nie cepi dik, ja som spokojny ty si tam radsej ten makcen dajcepi píše:tak Ti premenujeme nick na smolko a nikto si Ta s nikym nepomyli..hm? :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EVIL INSIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Ja mam návrh Taťka Šmoula, to bude lespie zapamatatelne lebo ste ho chudaka az moc popremenovavali.cepi píše:tak Ti premenujeme nick na smolko a nikto si Ta s nikym nepomyli..hm? :smile03:
Tozvi len, ci nemal korene aj V Gruzinsku
To uz necham na nom samotnom, nech sa vyjadri
No som rád, že to s tým androjom vyšlo.Kontaktoval som ho, aby šiel k vám do tímu a aby posilnil Evil.Presne ako som Emanovi sľúbil, že sa pokúsim mu zohnať náhradu, za schwolca.Evil je tradičný tím KTL a preto som rád ,že bude fungovať aj ďalej v KTL, kam jednoznačne tradíciou patrí.Open vítam ťa späť ,som rád, že si sa vrátil.
Androj prajem ti ať sa ti v novom tíme darí,dobre zapadneš do tímu a pomôžeš spolu s navrátivšim sa Openom Evil, znovu medzi najlepšie tímy KTL.
Androj prajem ti ať sa ti v novom tíme darí,dobre zapadneš do tímu a pomôžeš spolu s navrátivšim sa Openom Evil, znovu medzi najlepšie tímy KTL.
no som rad,ze mam toto obdobie za sebou
Chcem sa Milosovi podakovat,za jeho zaujem o mna a ospravedlnit sa mu,ze som ho nechal cakat az na hranicny termin,ale mal som to tazke.Najprv som si bol jasne isty v tom,ze EI neopustim,ale tolko ma Milos bombardoval,ze ma total zlomil....Nakoniec vsak aj tak ostavam v EI a myslim si,ze to dopadlo,ako to malo dopadnut.
Schwolco:dik za vsetko a vsetko dobre v novom posobisku....
Androj: vitaj u nas...dufam,ze ty budes prave ta "suciastka",ktora nas stroj opat nakopne....
Eman,Open-matadori,zarucena znacka uspechu....
Tak teda chlapi,pome na to....kvalitu mame,trocha ststia k tomu a budeme opat hore!!!!
Chcem sa Milosovi podakovat,za jeho zaujem o mna a ospravedlnit sa mu,ze som ho nechal cakat az na hranicny termin,ale mal som to tazke.Najprv som si bol jasne isty v tom,ze EI neopustim,ale tolko ma Milos bombardoval,ze ma total zlomil....Nakoniec vsak aj tak ostavam v EI a myslim si,ze to dopadlo,ako to malo dopadnut.
Schwolco:dik za vsetko a vsetko dobre v novom posobisku....
Androj: vitaj u nas...dufam,ze ty budes prave ta "suciastka",ktora nas stroj opat nakopne....
Eman,Open-matadori,zarucena znacka uspechu....
Tak teda chlapi,pome na to....kvalitu mame,trocha ststia k tomu a budeme opat hore!!!!
Njn akorát mě mrzí,že já týmu zrovna moc nepomáham Ach jo musim to zlepšit,ale jako tým supr...OpenFire píše:Zatial si pociname velmi dobre, len v tom treba pokracovat. Eman ma formu ale Alex tomu to sype
Netreba to zakriknut mame zaciatok kola. Treba tipovat tipovat tipovat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé