Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Hroza, katastrofa, des... to ma napadlo po vzhliadnuti dnesnych vysledkov... takze odteraz sa bude vraviet, nie ze cierny piatok ale cierny stvrtok...Joe S. píše:Dnesny den vyhlasujem za den smutku Best Bibbers, takuto hanbu utrzit a to este ja s velmi priemernym vykonom 3 a pol bodu som bol z nas suverenne najlepsi
Ako keby sme my isli naprazdno...janik píše:heh ale ved na prvom mieste sme dva timy pred nas sa dostat nemozete lebo od teraz ideme na plno a uvidite ze na nas nikto nema sorry ale ani vyJoe S. píše:asi tak, ale teraz treba sa vratit na celo, treba sa dostat pred horiacich vtakov
je tu cas na prve vyhodnotenie v novom kole
Ako sme na tom s bodovym prinosom pre tĂm:
androj - 16 bodov
debil - 12 bodov
Joe S. - 4,5 bodu
sorcerer - 10 bodov
viaceri naraz - 7 bodov
Tu su financne premie za individualne a timove vitazstva v 1. osmych kolach (ako tim sme triumfovali 10. a 12.2. , z jednotlivcov sorcerer 9.2. ; ja 12.2. a androj 14.2. - ten ziskava aj premiu za najlepsie tipujuceho clena timu za dany tyzden)
androj - 250 000 USD
sorcerer - 150 000 USD
Joe S. - 150 000 USD
debil - 50 000 USD
Tak, v dalsom tyzdni chcem nas vidiet uz opäť na cele, tak na zdravie a CHLASTU ZDAR
androj - 16 bodov
debil - 12 bodov
Joe S. - 4,5 bodu
sorcerer - 10 bodov
viaceri naraz - 7 bodov
Tu su financne premie za individualne a timove vitazstva v 1. osmych kolach (ako tim sme triumfovali 10. a 12.2. , z jednotlivcov sorcerer 9.2. ; ja 12.2. a androj 14.2. - ten ziskava aj premiu za najlepsie tipujuceho clena timu za dany tyzden)
androj - 250 000 USD
sorcerer - 150 000 USD
Joe S. - 150 000 USD
debil - 50 000 USD
Tak, v dalsom tyzdni chcem nas vidiet uz opäť na cele, tak na zdravie a CHLASTU ZDAR
DĂk,uĹľ sem finanÄŤnĂ podporu potĹ™eboval,po tÄ›ch neuspěšĂch.Joe S. píše:je tu cas na prve vyhodnotenie v novom kole
androj - 16 bodov
debil - 12 bodov
Joe S. - 4,5 bodu
sorcerer - 10 bodov
viaceri naraz - 7 bodov
androj - 250 000 USD
sorcerer - 150 000 USD
Joe S. - 150 000 USD
debil - 50 000 USD
dnes spokojnost tak na pol, dvaja tiperi a dvaja z konkurentov sme stratili len bod na FB, ale kontakt drzime, DD mame ako pred dnesnou nocou a RD sme dostali dokonca pod seba a ziskali na nich este aj 1,5 bodu
Dufam, ze aj tento tyzden sa budete snazit a bez mojej pritomnosti to tu neupadne Pokusim sa cez tyzden dostat na net, ale nic neslubujem
Dufam, ze aj tento tyzden sa budete snazit a bez mojej pritomnosti to tu neupadne Pokusim sa cez tyzden dostat na net, ale nic neslubujem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé