Hroza, katastrofa, des... to ma napadlo po vzhliadnuti dnesnych vysledkov... takze odteraz sa bude vraviet, nie ze cierny piatok ale cierny stvrtok...Joe S. píše:Dnesny den vyhlasujem za den smutku Best Bibbers, takuto hanbu utrzita to este ja s velmi priemernym vykonom 3 a pol bodu som bol z nas suverenne najlepsi
![]()
![]()
Ako keby sme my isli naprazdno...janik píše:heh ale ved na prvom mieste sme dva timyJoe S. píše:asi tak, ale teraz treba sa vratit na celo, treba sa dostat pred horiacich vtakov![]()
pred nas sa dostat nemozete lebo od teraz ideme na plno a uvidite ze na nas nikto nema sorry ale ani vy
DĂk,uĹľ sem finanÄŤnĂ podporu potĹ™eboval,po tÄ›ch neuspěšĂch.Joe S. píše:je tu cas na prve vyhodnotenie v novom kole![]()
Ako sme na tom s bodovym prinosom pre tĂm:
androj - 16 bodov
debil - 12 bodov
Joe S. - 4,5 bodu
sorcerer - 10 bodov
viaceri naraz - 7 bodov
Tu su financne premie za individualne a timove vitazstva v 1. osmych kolach (ako tim sme triumfovali 10. a 12.2. , z jednotlivcov sorcerer 9.2. ; ja 12.2. a androj 14.2. - ten ziskava aj premiu za najlepsie tipujuceho clena timu za dany tyzden)
androj - 250 000 USD
sorcerer - 150 000 USD
Joe S. - 150 000 USD
debil - 50 000 USD
Tak, v dalsom tyzdni chcem nas vidiet uz opäť na cele, tak na zdraviea CHLASTU ZDAR