Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
tak teraz sme zabrali paradna. dva dni za sebou vitazi kola a aj individual sme mali kazdi den hraca na 1. mieste. a perfektne postavenie BigPete v individualnom celkovom hodnoteni. ak takto budeme slapat do konca sutaze mozme sa este dostat do prvej patky co by po nevydarenom vstupe do sutaze bolo pekne umiestnenie. GO Bibbers GO
tak skoncila nam sezona MS. s umiestnenim som relativne spokojny tim sa stale dotvara a stale nema stalu podobu ale to doriesime pocas prestavky. ale gratulujem BigPetovi k peknemu umiestneniu v individualnom hodnoteni a chcem sa podakovat aj mirovi ktory sa na moju ziadost zaradil do timu a tiez vyrazne pomohol k jeho pozdvihnutiu k 5. priecke.
tak chysta sa tipovacka asi LM , ale matejko tu nieje purda tiez minimalne takze navrhujem zatial nasadit do timu JoeS a cheatar ktory su tu pravidelne potom na NHL sa uz tym posklada podla inych kriterii a hadam sa podari vytvorit ten druhy tim co chceme a nejak sa dohodne kto v ktorom time bude a tie timy budu spolupracovat potom ale The Best Bibbers by mal byt ako ten hlavny silnejsi tim tak kto bude mat lepsiu formu sa presunie tam a naopak. tak ak zatial JoeS a cheatar suhlasia tak nech mi to tu potvrdia nech viem ci nas mozem na tu tipovacku prihlasit
ja beremjanik píše:tak chysta sa tipovacka asi LM , ale matejko tu nieje purda tiez minimalne takze navrhujem zatial nasadit do timu JoeS a cheatar ktory su tu pravidelne potom na NHL sa uz tym posklada podla inych kriterii a hadam sa podari vytvorit ten druhy tim co chceme a nejak sa dohodne kto v ktorom time bude a tie timy budu spolupracovat potom ale The Best Bibbers by mal byt ako ten hlavny silnejsi tim tak kto bude mat lepsiu formu sa presunie tam a naopak. tak ak zatial JoeS a cheatar suhlasia tak nech mi to tu potvrdia nech viem ci nas mozem na tu tipovacku prihlasit
No nejspĂÄ… by zaskoÄŤila, protoÄľe oni byli naposledy prvnĂ, ale ted s tebou se to snad zmÄ›nĂ - náą Gold team bude prvnĂ a Silver druhej - pak bys moÄľná dostal i plat - 1$ na rok a já bych byl generálnĂ sponzorJoe S. píše:co ty vies, aby ta rezerva nezaskocilaBigPete píše:vĂÄ… to nejde, aby byla farma lepÄ…Ă neÄľ hlavnĂ klubarek píše:a nechcete byt vy farmou Blue Angels?
kele vytuneluj bankuBigPete píše:To si moc frahĂ˝, ale pokud mÄ› Janik dá jako GM silver tĂ˝mu plat aspon 15 EORO/MÄšSĂŤC, tak jo, ale kdo potom bude platit Janika, Äľe by Blue Angels - Kele by nÄ›co mohl donĂ˝st z bankyJoe S. píše:ee, chcem 10 euro mesacne
jano: potom mi napis SS aby som vedel kolko a ake mam urobit bannery
no robi to open a nema cas na taketo hrajkanie sa bannery zostanu zrejme viac menej rovnake meni sa akurat toto vyzera ze LM budeme uz tipovat s dvoma timami takze The Best Bibbers Gold - zlozenie na LM janik,PURDA,BigPete,JoeS. a druhy tim The Best Bibbers Silver zlozenie pre LM zatial neoficialne - cheatar,canesman,Idefix, a mozno Projekt X ( ci ako bigpetov kamos)Joe S. píše:budeme mat aj dake podpisy?
zislo by sa s motivom LM, teda bud tie hviezdicky alebo usaty pohar, co vy na to?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé