od
Chris » pát 01. led 2010 07:02
Gratulujem k zisku 3 miesta z tohto kola, to 2 vám uniklo tesne, ale podávali ste skvelé výkony v tomto kole ,potvrdili nárast formy a môžte byť spokojný s robotou čo ste odviedli. :good:Ste môj najoblubejší tím vo vašej konferencii , všetci tu ste skvelý chalani ,areka si ako šikovného chalana a GM veľmi vážim,podržal ma vo vtedajších ťažkých chvílach na HF, za čo som mu vdačný

a musím priznať ,že ked ma v minulej sezone lámal nech idem k vám do tímu, ťažko sa mi to odmietalo,kebyže som už nemal dohodnutý vznik nového tímu a tipérov do neho,tak som jeho ponuku s radosťou prijal, lebo by som rád s vami pôsobil v jednom tíme,držím vám silno palce a tešia ma vaše úspechy.

Prajem vám , nech vám aj posledné 2 kolá základnej časti sezony vyjdú minimálne ako toto a posuniete sa o 1-2 priečky nahor :smile03:
Na záver sa chcem prihovoriť svôjmu bývalému šéfovi v DD excelentovi.Exo dúfam,že si z tých svojich individuálnych výkonov nerobíš ťažkú hlavu,si dobrý skúsený tipér a tvôj čas príde v dalších kolách a hlavne ked to tento tím bude najviac potrebovať v play off.

O tomto vôbec nepochybujem.

Prajem ti aj tvojim kolegom tu ,nech sa vám v novom roku darí lepšie ako v starom, ako v tipovačke, tak hlavne súkromných životoch a nech vám vyjdú plány, ktoré ste si do nového roka stanovili.