Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
do riti, povedzte mi, preco som ja nedrzal hubu a krok, keby sme nakoniec hrali proti falconom, podla vysledkov by sme ju vyhrali 5:2 a takto su oni teraz vo finale a nam ostali len oci pre plac
a na steelers B sme mohli narazit az vo finale konferencie, preco ja sa musim drzat vkuse pravidiel?
a na steelers B sme mohli narazit az vo finale konferencie, preco ja sa musim drzat vkuse pravidiel?
Joe S. píše:do riti, povedzte mi, preco som ja nedrzal hubu a krok, keby sme nakoniec hrali proti falconom, podla vysledkov by sme ju vyhrali 5:2 a takto su oni teraz vo finale a nam ostali len oci pre plac
bud na seba pysny, ze si sa drzal pravidiel i napriek tomu, ze ich nedodrzanie by ta/nas zvyhodnilo...
janik píše:pivkari dufam ze zostanete pokope a Joe len si urob poriadok s tipermi aby pravidelne tipovali a budete jeden z top favoritov buducu sezonu, drzim vam palce na zdravie
to nie je len o tom, aj ked mat vzdy natipovane je prvorada povinnost... usiel mi napr. 21.3., ale hned keby som neviem ako dobre natipoval a bolo to 3:3, aj tak by sme skoncili dnes s prehrou 4:3... proste, obcas chyba aj kusok stastia, obzvlast pri tipovani...
mozno neskoncili, lebo vcera uz na to rezignoval PURDA, ale nevadi, bojovali sme a najma sme presli aspon cez jedno kolo, kde sme vyradili asi najvacsieho favorita vychodusorcerer píše:
to nie je len o tom, aj ked mat vzdy natipovane je prvorada povinnost... usiel mi napr. 21.3., ale hned keby som neviem ako dobre natipoval a bolo to 3:3, aj tak by sme skoncili dnes s prehrou 4:3... proste, obcas chyba aj kusok stastia, obzvlast pri tipovani...
pre buducnost treba radsej skor natipovat, ako netipovat vobec
SOM S5 Priatelia i ked neviem ci si ma tu este niekto pamata od decembra 2007 som netipoval ani ň:D
prepacte mi to mal som dost brutus povinnosti a vobec som to nestihal ak som este v klube slubujem ze sa polepsim ak nie asi si budem musiet najst nejaky novy klub:D:D
aspon joe s by si ma mohol este pamatat joe jak si natom s pamatou?:D
prepacte mi to mal som dost brutus povinnosti a vobec som to nestihal ak som este v klube slubujem ze sa polepsim ak nie asi si budem musiet najst nejaky novy klub:D:D
aspon joe s by si ma mohol este pamatat joe jak si natom s pamatou?:D
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé