No,jdeš příkladem a opřel jsi se do toho opravdu pěkněJoe S. píše:neskutocny v porovnani s ostatnymi, ale este by sa tam nasli rezervyjanik píše:Joe - neskutocny vykonlen keby sa ku mne este niekto aj pridal

No,jdeš příkladem a opřel jsi se do toho opravdu pěkněJoe S. píše:neskutocny v porovnani s ostatnymi, ale este by sa tam nasli rezervyjanik píše:Joe - neskutocny vykonlen keby sa ku mne este niekto aj pridal
prave preto som to tak opatrne pisal, aby som to nezakrikolkajo píše:Dufam,ze to potrva trosku dlhsie.Ale ako sa poznam,po vysloveni (teda lepsie povedane po napisani )tejto vety sa mi zas prestane darit.Tretie miesto je zatial slubne,ale preco sa nepokusit ist vyssie?
enko sa podarilo aj mne minulesorcerer píše:Ani mna netreba prechvalit, mal som tam aj n-ko par dni dozadu...
zvladame, ale je to veselsie, ked aj nieco napisu sem vsetci clenovia timu, nielen jasorcerer píše: inak sorry, ale v praci mam toho vyse hlavy, tak dufam, ze to tu zvladate aj bez mojich ustipacnych prispevkov zatial...
veru veru, aj snaha sa ceni a ked sem piseme viaceri, tak sa aj timu skor darikajo píše:Kazdopadne ani ja nie som na tom najlepsie,ale snazim sa..