Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
pozeram, ze pre tim su typicke nevyrovnane vykony, raz som najlepsi, druhy den zasa najhorsi, eman to iste, sorcerer spolahlivost a PURDA tiez ako stvorka timu to isti zozadu
pozeram, ze sorcerer je 4., pekny pocin od neho, vidno, zacal davat aj remizy
a timova tabulka VERY GOOD, sme v tesnom zavese a to sme sli do sutaze s mensim mankom, dufam, ze nastavenu latku si budu vsetci postupne zvysovat
statistiku hodim neskor, dakedy vecer, teraz som dost utlmeny, vstaval som totiz o stvrt na päť, aby som siel dnes na siestu na vlak domov z kosic
a timova tabulka VERY GOOD, sme v tesnom zavese a to sme sli do sutaze s mensim mankom, dufam, ze nastavenu latku si budu vsetci postupne zvysovat
statistiku hodim neskor, dakedy vecer, teraz som dost utlmeny, vstaval som totiz o stvrt na päť, aby som siel dnes na siestu na vlak domov z kosic
Nechvalme den pred vecerom... mozno bolo iba dnes stastie unavene, a ked si sadalo, aby si oddychlo, tak som zrejme stal najblizsie...Joe S. píše:pozeram, ze pre tim su typicke nevyrovnane vykony, raz som najlepsi, druhy den zasa najhorsi, eman to iste, sorcerer spolahlivost a PURDA tiez ako stvorka timu to isti zozadu
Mame za sebou prvych 5 kol bojov o celkove prvenstvo a s bodovymi ziskami pre tim to vyzera asi takto:
sorcerer - 32 bodov
eman22 - 24 bodov
Joe S. - 17 bodov
PURDA - 15 bodov
z tohto a aj z celkovych individualnych tabuliek "spurtersku" premiu 100 000 USD ziskava sorcerer, hadam ju celu neprepije a nakrmi aj svoje hladne deti
celkova tabulka timov:
1. Fire Birds - 94 bodov
2. Red Devils - 93 bodov
3. Evil Insiders - 92 bodov
4. BEST BIBBERS - 91 bodov
5. Drexel Dragons - 86 bodov
6. Ice Cats - 72 bodov
7. Blue Angels - 70 bodov
8. Army Men - 60 bodov
PORADIE IBA PO:
1. Fire Birds - 89 bodov
2. Red Devils - 88 bodov
.. BEST BIBBERS - 88 bodov
4. Evil Insiders - 80 bodov
5. Drexel Dragons - 77 bodov
6. Ice Cats - 68 bodov
7. Blue Angels - 62 bodov
8. Army Men - 58 bodov
a na zaver & :wins:
sorcerer - 32 bodov
eman22 - 24 bodov
Joe S. - 17 bodov
PURDA - 15 bodov
z tohto a aj z celkovych individualnych tabuliek "spurtersku" premiu 100 000 USD ziskava sorcerer, hadam ju celu neprepije a nakrmi aj svoje hladne deti
celkova tabulka timov:
1. Fire Birds - 94 bodov
2. Red Devils - 93 bodov
3. Evil Insiders - 92 bodov
4. BEST BIBBERS - 91 bodov
5. Drexel Dragons - 86 bodov
6. Ice Cats - 72 bodov
7. Blue Angels - 70 bodov
8. Army Men - 60 bodov
PORADIE IBA PO:
1. Fire Birds - 89 bodov
2. Red Devils - 88 bodov
.. BEST BIBBERS - 88 bodov
4. Evil Insiders - 80 bodov
5. Drexel Dragons - 77 bodov
6. Ice Cats - 68 bodov
7. Blue Angels - 62 bodov
8. Army Men - 58 bodov
a na zaver & :wins:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé