Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Jeden dolezity oznam:
Ako GM timu som sa snazil vyriesit momentalnu situaciu a oddnes dochadza k jednej zmene v obsadeni timu, a kedze androj stale pise o odchode, tak dnes som sa rozhodol konat a od tohto okamihu sa stava androj volnym hracom pre ostatne timy, chcem mu podakovat za sluzby, ktore odviedol pre tim, ved dopomohol aj k celkovemu prvenstvu v mojom prvom KTL ako GM.
A do timu sa vracia jedna legenda Best Bibbers a to PURDA tak ho vsetci privitajme mohutnym
Ako GM timu som sa snazil vyriesit momentalnu situaciu a oddnes dochadza k jednej zmene v obsadeni timu, a kedze androj stale pise o odchode, tak dnes som sa rozhodol konat a od tohto okamihu sa stava androj volnym hracom pre ostatne timy, chcem mu podakovat za sluzby, ktore odviedol pre tim, ved dopomohol aj k celkovemu prvenstvu v mojom prvom KTL ako GM.
A do timu sa vracia jedna legenda Best Bibbers a to PURDA tak ho vsetci privitajme mohutnym
napovedala, trietiu noc za sebou som bodoval pre tim, a ostatni ste boli daleko za mnousorcerer píše:A aj vela napovedala... tusim zacnem davat aj tie X-ka, ale ma potom nebite, ked nenazbieram ani tolko bodov, co doteraz...Joe S. píše:2. noc za sebou som bodoval pre tim, co to :o :o :o ze by som zacal finisovat? vela napovie dnesna noc
a uz som timova dvojka, treba zabrat, aj ty sorcerer
odmietol lebo som ho vtedy o to ja poziadal vsak berankuOpenFire píše:Vitaj PURDA !!!
Purda nieje len legenda BB ale aj celkovej KTL, stal pri jej zaciatkoch a po zraneni sa dopat vratil
Pamatam si, ze raz sme ta dokonca s emanom chceli aj do EI ale vtedy si to odmietol, tak nech sa ti dari, beranku otres se
To je pech už2.tým zekterýho mě vyhodili.Ani se moce nedivim.
Bylo to se mnou dost bledý,když už mě předhonil (bez urážky) i Joe.
Já sem s celkovĂ˝m vĂ˝sledkem pro tĂ˝m spokojenej,teÄŹ to nešlo,ale nedávno sem bodoval skoro dennÄ›...Tak dĂk za to,Ĺľe sem dostal dost dlouhou dĹŻvÄ›ru...
Bylo to se mnou dost bledý,když už mě předhonil (bez urážky) i Joe.
Já sem s celkovĂ˝m vĂ˝sledkem pro tĂ˝m spokojenej,teÄŹ to nešlo,ale nedávno sem bodoval skoro dennÄ›...Tak dĂk za to,Ĺľe sem dostal dost dlouhou dĹŻvÄ›ru...
Dufam, ze mi sa moj tah s vymenim clenov timov vyplati, kedze androj ziskal pre tim najviac bodov zo vsetkych, ale to bolo najma v prvej casti tohto kola, potom sa vyparil postupne z celnych pozicii + navyse pri jeho mene 2 razy svietilo vo vysledkoch pismenko "N"
tu to je aj ciselne:
androj - 36 bodov
sorcerer - 35 bodov
debil - 34 bodov
Joe S. - 30 bodov ( z toho skoro vsetky v poslednom tyzdni)
viaceri naraz - 14 bodov
tu to je aj ciselne:
androj - 36 bodov
sorcerer - 35 bodov
debil - 34 bodov
viaceri naraz - 14 bodov
radsej pouzivaj termin Alkoholikmi, aby sa nenahneval aj generalny sponzor St. Nicolauseman22 píše:Takze oficialne oznamujem ze na buducu sezonu mam podpisany kontrakt s Pivkarmi.
a ked sme uz pri pive, tak tento tyzden prisla lakava ponuka na sponzoring od firmy Heineken, no po dlhom rozmyslani a najma ochutnavke ich produktu GM timu im pekne podakoval a ukazal im dvere. Fuj, to bol humus
Tak to je ÄŹes :o dyk sem z vás nej...,no nic pĹ™eju vám jen to nej.,hele Joe ale tÄ›ch 30 bodĹŻ je fakt málo ,no nic snad si mÄ› ĹJoe S. píše:
androj - 36 bodov
sorcerer - 35 bodov
debil - 34 bodov
viaceri naraz - 14 bodov[/color]
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé