Ejha, skoro som zabudol na pravidla o zmluvach, 2-ja hraci musia byt max. na dve tipovacie kola a treti na 3, musim teda zredukovat zmluvy, Purdova ostava na 2, Extremovu z 3 na 2 a emanova zmluva bude trvat zatial 3 kola, ospravedlnujem sa za chybu, ale este ze sa na to prislo pred zaciatkom sutaze
vsak v poho, uz sa da tipovat na prvy den, tak si to straz. EXTREME, pokial nebudu new bannery, napis si pls aspon textovo klubovu prislusnost v takomto modeli: BEST BIBBERS
eman, ak by si mohol, dal by som ti na starost vytvorenie banneru u Virtiqa, lebo neviem, ci do stvrtka tu budem na nete svoju predstavu som mu do temy napisal, ....
no nic sa nedeje, purda formu chyti, ale ci ja, to je otazne, nedari sa mi vobec v nicom, ani v tipovani, stredu som mal full house na Lige Majstrov, 5 zapasov, 5 mi z tiketu uslo
a do riti, uz sme padli na uplne dno
mate dakto daky navrh ako sa odrazit hore?
zda sa, ze po tomto kole bude musiet dojst k zmenam, inak to nevidim, lebo aj sponzori sa nam otocia chrbtom, ak budeme posledni
exo, ja som dost vytazeny, som rad, ze sa mi sem podari dostat a snazit sa dostat nas na vitaznu vlnu, vsak tu v teme mozme kludne diskutovat, proste treba vitazit
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!