Díky,díky za uznání Konečně jsem týmu výrazně pomohl.
Hlavně,dnes další velká porce zápasů tak musíme zabrat a udržet krok se špičkou konference.
Hodně ŠTĚSTI Blue Angels
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
nuz, ja som sa cudoval, ze po dnesnom vykone ktory nebol megadobry voci inym timom sme tak vysoko skocili, ale zjavne vsetky timy pred nami mali menej a viac mali prave timy zo spodu....takze fajn, akurat cela tabulka sa riadne vyrovnala
Tak chlapi, mali sme celkom uspesny vikend....snad nam to vydrzi dlhodobo!!
Tak chlapi, mali sme celkom uspesny vikend....snad nam to vydrzi dlhodobo!!
no tak posledny den sme sa pekne predviedli...ale zaostali sme za druhym miestom o puhe dva bodiky , skoda toho....ale nevadi, aj bez toho to bolo podla mna celkom vydarene kolo.
Gratulujem Skorpimu k bodovanym miestam v individualke. Konecne aj ja som sa vysvihol trosku vyssie. Snad to uz bude iba lepsie a lepsie.
Bojujeme dalej anjeli!!!
Gratulujem Skorpimu k bodovanym miestam v individualke. Konecne aj ja som sa vysvihol trosku vyssie. Snad to uz bude iba lepsie a lepsie.
Bojujeme dalej anjeli!!!
tak dnes som pre zmenu skoro chytil nulu ...zabava to je s mojimi vykonmi..
ale co sa mi paci, je to ako slapeme...dnes skvely vykon arek ...a skorpi sa tiez pekne pridal
Mame to velmi nadejne rozohrane...sice je len zaciatok, ale ako sa vravi, vianoce su raz do roka a ja pevne verim, ze pre nas prichadzaju v tomto kole
ale co sa mi paci, je to ako slapeme...dnes skvely vykon arek ...a skorpi sa tiez pekne pridal
Mame to velmi nadejne rozohrane...sice je len zaciatok, ale ako sa vravi, vianoce su raz do roka a ja pevne verim, ze pre nas prichadzaju v tomto kole
jedem, jedem, jedem chlapi..zatial je to vynikajuce
Vidno to aj na tom, ze az traja sme velmi vysoko aj v individualke. K tradicne dobremu Skorpionovi sme sa pridali toto kolo aj ja s arekom a hned je to vidno aj v timovej tabulke. Samozrejme, netreba zabudnut, ze aj excelent odvadza skvelu takticku pracu a velmi casto nas zachranil prave on. Takze hrr do nich anjeli.
A ozaj yzy, z anjelov sa diabli nestavaju, ani ked pochadzaju z jedneho mesta.
Vidno to aj na tom, ze az traja sme velmi vysoko aj v individualke. K tradicne dobremu Skorpionovi sme sa pridali toto kolo aj ja s arekom a hned je to vidno aj v timovej tabulke. Samozrejme, netreba zabudnut, ze aj excelent odvadza skvelu takticku pracu a velmi casto nas zachranil prave on. Takze hrr do nich anjeli.
A ozaj yzy, z anjelov sa diabli nestavaju, ani ked pochadzaju z jedneho mesta.
norvic dnes sme tomu ale dali , hlavne ja som nemal daleko od shotoutu
nastastie prave teraz, ked sme to velmi potrebovali, skvele zatipoval excelent , ktoreho doplnil ako vzdy vyborny skorpion
pozitivne je, ze sme dobehli mighty bulls, horsie je, ze mustangs dnes zahviezdili a katapultovali sa na 1.miesto. Takze sme treti, ale mame slusny naskok pred nasimi prenasledovatelmi :frajer2:
nastastie prave teraz, ked sme to velmi potrebovali, skvele zatipoval excelent , ktoreho doplnil ako vzdy vyborny skorpion
pozitivne je, ze sme dobehli mighty bulls, horsie je, ze mustangs dnes zahviezdili a katapultovali sa na 1.miesto. Takze sme treti, ale mame slusny naskok pred nasimi prenasledovatelmi :frajer2:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé