Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
To hej, mal by byt vydany... lebo az teraz som zistil, ze preco mi to v 3. kole neslo...janik píše:no ved to je zaklad v tomto time. asi aj nejaky manual by mal byt vydany pre novacikov v timedebil píše:Ja som vcera ako spravny Bibber tiez zachlastal a ejha hned je tam osem bodov.
No neviem-neviem, ci aj drahsie, ked toho chcem hlavne nakupit straaaasne vela...Joe S. píše:za taky peniaz mozes kupovat aj omnoho drahsie vecisorcerer píše:No, ved nove zmluvy su na svete, tak sa moze ist nakupovit ÄŤuÄŤo do TESCA...
ako vidim, vzali ste si moj prihovor GM k srdcu, vsetci okrem mna ste zatial na bodoch, uz len 27 kol tam vydrzat
dnes super, vysiel mi bod za tip na prekvapenie ostatni sice za nula, ale mamil sme tym poistene aj dalsie pripadne vysledky, cize by sme nevysli naprazdno
inak sme na cele celej sutaze a uz sami, kedze dnes futbalisti neziskali ani bod, len keby sme tam ostali az do konca sutaze
Len tak dalej tiperi-spoluhraci
inak sme na cele celej sutaze a uz sami, kedze dnes futbalisti neziskali ani bod, len keby sme tam ostali az do konca sutaze
Len tak dalej tiperi-spoluhraci
dnes sme trochu sratili, ale stale vedieme konferenciu (spolu s DD) a aj celu KTL (este s dvoma timami zo zapadu). Dnes sa mozeme podakovat sorcererovi za jeho 5 bodov, ja a debil priemer a androj dako nedokaze udrzat latku prvych dvoch noci a prepada sa pomaly tabulkou dole
Dnes treba zabodovat a preto na zdravie
No to jo,ale to bylo tÄ›ma po...X-kama...Joe S. píše:dnes sme trochu sratili, ale stale vedieme konferenciu (spolu s DD) a aj celu KTL (este s dvoma timami zo zapadu). Dnes sa mozeme podakovat sorcererovi za jeho 5 bodov, ja a debil priemer a androj dako nedokaze udrzat latku prvych dvoch noci a prepada sa pomaly tabulkou dole
Dnes u mna skoda Pittsburgu ktory mal Chicago na lopate, viedol o dva goly v druhej tretine a aj herne bol lepsi. Toto malo vyjst, bol by o bodik naviac. Zas mozno niekto iny od nas by mal menej.
Inac co sa tyka timu treba hlavne podavat vyrovnane vykony. Dneska androj potiahol tim vybornymi 6 bodmi takze sme urobili nejaky ten bodik na ine timy.
Inac co sa tyka timu treba hlavne podavat vyrovnane vykony. Dneska androj potiahol tim vybornymi 6 bodmi takze sme urobili nejaky ten bodik na ine timy.
keby Pittsburg vyhral, mali by vsetci o bod viac, ale to sa da povedat aj o nasich konkurentoch.
Neviem, co sa to so mnou deje, uz som na konci stvrtej desiatky (hadam zaexcelujem aspon dve noci, ako posledne kolo KTL a vratim sa do hry )ale ostatni dobre, ako pozeram, risk s androjom mi vysiel a zatial je najepsi z nas
A co je este lepsie, na vsetkych prenasledovatelov v konferencii sme ziskali minimalne bod, na Fire birds dokonca dva, len tak dalej
Neviem, co sa to so mnou deje, uz som na konci stvrtej desiatky (hadam zaexcelujem aspon dve noci, ako posledne kolo KTL a vratim sa do hry )ale ostatni dobre, ako pozeram, risk s androjom mi vysiel a zatial je najepsi z nas
A co je este lepsie, na vsetkych prenasledovatelov v konferencii sme ziskali minimalne bod, na Fire birds dokonca dva, len tak dalej
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé