Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Po dlhsom case je tu opat vyhodnotenie Sezona nam nezacala dobre, ale postupne sa to lepsi, posledne dva dni som figuroval medzi vitazmi kola co znamena aj postupne lepsenie sa v tabulke jednotlivcov, no mohli by ste sa aj ostatni viac posnazit Upozornujem, ale posledny den sa nerata do vyhodnotenia, toto som mal robit uz vcera, len dako som sa nemal k cinu
bodovy prinos pre tim za uplynulych 10 dni pre tim:
androj - 12 bodov
Joe S. - 18 bodov
maros - 13 bodov
sorcerer - 17 bodov
viaceri naraz - 18 bodov
Interne poradie v time za poslednych 10 dni (o premiu 100 000 USD) :
1. sorcerer - 35 bodov
2. Joe S. - 33,5 bodu
3. androj - 30 bodov
4. maros - 27,5 bodu
bodovy prinos pre tim za uplynulych 10 dni pre tim:
androj - 12 bodov
Joe S. - 18 bodov
maros - 13 bodov
sorcerer - 17 bodov
viaceri naraz - 18 bodov
Interne poradie v time za poslednych 10 dni (o premiu 100 000 USD) :
1. sorcerer - 35 bodov
2. Joe S. - 33,5 bodu
3. androj - 30 bodov
4. maros - 27,5 bodu
Este zaverecna sprava pre financne oddelenie KTL o tom, kto kolko presne zarobil aj s premiami v uplynulej sezone:
Joe S. 13 205 000 USD
androj 8 555 000 USD
sorcerer 8 555 000 USD
maros 8 405 000 USD
samozrejme to je pred zdanenim a ako som povedal, dalsie 3 miliony venujem na charitu
jj, sice este ani teraz neviem, ze kde - ale jasne, ze pravidla platia pre vsetkych rovnako... raz natipujem dvakrat, dnes som zasa zmeskal zaciatky styroch zapasov...Joe S. píše:SORCERER, NABUDUCE NAJPRV SI POZRI, CI SI NETIPOVAL PREDTYM, TAKTO MAS AUTOMATICKY 0 BODOV ZA TO, ZE SI TIPOVAL DVA RAZY, HOLT PRAVIDLA SU PRAVIDLA A MUSIM ICH DODRZIAVAT AJ KED IDE O CLENA TIMU
...tak to skuste dnes nejako podrzat a od zajtra opat na 100 %... na individualne statistiky by sa clovek vykaslal, ale strata bodov pre team ma mrzi viac...
Aaaa, jasne... pri tom sa da naozaj aj sledovat vselico ine jednym okom... najma ked ma clovek pomalsi pocitac (teda ak idu tie prepocty aspon tak "rychlo" ako svojho casu Championship Manager)Joe S. píše:FM 07, konecne som nasiel tim, kde sa nepohybujem nad pasmom zostupu, ale v strede tabulky ( LYON )
A co dodat na zaver, ked uz hras za ten LYON - Bonne Chance (v prekl. vela stastia)...
neviete niekto co je s androjom? toto neni prvykrat co netipoval, este raz, asi siahnem mu na plat a to dost vyrazne takto nam utekaju zbytocne body, ktore budeme este potrebovat, takto na body nedosiahneme
Dnes sa vsetci modlite, aby nam vysla noc co najlepsie, lebo ak nam zas uskocia, tak to bude stratene, nastastie vacsina timov z nasej konferencie brala dnes 6 bodov. a aj individualne to vyzera hrozne, minulu sezonu dvaja v TOP 10 a teraz najlepsi, ja som na konci druhej desiatky, este ze tie rozostupy nie su velke
Dnes sa vsetci modlite, aby nam vysla noc co najlepsie, lebo ak nam zas uskocia, tak to bude stratene, nastastie vacsina timov z nasej konferencie brala dnes 6 bodov. a aj individualne to vyzera hrozne, minulu sezonu dvaja v TOP 10 a teraz najlepsi, ja som na konci druhej desiatky, este ze tie rozostupy nie su velke
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé