derryl, no kde tie stare dobre casy su
inak som zvedavy na dnesne vysledky, ked kua same remizy, my mame len 6 bodov
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
tak pre tuto sezonu sme veru už dotipovali... no škodička nemal som zrovna dobre obdobie čoho odrazom bol aj dnešny možno rozhodujuci vykon kedže som mal najmenej bodov zo všetkých 8 tipujucich.. no čo už taký je život... raz hore raz dole.. no aj tak dakujem vam za spolupracu ludia a ked chcete so mnou ratať aj do buducna vždy a rad vam pomožem kedže ste mi otvorili cestu do KTL tento rok... dakujem...
takže sice už trocha oneskorene z časovych dovodov sa ozyvam sice ...v prvom kole sa už nebude mocť tento tím zapojiť no do dalšieho by som sa pokusil niečo poskladať a robiť mu gm pretože som sa skontaktoval s joeom a prave post gm bol dovodom prečo sa neposkladal zatial žiaden tím... preto by som ho chcel zachraniť... totiž mal som prazdniny lietal som všade len po nete nie preto som absolutne nebol v obraze a ked sa mi sem podarilo dostať tolko noviniek sa dozviem... nečakal som že BB bude v takejto krize taka legenda spomedzi klubov... preto sa ho pokusim dostať tam kam patri... dufam že už ondelho sa zostavi zoznam volnych tiperov a tak sa to bude mocť začať... takže ak tu nejaky zaujemcovia budu zoberiem ich...
Na túto "chytrú" myšlienku si prišiel ako Thrasher? BB nezaniklo preto,aby DD mohlo pokračovať, ale preto,že nikto nechcel vziať post GM, ktorý opustil na nejaký čas Joe.A bud si istý,že sme preto ja aj Joe robili čo sa dalo a do posledných minút rokovali s určitými ľudmi, aby sa toho ujali.Hold nevyšlo to.Záchrana DD nemá nič spoločné s prestávkou Bibbers, to spolu nesúvisí.Spoločné to má akurát to,že Joe išiel do DD, lebo si potreboval na určitý čas odpočinúť a nájsť novú motiváciu v KTL. A rozhodne Bibbers nezanikajú, len si na nejaký čas dá ten tím prestávku v KTL.Tradičné tímy ako BB,Drexel,Blue Angels,Evil Insiders,Red Devils ... len tak nezaniknú.Majú veľkú tradíciu v KTL a takmer vždy sa nájdu ľudia, ktorý zánik týchto tímov, kým bude trvať KTL len tak nedopustia.The Thrasher píše:Taky mě štve že zaniká, když jsem tu začínal...
O to víc mě to štve, protože zaniká aby DD mohli pokračovat. Radši bych BB než DD...
:smile03:
ja mozem Hannuovi vyjadrit plnu podporu, nieje tu ziadny novacik, oddany timu a ako byvaly spoluzakladatel a GM tohto timu by som bol s jeho volbou GM spokojny.
a este ak mozem lobovat za vynimku pre dodatocne udelenie licencie tak to aj robim ako stara persona HF cim viac timov tym lepsie a BB je uz predsa len stalica + by som dal vynimku aj cibulovi predsa len je to prva takto riadena sezona a kym si ludia na to zvyknu zaberie nejaky cas a aj kazdy ma svoje povinnosti takze sa moze stat ze obcas tu vyvolena osoba nieje v casovom limite
a este ak mozem lobovat za vynimku pre dodatocne udelenie licencie tak to aj robim ako stara persona HF cim viac timov tym lepsie a BB je uz predsa len stalica + by som dal vynimku aj cibulovi predsa len je to prva takto riadena sezona a kym si ludia na to zvyknu zaberie nejaky cas a aj kazdy ma svoje povinnosti takze sa moze stat ze obcas tu vyvolena osoba nieje v casovom limite
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé