Znamená to muj knoec vtĂ˝mu,nebo doÄŤasnÄ› Joe a kdy se dyĹľ tak rozhodneš???Mam si hledat novje tĂ˝m do budoucĂ sezĂłny?Joe S. píše:Chcel by som v time privitat noveho clena a stava sa nim debil
dalej okrem mna budu tipovat v najblizsej sezone sorcerer, ak bude suhlasit a 4. clen, no este rozmyslam
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
zatial este neviem, momentalne som ta zaradil na supisku, a ak sa mi jeden tiper neozve, budes pokracovat v time, no zatial si docasne, dufam, ze ta to nestveandroj píše:Znamená to muj knoec vtĂ˝mu,nebo doÄŤasnÄ› Joe a kdy se dyĹľ tak rozhodneš???Mam si hledat novje tĂ˝m do budoucĂ sezĂłny?Joe S. píše:Chcel by som v time privitat noveho clena a stava sa nim debil
dalej okrem mna budu tipovat v najblizsej sezone sorcerer, ak bude suhlasit a 4. clen, no este rozmyslam
Ale jo v poho...,trochu to chápu,no uvidĂme teÄŹ vlastnÄ› soupeĹ™Ăm s Marosem ne?Joe S. píše:zatial este neviem, momentalne som ta zaradil na supisku, a ak sa mi jeden tiper neozve, budes pokracovat v time, no zatial si docasne, dufam, ze ta to nestveandroj píše:Znamená to muj knoec vtĂ˝mu,nebo doÄŤasnÄ› Joe a kdy se dyĹľ tak rozhodneš???Mam si hledat novje tĂ˝m do budoucĂ sezĂłny?Joe S. píše:Chcel by som v time privitat noveho clena a stava sa nim debil
Nova sutaz sa nam zacina a teda je tu cas na prihovor GM timu k jeho ostatnym clenom:
Po predchadzajucej neuspesnej sezone sa vedenie timu rozhodlo nepredlzit spolupracu s jednym z bezovskej mafie, s marosom a na jeho miesto bol angazovany debil, ktory sa dnesnu noc blysol Ă´smymi bodmi a dufam, ze sa mu bude darit tak aj nadalej
Tuto sezonu sa opat budu vyplacat premie za uspesne vysledky a to stanovenym klucom, ktory sa mal pouzivat uz pri predoslom KTL kole.
Podrobnosti zmluv budu zverejnene po ich prijati hracmi.
Ciele stanovovat moc nechcem, len dufam, ze budeme v tabulke vsetci vidiet na vrchnych poziciach, tak v individualnej, ako aj v timovej tabulke, cize aspon jedno miesto do desiatky a ostatni na bodoch
Este na zaver jeden postreh na formu GM v jednotlivych castiach KTL NHL, v prvom dvojkole ssom bol na tom zle, dokonca som bol poslany na farmu, v druhom som skoncil a Best Bibbers dokonca vyhralo, v tretom som skoncil zasa dolu a kedze mame parne kolo, mozno budem opat vysoko
vyhodnotenie poslednej sezony radsej ani nespravim, hadam sa nikto nenahneva
Po predchadzajucej neuspesnej sezone sa vedenie timu rozhodlo nepredlzit spolupracu s jednym z bezovskej mafie, s marosom a na jeho miesto bol angazovany debil, ktory sa dnesnu noc blysol Ă´smymi bodmi a dufam, ze sa mu bude darit tak aj nadalej
Tuto sezonu sa opat budu vyplacat premie za uspesne vysledky a to stanovenym klucom, ktory sa mal pouzivat uz pri predoslom KTL kole.
Podrobnosti zmluv budu zverejnene po ich prijati hracmi.
Ciele stanovovat moc nechcem, len dufam, ze budeme v tabulke vsetci vidiet na vrchnych poziciach, tak v individualnej, ako aj v timovej tabulke, cize aspon jedno miesto do desiatky a ostatni na bodoch
Este na zaver jeden postreh na formu GM v jednotlivych castiach KTL NHL, v prvom dvojkole ssom bol na tom zle, dokonca som bol poslany na farmu, v druhom som skoncil a Best Bibbers dokonca vyhralo, v tretom som skoncil zasa dolu a kedze mame parne kolo, mozno budem opat vysoko
vyhodnotenie poslednej sezony radsej ani nespravim, hadam sa nikto nenahneva
praveze potom, ked ma nahradil Wild som zacal dosahovat lepsie vysledkyjanik píše:Joe ak si pamatam to som ta na tu farmu poslal ja a asi ti pomohlo starat sa o tu zahradku relaxoval si a bolo to vidiet tak ak chces tak ta poslem aj v zime na jahody lebo zahradka este pokryta blatom
teraz netreba, iba ak sa mi nebude darit, no zatial sme pred vami, aj ked len o bod
mnam, ale take jahody by som si dal, alebo aspon hrozno, no na to musim este tyzden pockat
ja si pockam na tokajske hrozne a zapijat ho "Mikulasovou vodou"janik píše:vidis ja na nic cakat nemusim a aj teraz hned si mozem dat hrozno no wild sa nam tiez vratil tak mozno aj to ti pomoze som si dnes dokonca vsimol ze dal asi rovnake tipy ako ja tak nech sa mu dnes poriadne dari
ale je velmi dobre, uz som skusal ho pred skuskou kamoska donesiejanik píše: tak cakaj ja asi zbehnem na hawai, s takym rozpoctom a zmluvou si to mozem dovolit a tam si dam nieco lepsie ako hrozno
inak je zaujimave, ze kazde kolo, ci je uspesne, alebo nie, posudzujem podla vykonu Fire Birds
ta si mal rovno povedat ze kamoska donesie, dufam ze v KE tak to asi dobehnem ta pozriet, teda skor tu kamosku
no jasne ze posudzujes podla FB ved polka tvojho stareho timu je tam a samozrejme ja to beriem tiez na inej urovni spolu s DD proste jeden z najuspesnejsich timov a moj byvaly tim takze to inak ani nejde zatial je to 1-1 aj ked vam sa podarilo vyhrat kolo KTL a nam zatial nie ale to pride vyzera ze toto kolo moze byt opat nas velky suboj
no jasne ze posudzujes podla FB ved polka tvojho stareho timu je tam a samozrejme ja to beriem tiez na inej urovni spolu s DD proste jeden z najuspesnejsich timov a moj byvaly tim takze to inak ani nejde zatial je to 1-1 aj ked vam sa podarilo vyhrat kolo KTL a nam zatial nie ale to pride vyzera ze toto kolo moze byt opat nas velky suboj
ts takze sukromna party tak to si zapamatam ved pockaj ked raz budeme v jednom time a budem tvoj GM
no hej musime zlepsit kondicku aby sme vydrzali tahat cele kolo a nie len nejaku cast ale ak sa nam to podari tak nebudete mat sancu, ved ste videli co dokazeme minulu sezonu niekolko hracich dni vyhratych za sebov a niekolko bodovy naskok zial potom sme zavahali a na konci sutaze sme na DD vyrazne stratili ked sa nam prestalo vyraznejsie darit ale je to vsetko aj tym ze kastan ma pracu (neviem ci nie aj skolu), mato skusky v skole, ja tiez a kajo ma toho tiez dost a prekonal aj chorobu a to vsetko ubera koncentraciu a samozrejme chce to aj trosku stastia ale mne staci ak vyhram PO kolo
no hej musime zlepsit kondicku aby sme vydrzali tahat cele kolo a nie len nejaku cast ale ak sa nam to podari tak nebudete mat sancu, ved ste videli co dokazeme minulu sezonu niekolko hracich dni vyhratych za sebov a niekolko bodovy naskok zial potom sme zavahali a na konci sutaze sme na DD vyrazne stratili ked sa nam prestalo vyraznejsie darit ale je to vsetko aj tym ze kastan ma pracu (neviem ci nie aj skolu), mato skusky v skole, ja tiez a kajo ma toho tiez dost a prekonal aj chorobu a to vsetko ubera koncentraciu a samozrejme chce to aj trosku stastia ale mne staci ak vyhram PO kolo
mali by ste si zohnat timoveho psychologa aj nam by sa mozno nejaky zisiel ale to necham na noveho GM nech nam nejakeho zozenie a aj nejaky ten fanklubJoe S. píše:no neni to az tak zle ako prepady Blue Angels, ti 5 kol pred koncom idu uz tradicne rapidne dolu.
ved aj ja som mal "skuskove" a aj zdravotne som na tom bol na figu a po psychickej stranke este horsie
tak komnplet nech pomoze ako sa len da, aj ked ak bude aj chlast tak vtedy sa vacsina uz o rozum nestara tak ale je to na kazdom individualneJoe S. píše:dobra myslis vo svojom odbore alebo vzhladom?janik píše:mas pravdu to je asi aj lacnejsie aj ked taka dobra psychologicka s chlastom by nebola tiez na zahodenie
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé