu a tipérov do neho,tak som jeho ponuku s radosťou prijal, lebo by som rád s vami pôsobil v jednom tíme,držím vám silno palce a tešia ma vaše úspechy. Prajem vám , nech vám aj posledné 2 kolá základnej časti sezony vyjdú minimálne ako toto a posuniete sa o 1-2 priečky nahor :smile03:
Na záver sa chcem prihovoriť svôjmu bývalému šéfovi v DD excelentovi.Exo dúfam,že si z tých svojich individuálnych výkonov nerobíš ťažkú hlavu,si dobrý skúsený tipér a tvôj čas príde v dalších kolách a hlavne ked to tento tím bude najviac potrebovať v play off. O tomto vôbec nepochybujem. Prajem ti aj tvojim kolegom tu ,nech sa vám v novom roku darí lepšie ako v starom, ako v tipovačke, tak hlavne súkromných životoch a nech vám vyjdú plány, ktoré ste si do nového roka stanovili.
Na záver sa chcem prihovoriť svôjmu bývalému šéfovi v DD excelentovi.Exo dúfam,že si z tých svojich individuálnych výkonov nerobíš ťažkú hlavu,si dobrý skúsený tipér a tvôj čas príde v dalších kolách a hlavne ked to tento tím bude najviac potrebovať v play off. O tomto vôbec nepochybujem. Prajem ti aj tvojim kolegom tu ,nech sa vám v novom roku darí lepšie ako v starom, ako v tipovačke, tak hlavne súkromných životoch a nech vám vyjdú plány, ktoré ste si do nového roka stanovili.
Dean dakujeme za povzbudzujuce slova Ty tiez robis skvelu pracu, oba tvoje timy (HK, DD) su na prvych prieckach v tabulke sezony
Tak chalani nakoniec sme treti, pozitivom je, ze sme predbehli Mustangov, zial nas obehli skvelymi dnesnymi vysledkami FD a MB Celkovo som s tymto kolom spokojny
Excelent to ma tazke, pretoze ako najvacsiu hviezdu nasho timu ho v kazdom zapase osobne brania a casto ho tvrdo fauluju
A vsetko dobre v novom roku anjeli
Tak chalani nakoniec sme treti, pozitivom je, ze sme predbehli Mustangov, zial nas obehli skvelymi dnesnymi vysledkami FD a MB Celkovo som s tymto kolom spokojny
Excelent to ma tazke, pretoze ako najvacsiu hviezdu nasho timu ho v kazdom zapase osobne brania a casto ho tvrdo fauluju
A vsetko dobre v novom roku anjeli
Minulé kolo bylo velmi dramatické až do konce.Urvali jsme třetí místo díky skvělému finiši našeho GM areka
V novém roce nás čekají další těžké souboje v celkově vyrovnané soutěži tak věřím,že se k nám štěstíčko přikloní a získáme další důležité body.
to Dean: diky za přání i já ti přeji hodně úspěchů a určitět ti přeji finále KTL nejlépe s naším týmem Blue Angels :smile03:
!!! DO BOJE !!! BLUE ANGELS !!!
V novém roce nás čekají další těžké souboje v celkově vyrovnané soutěži tak věřím,že se k nám štěstíčko přikloní a získáme další důležité body.
to Dean: diky za přání i já ti přeji hodně úspěchů a určitět ti přeji finále KTL nejlépe s naším týmem Blue Angels :smile03:
!!! DO BOJE !!! BLUE ANGELS !!!
jaaj, chlapi...posledny tyzden by som najradsej vymazal...strasne mi to neslo po vianociach a este k tomu som dvakrat neskoro natipoval, tak sa vam ospravedlnujem vsetkym
Ale celkovo na tom predoslom kole mozme stavat. Dufam, ze budeme predvadzat podobne timove vykony uz nadalej. Tak drzim palce v tomto roku i v tomto kole! Hrrrr do nich anjeli!
Ale celkovo na tom predoslom kole mozme stavat. Dufam, ze budeme predvadzat podobne timove vykony uz nadalej. Tak drzim palce v tomto roku i v tomto kole! Hrrrr do nich anjeli!
skvele excelent a skorpion dnes ste nas pekne potiahli k vitazstvu, najlepsi vykon dna, porazili by sme vsetky timy okrem Hockey Kentu, s ktorym by sme prehrali po predlzeni.
Sme na druhom mieste, ale za nami je to dost vyrovnane, takze treba makat
norvicovi to v novom roku zatial velmi nejde, vsimol som si, ze casto sa len tak tacka na lade
Sme na druhom mieste, ale za nami je to dost vyrovnane, takze treba makat
norvicovi to v novom roku zatial velmi nejde, vsimol som si, ze casto sa len tak tacka na lade
To je pre nás dobré . Dnes to bude veľmi ťažký súboj, ale verím, že pretrhneme šnúru troch prehier v rade a porazíme vás :frajer2:. Naši hráči trénovali celý deň. Stačí sa pozrieť do "Fotky užívateľov" a uvidíte, že ja a DIDI sme sa fakt pripravovali .arek píše:norvicovi to v novom roku zatial velmi nejde, vsimol som si, ze casto sa len tak tacka na lade
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé