Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
...sefko vcera skoro zabudol natipovat ....neviem ako to dnes dopadlo, ja som teda moc nezabral, snad ostatni, treba kazdy bod!
Arek sice sa ti teraz nedari, ale to absolutne nevadi. Treba dalej verit, ze dokopy to timu pomoze. Treba tipovat a mat hlavu hore, aj ked v individualnej tabulke to nebude nic moc, stale ti moze vyjst den ktory v danom kole zachrani cely tim. O tom je timova spolupraca....tak podme anjeli, nedame sa predsa!!! sme tim a ako tim aj zvladneme toto kolo! Dolezite je tomu verit, sustredit sa ale nematurovat zbytocne nad tipmi!
Hrrr do nich blue angels!
Arek sice sa ti teraz nedari, ale to absolutne nevadi. Treba dalej verit, ze dokopy to timu pomoze. Treba tipovat a mat hlavu hore, aj ked v individualnej tabulke to nebude nic moc, stale ti moze vyjst den ktory v danom kole zachrani cely tim. O tom je timova spolupraca....tak podme anjeli, nedame sa predsa!!! sme tim a ako tim aj zvladneme toto kolo! Dolezite je tomu verit, sustredit sa ale nematurovat zbytocne nad tipmi!
Hrrr do nich blue angels!
skvele sme na peknom 4. mieste a s najvacsou pravdepodobnostou budeme v tomto kole bodovat. K definitive nam chyba uz len bodik . A dokonca mozeme byt lahko aj druhi tak este zaberme ako sa len daaa
inak norvic, skorpion: chodte do fora licencie a zmluvy a podpiste novu zmluvu, teda ak mate zaujem treba to podpisat do nedele.
excelent, ty mas stale platnu zmluvu
inak norvic, skorpion: chodte do fora licencie a zmluvy a podpiste novu zmluvu, teda ak mate zaujem treba to podpisat do nedele.
excelent, ty mas stale platnu zmluvu
podla novych pravidiel su uz vsetky zmluvy na dobu neurcitu
viac tu:
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 14#p192114
viac tu:
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 14#p192114
no dnes v noci by nas porazil aj sam Didi sa mu zadarilo teda riadne.
Ja som v tomto kole jednym slovom katastrofalny
ale aspon jedna dobra sprava. Podla novych pravidiel mame novy system bodovania, takze za prve kolo sme do celkovej tabulky ziskali 2 body za predposledne miesto hned to lepsie vyzera ako ked tam 0 svietila
ale aspon jedna dobra sprava. Podla novych pravidiel mame novy system bodovania, takze za prve kolo sme do celkovej tabulky ziskali 2 body za predposledne miesto hned to lepsie vyzera ako ked tam 0 svietila
ved preto som to tak aj vymyslelarek píše:no dnes v noci by nas porazil aj sam Didi sa mu zadarilo teda riadne.
ja som tusil ze to bude mat uspech
mali by sme teda norvica casto provokovat
Super vykon ja som nastupil v dost vysokych horuckach, a za to aj stal ten vykon, ale zopar nebezpecnych striel som zblokoval vlastnym telom, po com mi zostali rany na cele
(tie rany na cele mam naozaj, vyrazil som doma hlavou roh klenby :biglol: )
Super vykon ja som nastupil v dost vysokych horuckach, a za to aj stal ten vykon, ale zopar nebezpecnych striel som zblokoval vlastnym telom, po com mi zostali rany na cele
(tie rany na cele mam naozaj, vyrazil som doma hlavou roh klenby :biglol: )
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé