skoda, no neva
sice veduci nedopadaju dobre, vid predsedu fanklubu Evil Insiders
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Do kelu, zda sa, ze PURDA nemal dostat darcekove balenie, zda sa, ze este stale , nastastie nie sam, ale s clenmi Red Devils
mame za sebou este len dva dni, a zda sa, ze to bude tazke, Blue flyers zatial valaju ale co ma tesi a zaroven aj DESI, je prebudzanie šípkovej Ruženky a ked dojdu love na alkohol devilom, budu aj oni tazky super, preto je potrebny kazdy bodik a chcem upozornit na jednu vec, pre istotu si vsimajte zaciatky zapasov, aby sme v buducnosti na tom nestratili
a na zaver, pozrite si individualnu tabulku, to tu uz dlho nebolo a asi ani nebude, ja som v TOP 10 na ôsmom mieste :frajer2:
mame za sebou este len dva dni, a zda sa, ze to bude tazke, Blue flyers zatial valaju ale co ma tesi a zaroven aj DESI, je prebudzanie šípkovej Ruženky a ked dojdu love na alkohol devilom, budu aj oni tazky super, preto je potrebny kazdy bodik a chcem upozornit na jednu vec, pre istotu si vsimajte zaciatky zapasov, aby sme v buducnosti na tom nestratili
a na zaver, pozrite si individualnu tabulku, to tu uz dlho nebolo a asi ani nebude, ja som v TOP 10 na ôsmom mieste :frajer2:
A spolu z ultras fanusikmi Drexel Dragons a Evilovcami robil poriadky na tribunach ked zmastil kolkokrat aj 20 ultrapravicovych fanusikov z oboch taborov.norvic píše:pamatate sa na Andorvica Kelemarka? ...stary ujko o palici, ale nas najvacsi fanusik, ktory robil poriadky na tribunearek píše:urcite nie, ved vies, ze ja som 100% verny Blue AngelsJoe S. píše: si zakladajuci clen fanklubu Best Bibbers?
Ale uz nieje v takej forme ako byval
Po vcerajsom neuspesnom derby sme sa dnes revansovali svojim fanusikom a ukazali, v com je nasa sila
Uz sme sa ujali vedenia v tabulke vychodnej konferencie, co je super, len tam vydrzat, za zmienku stoji aj prekvapive umiestnenie GM timu, cize mna ked okupujem sokujucu 4. priecku. Sice len 5 kol je za nami, ale aj mala radost je radost :biglol:
K dnesnej noci, ako vidno velmi dobre zapracoval tandem Joe S. a kele, zo zadu to istil aj Purda
Len by ma zaujimalo, co je so sorcom, uz par dni nenatipoval, ponuknem odmenu za akekolvek informacie, ktore by smerovali k jeho najdeniu :frajer2:
dnes oslavujem svoje sviatky, tak teda na moje zdravie
BEST BIBBERS
Uz sme sa ujali vedenia v tabulke vychodnej konferencie, co je super, len tam vydrzat, za zmienku stoji aj prekvapive umiestnenie GM timu, cize mna ked okupujem sokujucu 4. priecku. Sice len 5 kol je za nami, ale aj mala radost je radost :biglol:
K dnesnej noci, ako vidno velmi dobre zapracoval tandem Joe S. a kele, zo zadu to istil aj Purda
Len by ma zaujimalo, co je so sorcom, uz par dni nenatipoval, ponuknem odmenu za akekolvek informacie, ktore by smerovali k jeho najdeniu :frajer2:
BEST BIBBERS
Joe S. píše: Len by ma zaujimalo, co je so sorcom, uz par dni nenatipoval, ponuknem odmenu za akekolvek informacie, ktore by smerovali k jeho najdeniu :frajer2:
BEST BIBBERS
Najprv, - dufam, ze hlava moc nebolela na druhy den...
Nuz a potom sa hlasim o tu odmenu za info o sorcovi - zistil som vsetko potrebne, ze co stvaral za tie dni!
Joe S. píše:ak sa to do piatku nezlepsi, budes poslany na vikend na chatu, kde budes musiet cely cas chlastat atd atdkelemantia píše:Inak ja vobec nie som spokojny so svojimi vysledkami. Dufam, ze sa to zlepsi, lebo budem musiet pristupit k nejakym radikalnym zasahom.
Ja som si tento trest nariadil dobrovolne za svoje nedostatky za posledne dni a to uz na tento viked a bez akehokolvek odkladu - ale naozaj som si takyto trest nezasluzil...
nebolela moc, iba trochu rano niektorym je zo vcera este stale zle a ja uplna pohodkasorcerer píše:
Najprv, - dufam, ze hlava moc nebolela na druhy den...
Nuz a potom sa hlasim o tu odmenu za info o sorcovi - zistil som vsetko potrebne, ze co stvaral za tie dni!
No huraaa, ze si sa vratil
Juhu, dnes to bolo celkom dobre, predbehli sme drakov, stiahli devils, ale zatial mi vrasky na cele robia hraci rezervy kovosrotakov Ale keby sme dnes zahviezdili ako Insideri, tak to by bola uz uplna pecka
A len tak pre zaujimavost, GM timu po dnesku okupuje delene druhe miesto v individualnej tipovacke
PS: dnes k veceru dostanu timove bannery aj ostatni dvaja clenovia timu len musim dojst domov
A len tak pre zaujimavost, GM timu po dnesku okupuje delene druhe miesto v individualnej tipovacke
PS: dnes k veceru dostanu timove bannery aj ostatni dvaja clenovia timu len musim dojst domov
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé