kajo, aj ty celkom fajn zabral, no priciny mojej formy nedokazem odhalit ani po obsiahlych analyzach
veru, na diablikov najprv a na zaver si dame upecenych vtacikov ako veceru
tak ako nadejne to vecer vyzeralo, tak blbo to skoncilo
sorco sa vyparil, superi odskocili, no co uz, aspon umelec sa prebral dnes v noci ziskal dvakrat viac bodov ako za predosle tri dni
Parada, Carolina zrovnala, takze som trafil ixu po sto rokoch
kajco ale pravdu mas, Buffalu musime verit, dve dvojky tam su, najma nesmie byt 1, lebo PURDA ma kríž
bodik po bodiku sa priblizujeme superom, dnesok bude dolezity, keby sme zahviezdili, bolo by to super, mozno dolezitejsie ako pauza, ktoru zrejme potrebujeme
Joe S. píše:bodik po bodiku sa priblizujeme superom, dnesok bude dolezity, keby sme zahviezdili, bolo by to super, mozno dolezitejsie ako pauza, ktoru zrejme potrebujeme
dnes sa k zastupu umelcov z BB pridal aj kajo
Uvidime, natipovane - tak uz len hokejisti ukazu, komu fandia - ci nam, alebo inemu tiperskemu teamu...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!