Sorcerer bodoval, nie ja, aby bolo jasne.sorcerer píše:Tak dik, ze si ma vynechal...androj píše:Neska já s debilem dobrĂ˝,ale Joe...0,5 bodu.
Nod doufam,že se nám tak povede dále 8 bodů na den je slušný.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Pohoda, kludne boduj najviac kazdy den - ide o team...debil píše:Sorcerer bodoval, nie ja, aby bolo jasne.sorcerer píše:Tak dik, ze si ma vynechal...androj píše:Neska já s debilem dobrĂ˝,ale Joe...0,5 bodu.
Nod doufam,že se nám tak povede dále 8 bodů na den je slušný.
Nejlepšà je rozdÄ›lit si ligu do dvou-favoriti-Nas,Pit,NJD,Det,....sorcerer píše:Ahaaa, tak tu robim chybu...debil píše:Treba nieco zmenit. Ja napriklad som nad tym najprv strasne rozmyslal, pozeral som vselijake statistiky pred natipovanim a aj tak som houno uhadol no a potom ked som to tam nacapal bez nejakeho rozmyslania tak sa mi darilo lepsie.
a ''nic moc''-STL,COL,ba i NYR...
A pak je to lehký př.-NAS-COL-1,ale COL-NAS-x-pokud hrajou doma...,neni to nic světoornýho,ale já teď v typovánà docela spokojenost tým se zvede...
spravne tak to ma byt. a nechystate trosku zmodernizovanie bannerov? lebo tieto boli planovane na kratsi cas a nie su zas tak premakaneJoe S. píše:ved ja viem a prave preto vyzyvam na boj, kedze by bolo vhodne, aby takyto velky tim hral v PO a nielen v skupine o umiestneniejanik píše:bojujte lebo aj stvrte miesto dostane bodik ked sa nam sutaz tak pekne rozrasta
vsetko sa uvidi, no dobry napad, len musim doma porozmyslat nad dizajnomjanik píše:spravne tak to ma byt. a nechystate trosku zmodernizovanie bannerov? lebo tieto boli planovane na kratsi cas a nie su zas tak premakaneJoe S. píše:ved ja viem a prave preto vyzyvam na boj, kedze by bolo vhodne, aby takyto velky tim hral v PO a nielen v skupine o umiestneniejanik píše:bojujte lebo aj stvrte miesto dostane bodik ked sa nam sutaz tak pekne rozrasta
a ty wole, dnes som bol najlepsi z nasho timu , co asi znamena, ze ostatni zle tipovali
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé