Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Nuz, a do toho by som chcel este nejaku rozluckovu rec pripravit, kedze som sa nechal zlakat do teamu FB...
...ale teraz ani neviem, ze co povedat, lebo lahsie by sa mi asi odchadzalo v bujarej oslavnej nalade za zvukov vitaznych fanfar...
...ale zivot je uz taky... tak by som sa chcel podakovat big bossovi Joe-vi a aj vsetkym teamovym spolutiperom za prijemne stravene chvile v teame BB a dufam, ze ani na chvilu neolutovali, ze som mohol na zaciatku svojej tiperskej kariery vystupovat prave pod znackou Best Bibbers...
A zaroven Vam fandim, aby ste to v dalsej sezone uz z ruk nepustili a hoci budem musiet robit vsetko preto, aby vyhral iny team
budem sa v kutiku duse tesit z kazdeho Vasho uspechu...
...ale teraz ani neviem, ze co povedat, lebo lahsie by sa mi asi odchadzalo v bujarej oslavnej nalade za zvukov vitaznych fanfar...

...ale zivot je uz taky... tak by som sa chcel podakovat big bossovi Joe-vi a aj vsetkym teamovym spolutiperom za prijemne stravene chvile v teame BB a dufam, ze ani na chvilu neolutovali, ze som mohol na zaciatku svojej tiperskej kariery vystupovat prave pod znackou Best Bibbers...
A zaroven Vam fandim, aby ste to v dalsej sezone uz z ruk nepustili a hoci budem musiet robit vsetko preto, aby vyhral iny team

CHtel bych se omluvit celemu tymu,1x jsem nezatipoval v tak dulezite chvili,i kdyz si myslim ze ve 3 lidech by to nemelo byt takovou prekazkou.Zaroven chci podekovat vsem klubum ,kteri se zucastnili letosniho rocniku,hlavne vitezum.verim ze pristi rok bude vice zajimavejsi
Takze,sorry,zklamal jsem

Takze,sorry,zklamal jsem

posledne vyhodnotenie prave skoncenej sezony
tu mame bodovy prinos pre tim ALKOHOLIKOV
sorcerer - 159 bodov (za posledny tyzden = 9 ci 10 dni: 57 bodov)
eman22 - 100 bodov (20 bodov)
Joe S. - 70 bodov ( 29 bodov)
PURDA - 93 bodov (39 bodov)
viaceri naraz - 67 bodov (19 bodov)
Individualne poradie posledneho tyzdna v boji o 100 000-ovu premiu:
1. sorcerer - 73 bodov
2. Joe S. - 65 bodov
3. HugoBoss - 58 bodov
4. PURDA - 55 bodov
celkovo na premiach zarobili jednotlivi clenovia :
sorcerer - 225 000 USD (aj vitazstva individualne a timove za 6.4.)
eman - 25 000 USD
PURDA - 125 000 USD (aj vitazstva individualne a timove za 6.4.)
Joe S. - 25 000
potom dakedy spravim aj kolko kto zarobil za PO
tu mame bodovy prinos pre tim ALKOHOLIKOV

sorcerer - 159 bodov (za posledny tyzden = 9 ci 10 dni: 57 bodov)
eman22 - 100 bodov (20 bodov)
Joe S. - 70 bodov ( 29 bodov)
PURDA - 93 bodov (39 bodov)
viaceri naraz - 67 bodov (19 bodov)
Individualne poradie posledneho tyzdna v boji o 100 000-ovu premiu:
1. sorcerer - 73 bodov
2. Joe S. - 65 bodov
3. HugoBoss - 58 bodov
4. PURDA - 55 bodov
celkovo na premiach zarobili jednotlivi clenovia :
sorcerer - 225 000 USD (aj vitazstva individualne a timove za 6.4.)
eman - 25 000 USD
PURDA - 125 000 USD (aj vitazstva individualne a timove za 6.4.)
Joe S. - 25 000
potom dakedy spravim aj kolko kto zarobil za PO
Davam do pozornosti, ze sa tipuje pripravne aj priprava, tak odporucam, vyuzit to, vyskusat svoje schopnosti a vedomosti
taktiez oznamujem, ze som sa rozhodol vyuzit novinku v priprave timu na narocnu sezonu, a to vyuzitim psychologa, aby sme sa vyvarovali takym veciam, ktore nas na konci uplynuleho rocnika stali nielen vitazstvo ale aj akekolvek umiestnenie na bedni

taktiez oznamujem, ze som sa rozhodol vyuzit novinku v priprave timu na narocnu sezonu, a to vyuzitim psychologa, aby sme sa vyvarovali takym veciam, ktore nas na konci uplynuleho rocnika stali nielen vitazstvo ale aj akekolvek umiestnenie na bedni

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé