Na konci kola ukoncujem zmluvu z OpenFire
Uz ma fakt chlapec stve. Koli nemu sme tam kde sme. Vyoeved. Radsej budem hrat v trokjke ako z nim ako z velmi nespolahlivym tiperom v time
To znamena ze mame v time miesto. Beriem hocikoho kto bude pravidelne tipovat.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
no je to obrovska skoda, ze na to nema cas :ja_neviem:
OpenFire je jednou z 3 najvacsich stalic timov KTL ale to sa uz coskoro asi zmeni...
vieme, ze bol v KTL od zaciatku a nonstop posobil v jedinom time, v time Evil Insiders, niecym podobnym sa uz moze popysit len Seabrook z Ice Cats
OpenFire je jednou z 3 najvacsich stalic timov KTL ale to sa uz coskoro asi zmeni...
vieme, ze bol v KTL od zaciatku a nonstop posobil v jedinom time, v time Evil Insiders, niecym podobnym sa uz moze popysit len Seabrook z Ice Cats
ja openove kvality nevyvraciam. Dakujem mu za to ze bol spoluzakladatel tohto timu.
Ale zial ked nema cas 2-3 minuty denne nema to fakt vyznam.
Radsej dam sancu novemu mlademu, ktory chce tipovat a bude tipovat pravidelne.
Inak u mna je Open Velky clovek, jeden z hlavnych co sa pricinili o zalozenie tohto forka. No zial studium prava mu ubera vela casu a ten mu neostava na forko.
Ked sa bude chciet vrati, beriem ho. Len musi proste hrat tipovat a venovat sa tomu.
Teraz som nastvany, lebo zbytocne stracame body. Zbytocne
Ale zial ked nema cas 2-3 minuty denne nema to fakt vyznam.
Radsej dam sancu novemu mlademu, ktory chce tipovat a bude tipovat pravidelne.
Inak u mna je Open Velky clovek, jeden z hlavnych co sa pricinili o zalozenie tohto forka. No zial studium prava mu ubera vela casu a ten mu neostava na forko.
Ked sa bude chciet vrati, beriem ho. Len musi proste hrat tipovat a venovat sa tomu.
Teraz som nastvany, lebo zbytocne stracame body. Zbytocne
Je to škoda, že Open odchádza,ale chápem Emana, že nemá momentálne na výber.Teraz nemá Open čas na forum a tipovanie kvôli štúdiu , čo je pochopitelné, ale v budúcnosti sa snád, aspon dúfam vráti.Pamätám si ho zo spoločného pôsobenia v Evil ,ako dobrého kolegu a výborného GM.Bol to on, kto ma dotiahol na forum a dal mi 1 angažmán v KTL.Za čo mu dakujem. :)Bol som rád v jeho tíme ,získali aj úspechy v tipovaní a predebatovali všetko možné.Boli to fajn časy a rád na ne spomínam. Pamätám si, ako sme sa jedného dna z ničoho nič dozvedeli, že kajo aj Eman odchádzajú z tímu Evil.Bol chvílu nahnevaný,trochu aj sklamaný, chvílu uvažoval ,že to zabalí, aj sme sa o tom bavili cez icq, ale nakoniec mu to srdce bojovníka nedovolilo,rozhodol sa bojovať,zohnal náhradu a udržal Evil v súťaži.Takže mal hlavnú zásluhu na tom, že tento zakladajúci tým KTL, ostal nadalej v KTL.Je to skvelý chalan a dúfam, že sa na forum vráti.Chýbal by tu.Takže mu prajem, nech sa mu v škole i v živote darí a Emanovi prajem, nech skoro nájde kvalitnú(dočasnú kým sa Open nevráti ) náhradu a tento tým znovu dostane medzi najlepšie tímy KTL, kde svojou tradíciou rozhodne patrí.
Caute byvali kolegovia,
Eman tvoje rozhodnutie je pochopitelne, chapem to a niesom nahnevany. To ze nemam 3-4 minuty denne nieje pravda ale momentalne moj zivot je ako na hojdacke, napriklad minuly tyden som mal ist do BA na 2 dni a nakoniec som tam musel ostat tyzden. Momentalne asi toto bude najlepsie riesenie pre cely tim. Tento rok sezonu zabalujem kedze to z mojej strany urcite nema vyznam. Mrzi ma to ze som sklamal kolegov pretoze ja sam dobre viem aky by som bol nahnevany kebyze niekto s timu netipuje. Ak to bude mozne tak sa chcem buducu sezonu do KTL a EI vratit
Eman tvoje rozhodnutie je pochopitelne, chapem to a niesom nahnevany. To ze nemam 3-4 minuty denne nieje pravda ale momentalne moj zivot je ako na hojdacke, napriklad minuly tyden som mal ist do BA na 2 dni a nakoniec som tam musel ostat tyzden. Momentalne asi toto bude najlepsie riesenie pre cely tim. Tento rok sezonu zabalujem kedze to z mojej strany urcite nema vyznam. Mrzi ma to ze som sklamal kolegov pretoze ja sam dobre viem aky by som bol nahnevany kebyze niekto s timu netipuje. Ak to bude mozne tak sa chcem buducu sezonu do KTL a EI vratit
Som rad ze si to napisal. Na buducu sezonu ta beriem spat. Drz sa a aspon obcas sa ozviOpenFire píše:Caute byvali kolegovia,
Hale já si myslim,že na tom nic strašnýho neni,že člověk občas ennatipuje od toho je nás víc aby sme se navzájem zastoupili,přece jenom HF nás nenakrmí a i když sem chodim hrozně rád tak občas jsou duležitější věci,ne? (třeba ten zmíněnej spánek... ) Navíc zrovna včera jsme i ve 2 dali 18 bodů a "souboj" jsme vyhráli,to je duležitý,že se dokážeme takhle zastoupit,že i když nejlepší tiper omylem vypadne tak stejně dáme top výkon...eman22 píše:Kurnava zabol som natipovat. Dosiel som zo sluzobky a 100 a rovno som apdol do postele. Shit
Nastastie. Len som si po*ral individualnu tipovacku. Skoda.androj píše:Hale já si myslim,že na tom nic strašnýho neni,že člověk občas ennatipuje od toho je nás víc aby sme se navzájem zastoupili,přece jenom HF nás nenakrmí a i když sem chodim hrozně rád tak občas jsou duležitější věci,ne? (třeba ten zmíněnej spánek... ) Navíc zrovna včera jsme i ve 2 dali 18 bodů a "souboj" jsme vyhráli,to je duležitý,že se dokážeme takhle zastoupit,že i když nejlepší tiper omylem vypadne tak stejně dáme top výkon...eman22 píše:Kurnava zabol som natipovat. Dosiel som zo sluzobky a 100 a rovno som apdol do postele. Shit
Mam tusaka ze ked tim teraz zaberie tak v tomto kole siahneme na body. Podme EI. Vschopte sa a zaberte na plno. Uz nam bodovana prieska nemoze ujs. Smoly sme uz mali dost,
na to by som sa moc nespoliehal, ved vidis ako to v pripade EI funguje, 0 bodov na konte ved nie je problem natipovat dopredu :smile03:androj píše:Hale já si myslim,že na tom nic strašnýho neni,že člověk občas ennatipuje od toho je nás víc aby sme se navzájem zastoupili,přece jenom HF nás nenakrmí a i když sem chodim hrozně rád tak občas jsou duležitější věci,ne? (třeba ten zmíněnej spánek... ) Navíc zrovna včera jsme i ve 2 dali 18 bodů a "souboj" jsme vyhráli,to je duležitý,že se dokážeme takhle zastoupit,že i když nejlepší tiper omylem vypadne tak stejně dáme top výkon...
Moje slova...kluby s tradicí se dycky musí vrátit na výslunní a ten čas nastane... Teď už body pustit nesmíme!eman22 píše:Nastastie. Len som si po*ral individualnu tipovacku. Skoda.androj píše:Hale já si myslim,že na tom nic strašnýho neni,že člověk občas ennatipuje od toho je nás víc aby sme se navzájem zastoupili,přece jenom HF nás nenakrmí a i když sem chodim hrozně rád tak občas jsou duležitější věci,ne? (třeba ten zmíněnej spánek... ) Navíc zrovna včera jsme i ve 2 dali 18 bodů a "souboj" jsme vyhráli,to je duležitý,že se dokážeme takhle zastoupit,že i když nejlepší tiper omylem vypadne tak stejně dáme top výkon...eman22 píše:Kurnava zabol som natipovat. Dosiel som zo sluzobky a 100 a rovno som apdol do postele. Shit
Mam tusaka ze ked tim teraz zaberie tak v tomto kole siahneme na body. Podme EI. Vschopte sa a zaberte na plno. Uz nam bodovana prieska nemoze ujs. Smoly sme uz mali dost,
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé