Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
To víš a teď posilněn Krkonošskym luftem mířím víš Já už potřbuju k sakru nějaký body kéž by mi forma vydržela... A je to zajímavý,že před kolem 2 nejslabší tipeři z týmu ho zatim táhnou...no díky bodu no...yzy19 píše:nebude, prečítaj si môj predošlý príspevok a som rád, že si to prežilandroj píše:Jsem zpět živ a zdráv ještě jsem nezkontroloval tipy tak jdu na to,doufam,že to nebude ostuda!
Já se bál,že budu nejslabší a dyž pomineme chvilkový výpadky tahounů tak už se to blíží...yzy19 píše:Ja sa presúvam stále vyššie a vyššie, zatiaľ je moje maximum 13. miesto kde som sa dostal dneska.androj píše:Tak se pomalu ale jistě přesouvám do míst tabulky kde se mi vůbec nelíbí
Strašné, ide to so mnou dolu vodou, dnes som trafil len remízu, omgandroj píše:Já se bál,že budu nejslabší a dyž pomineme chvilkový výpadky tahounů tak už se to blíží...yzy19 píše:Ja sa presúvam stále vyššie a vyššie, zatiaľ je moje maximum 13. miesto kde som sa dostal dneska.androj píše:Tak se pomalu ale jistě přesouvám do míst tabulky kde se mi vůbec nelíbí
Je to smutný po tom krásným začátku,ale já mám dobrý,že jsem to očekával...ono teď ke konci sezony se mi zápasy dycyk tipovali hooodně špatněyzy19 píše:Aj ja klesám, za chvíľu vytvoríme neporaziteľné duo v zadných priečkach :frajer2:androj píše:Já pokračuju ve svym typickým "výkonu" Klesám a klesám a ...
Ja to ešte nemôžem posúdiť u mňa, toto je moje druhé celé kolo, začiatok som mal mizerný, stred som mal hviezdny a teraz 3-5 dní zlyhanie na plnej čiare.androj píše:Je to smutný po tom krásným začátku,ale já mám dobrý,že jsem to očekával...ono teď ke konci sezony se mi zápasy dycyk tipovali hooodně špatněyzy19 píše:Aj ja klesám, za chvíľu vytvoríme neporaziteľné duo v zadných priečkach :frajer2:androj píše:Já pokračuju ve svym typickým "výkonu" Klesám a klesám a ...
..."Tým je stabilitovaný,celkově jsme v každém utkání lepší,srdíčko máme na správným místě,jenom to štěstíčko nám nepřeje" ... Takhle by to viděl typický Český trenér,my musíme být realisti,bohužel nikdo nepředvedl uplně perketní výkon,ale sezona se mi líbila,přece jenom NHL je nevyzpytatelná,já na ní v sázkovkách nedávám...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé